Προς το περιεχόμενο

ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ''NOVA'' ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λέει και ο τίτλος, με παίρνουν τηλέφωνο πρωί μεσημέρι βράδυ από τους εξής αριθμούς  69 339 10 301 και 300 και 304 και 303 κτλ κτλ αν το σηκώσω λένε πως είναι ''NOVA'' κτλ τους λέω μην ξαναπάρετε σε μισή ώρα να τους πάλι, τι να κάνω; Καλούν στο σταθερό συνέχεια

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said:

τι να κάνω; Καλούν στο σταθερό συνέχεια

Διαλεξε ενα στην τυχη απο εδω και καλες φραγες. Η καλυτερη αγορα που εκανα εδω και χρονια.

11 λεπτά πριν, mphxths είπε

Διαλεξε ενα στην τυχη απο εδω και καλες φραγες. Η καλυτερη αγορα που εκανα εδω και χρονια.

https://www.skroutz.gr/s/22271143/Philips-Scala-M110-Ensyrmato-Tilefono-Gondola-Leyko.html#description

αυτό εδώ έχω αλλά δεν ξέρω αν έχει φραγή κλήσεων

12 minutes ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said:

https://www.skroutz.gr/s/22271143/Philips-Scala-M110-Ensyrmato-Tilefono-Gondola-Leyko.html#description

αυτό εδώ έχω αλλά δεν ξέρω αν έχει φραγή κλήσεων

Δεν βλεπω να αναφερει κατι για φραγη. Κατα πασα πιθανοτητα , δεν εχει.

7 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Όπως λέει και ο τίτλος, με παίρνουν τηλέφωνο πρωί μεσημέρι βράδυ από τους εξής αριθμούς  69 339 10 301 και 300 και 304 και 303 κτλ κτλ αν το σηκώσω λένε πως είναι ''NOVA'' κτλ τους λέω μην ξαναπάρετε σε μισή ώρα να τους πάλι, τι να κάνω; Καλούν στο σταθερό συνέχεια

Οι αριθμοί που έβαλες πάντως είναι nova.

15 ώρες πριν, profile είπε

Οι αριθμοί που έβαλες πάντως είναι nova.

Έστειλα εμαιλ στην ίδια τη NOVA γι αυτό το θέμα και περιμένω την απάντηση τους, πάντως συνεχώς με καλούν από αυτά τα νούμερα στο σταθερό πάντα. Μία μου είπε προχθές να κάνω λέει ανανέωση συμβολαίου, λέω αν θέλω θα πάω απ'το κατάστημα μου λέει το ίδιο ειναι λέω οχι ευχαριστώ και μην ξαναπάρετε κι αυτοί τον χαβά τους συνέχεια καλούν

• Like 1

Μου απάντησε η NOVA σε εμαιλ ότι τα νούμερα που με καλούν είναι από εκείνη για προσφορές για το συμβόλαιο που έχω.. Το ότι τους λέω να μην ξαναπάρουν και συνεχίζουν αυτό δεν το καταλαβαίνουν

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα με κάλεσαν από το 6933830800 μου έταξαν μια πολύ καλή προσφορά για ανανέωση nova την δέχτηκα μου ζήτησαν μόνο αριθμο ταυτότητας 

περνω πριν λίγο στο 13800 και μου λένε ότι δεν έγινε καμία ανανέωση τι μπορεί να συμβαίνει;

Το έδωσα γιατί αυτός μου είπε το ονοματεπώνυμο μου και απλά για την ταυτοποίηση έδωσα τον αριθμο ταυτότητας και την ημερομηνία γέννησης 

Και ήξερε το προγραμμα που είχα στο κινητό και στο σταθερό 

Μην δίνετε προσωπικά στοιχεία απ'το τηλέφωνο, δεν μπα να τηλεφωνεί κι ο ίδιος ο θεός... γιατί είναι εύκολο να πέσει έτσι κανείς θύμα απάτης

Στις 21/8/2024 στις 11:27 ΠΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Μου απάντησε η NOVA σε εμαιλ ότι τα νούμερα που με καλούν είναι από εκείνη για προσφορές για το συμβόλαιο που έχω.. Το ότι τους λέω να μην ξαναπάρουν και συνεχίζουν αυτό δεν το καταλαβαίνουν

Συνεχίζουν να καλούν, δεν μπορώ να καταλάβω, τους λέω ''αν θέλω κάτι θα σας καλέσω εγώ, μην παίρνετε παρακαλώ συνεχεια'' αυτοί συνεχίζουν συνέχεια κλήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά πήγα σε κατάστημα NOVA και είχε λήξει το συμβόλαιο εδώ και 2 μήνες και ήθελαν να το ανανεώσουν με 1€ αύξηση ανά μήνα, το έφτιαξα οπότε ελπίζω να με αφήσουν ήσυχο πλέον... Πάντως κ σήμερα το πρωί 09.00 με πηραν από ένα κινητό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...