Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τα φώτα σας. Σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Είμαι 2 μήνες ταμείο ανεργίας. Απόφαση πληρωμής λέει αρχές Σεπτέμβρη. Λέτε να πάρω πιο πριν Ιούνιο και Ιούλιο ή θα πάρω λεφτά πρώτη φορά την ημέρα που λέει η απόφαση ένταξης;

Δημοσ.

Θα πάρεις από τότε περίπου που έκανες την αίτηση (δεν υπολογίζουν κάποιες μέρες στην αρχή, σε κάποιες περιπτώσεις δε θυμάμαι ακριβώς). Η απόφαση ένταξης στην επιδότηση γράφει από πότε μέχρι πότε είναι η επιδότηση. Η απόφαση πληρωμής είναι οτι θα πληρωθείς τον Σεπτέμβρη πρώτη φορά και θα πάρεις 1-2 μήνες μαζί, ανάλογα πότε έκανες αίτηση και πόσο καιρό έκανε να την επεξεργαστεί το ΚΠΑ2 που ανήκεις. Πληρώνεσαι πάντα τον προηγούμενο μήνα και η ΔΥΠΑ πληρώνει κάθε Παρασκευή και αν έχεις τράπεζα εκτός Εθνικής, υπολογίζεις από Δευτέρα/Τρίτη οτι θα βλέπεις τα χρήματα. Αν πχ 3/9 είναι η μέρα πληρωμής σου, που πέφτει Τρίτη, η ΔΥΠΑ θα πληρώσει 6/9. Αν έχεις Εθνική, το απόγευμα θα φανούν τα χρήματα, αν έχεις Πειραιώς από Δευτέρα απόγευμα και μετά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, piccolino είπε

Θα πάρεις από τότε περίπου που έκανες την αίτηση (δεν υπολογίζουν κάποιες μέρες στην αρχή, σε κάποιες περιπτώσεις δε θυμάμαι ακριβώς). Η απόφαση ένταξης στην επιδότηση γράφει από πότε μέχρι πότε είναι η επιδότηση. Η απόφαση πληρωμής είναι οτι θα πληρωθείς τον Σεπτέμβρη πρώτη φορά και θα πάρεις 1-2 μήνες μαζί, ανάλογα πότε έκανες αίτηση και πόσο καιρό έκανε να την επεξεργαστεί το ΚΠΑ2 που ανήκεις. Πληρώνεσαι πάντα τον προηγούμενο μήνα και η ΔΥΠΑ πληρώνει κάθε Παρασκευή και αν έχεις τράπεζα εκτός Εθνικής, υπολογίζεις από Δευτέρα/Τρίτη οτι θα βλέπεις τα χρήματα. Αν πχ 3/9 είναι η μέρα πληρωμής σου, που πέφτει Τρίτη, η ΔΥΠΑ θα πληρώσει 6/9. Αν έχεις Εθνική, το απόγευμα θα φανούν τα χρήματα, αν έχεις Πειραιώς από Δευτέρα απόγευμα και μετά.

Καλησπέρα έκανα και γω την αίτηση ηλεκτρονικά όταν ολοκληρωθεί χρειάζεται κάποια φυσική παρουσία ? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jedi35 είπε

Καλησπέρα έκανα και γω την αίτηση ηλεκτρονικά όταν ολοκληρωθεί χρειάζεται κάποια φυσική παρουσία ? 

Όχι, αν ενταχθείς θα το δεις στο site της ΔΥΠΑ, ίσως σου έρθει και e mail. Εκεί θα δεις και πότε θα πρέπει δηλώσεις ηλεκτρονική παρουσία, το γράφει μόλις συνδεθείς.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, piccolino είπε

Όχι, αν ενταχθείς θα το δεις στο site της ΔΥΠΑ, ίσως σου έρθει και e mail. Εκεί θα δεις και πότε θα πρέπει δηλώσεις ηλεκτρονική παρουσία, το γράφει μόλις συνδεθείς.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια ,να ρωτησω και εγω κατι εχθες εγινε ενταξη στην επιδοτηση και στην αποφαση λεει αυτο  

Ημερομηνία από την οποία ενεργοποιείται το δικαίωμα για Πληρωμή του επιδόματος 27/07/2024
  Σύνολο πιστώσεων Υπαγωγής 0,00 ΕΥΡΩ

Σύνολο χρεώσεων Υπαγωγής 0,00 ΕΥΡΩ

για ποιο λογο μου γραφει 0 ευρω??Δεν αναφερει καπου το ποσο που θα παρω...Γνωριζει κανεις ποτε θα πληρωθω?η αιτηση εγινε 26/6/2024
Δημοσ.
Στις 21/8/2024 στις 5:13 ΜΜ, bill27 είπε

κανεις???

27/07 εντάχθηκες στην επιδότηση, γράφει μηδέν επειδή δεν έχεις πάρει κάποια χρήματα ακόμα. Συνδέσου στη ΔΥΠΑ και πήγαινε Αρχική/Υπαγωγές/Στοιχεία υπαγωγής, πάτα εκτύπωση, να σου ανοίξει η απόφαση. Θα σου γράφει το ποσό ανά ημέρα που σου εγκρίθηκε, το πολλαπλασιάζεις επι 25 και βρίσκεις πόσα θα παίρνεις το μήνα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, piccolino είπε

27/07 εντάχθηκες στην επιδότηση, γράφει μηδέν επειδή δεν έχεις πάρει κάποια χρήματα ακόμα. Συνδέσου στη ΔΥΠΑ και πήγαινε Αρχική/Υπαγωγές/Στοιχεία υπαγωγής, πάτα εκτύπωση, να σου ανοίξει η απόφαση. Θα σου γράφει το ποσό ανά ημέρα που σου εγκρίθηκε, το πολλαπλασιάζεις επι 25 και βρίσκεις πόσα θα παίρνεις το μήνα.

τωρα γραφει 509,75 δλδ αυριο θα πληρωθω?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά. Για να ξεκινήσει να σε πληρώνει ο ΟΑΕΔ χρειάζεται να κάνεις ολη τη διαδικασία με το σύμβουλο εργασίας συμπλήρωση βιογραφικού κτλ ή μπορείς να το κάνεις αργότερα αυτό; 

Έχει εκδοθεί δελτίο ανεργίας και αριθμός μητρώου ΔΥΠΑ .

Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να γίνει και το πλάνο δράσης, λογικά θα σε πάρουν τηλέφωνο από τη ΔΥΠΑ πριν τελειώσει ο πρώτος μήνας ανεργίας (γιατί στο τέλος πληρώνεσαι και όχι προκαταβολικά).

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από μένα ως νέο μέλος!!Όσον αφορά την ΔΥΠΑ έχω ένα τεράστιο πρόβλημα και όποιος γνώριζει να με κατατοπίσει....Είμαι στο πρόγραμμα 25-45 για έξι μήνες...τον Δεκέμβριο λήγει...πληρώνομαι κάθε μήνα από τον εργοδότη...τον Αύγουστο πήρα αδεια-5 μέρες απο  τις 12 που δικαιούμαι -τις άλλες θα τις πάρω αργότερα - και επίδομα άδειας δεν έλαβα!!είχα μάθει ότι κανένας από τους υπαλλήλους που έχει ποτέ δεν έχει πάρει επίδομα αδείας!φοβούμενη ζήτησα το επίδομα μου για το εξάμηνο και Μ εβαλαν 73.20ευρω! ρωτώντας νου είπαν ότι αυτό αναλογεί!πλήρως ενημερωμένοι από λογιστή κτλ λέω το επίδομα μου είναι 12 μέρες επί 28,20 ευρώ!ο ΟΑΕΔ της τοπικής κοινωνιας-λογω γνωριμιων-ομως είμαι μέσω αυτού βγάζει την ουρά του απέξω,ότι είναι θέμα εργασιακών σχέσεων μεταξύ εμού και του εργοδότη!τι κάνω για να πάρω το επίδομα αδείας?αααα και από τον ΟΑΕΔ Μ ανέφεραν ότι δεν ελέγχουν τα ποσά αλλά τους καλύπτει ότι μπήκε το επίδομα σύμφωνα με την απδ και την υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη ότι τα τα έχει δώσει όλα!

Επεξ/σία από Christine1990

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...