czarjuly Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Πολλοι ισως χαμογελασετε με αυτο που θα γραψω αλλα το γραφω για ανθρωπους που δεν εχουν ιδιαιτερες γνωσεις απο δικτυα,προσοχη λοιπον στο ρουτερ σας το κλειδι να ειναι wpa2 και οχι wpa/wpa2 γιατι προχτες ανακαλυψα αγνωστους να σουλατσαρουν μεσα στο δικτυο μου το οποιο νομιζα οτι ο κωδικος το προστατευε και δε ξερω επι ποσα χρονια γινοταν αυτη η δουλεια και τι αλλο εχουν κανει εκτος απο το να κλεβουν ιντερνετ....ελεγξτε οπωσδηποτε το κλειδι που εχετε βαλει γιατι κι εγω ηξερα οτι το wep σπαει ευκολα αλλα για το wpa δεν ειχα ιδεα!!! 1
Ntinaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Πολλοι ισως χαμογελασετε με αυτο που θα γραψω αλλα το γραφω για ανθρωπους που δεν εχουν ιδιαιτερες γνωσεις απο δικτυα,προσοχη λοιπον στο ρουτερ σας το κλειδι να ειναι wpa2 και οχι wpa/wpa2 γιατι προχτες ανακαλυψα αγνωστους να σουλατσαρουν μεσα στο δικτυο μου το οποιο νομιζα οτι ο κωδικος το προστατευε και δε ξερω επι ποσα χρονια γινοταν αυτη η δουλεια και τι αλλο εχουν κανει εκτος απο το να κλεβουν ιντερνετ....ελεγξτε οπωσδηποτε το κλειδι που εχετε βαλει γιατι κι εγω ηξερα οτι το wep σπαει ευκολα αλλα για το wpa δεν ειχα ιδεα!!! Ειχες ακομα τον default κωδικο που ηρθε με το ρουτερ?
czarjuly Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ειχες ακομα τον default κωδικο που ηρθε με το ρουτερ? Οχι τον ειχα αλλαξει οπως και τον κωδικο του ρουτερ και μαλιστα ειχα απενεργοποιησει το upnp το οποιο το βρηκα παλι ενεργοποιημενο πραγμα που σημαινει οτι εκτος τον κωδικο δικτυου μου παραβιασανε και τον κωδικο του ρουτερ
No1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Ευχαριστουμε πολυ,πολυ χρησιμο στοιχειο.. Το αλλαξα και εγω γιατι ειχα κανει το ιδιο λαθος
czarjuly Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, No1 είπε Ευχαριστουμε πολυ,πολυ χρησιμο στοιχειο.. Το αλλαξα και εγω γιατι ειχα κανει το ιδιο λαθος Σε καθε περιπτωση βαλτε νεο ssid και κωδικο προσβασης και αλλαξτε και κωδικο στο ρουτερ και επισης κλειστε το ρουτερ για λιγα λεπτα για να αλλαξει η ip σας Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2024 από czarjuly
uniquegr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Και αν θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο δύσκολο, ενεργοποιήστε το mac filtering δηλώνοντας ποιες mac addresses έχουν την έγκριση να συνδέονται στο δίκτυο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα