Stavros3454 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα πρόκειται να ξεκινήσω σε κάποιο κολέγιο σπουδές και σκέφτομαι να πάω στο Mediterranean college ωστόσο ακούω και καλές και κακές γνώμες και έχω μπερδευτεί κάποιος απόφοιτος στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων που ίσως να μπορεί να μου πει πως είναι σαν πανεπιστήμιο αλλά και σαν τμήμα ;
BlueBlade Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Το συγκεκριμένο το βρήκα πολύ ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό όπως επίσης ένα βασικό αρνητικό για εμένα ήταν το ότι δεν προσφέρουν την δυνατότητα remote παρακολούθησης των μαθημάτων. Και στο τέλος παίρνεις ένα πτυχίο από πανεπιστήμιο της Αγγλίας το οποίο είναι πολύ χαμηλά στην κατάταξη των πανεπιστημίων εκεί ενώ υπάρχουν αρκετά κολέγια και πιο οικονομικά και με πιο "σοβαρά" πτυχία.
Stavros3454 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Όπως ποια κολέγια έχεις κάποια παραδείγματα ;
dystopic_insomnia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Icon - Edinburg Business School /Leicester Aegean College - Essex (nomizw) City Unity - Coventry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα