Elenat18 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τα φώτα σας. Σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Είμαι 2 μήνες ταμείο ανεργίας. Απόφαση πληρωμής λέει αρχές Σεπτέμβρη. Λέτε να πάρω πιο πριν Ιούνιο και Ιούλιο ή θα πάρω λεφτά πρώτη φορά την ημέρα που λέει η απόφαση ένταξης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Θα πάρεις από τότε περίπου που έκανες την αίτηση (δεν υπολογίζουν κάποιες μέρες στην αρχή, σε κάποιες περιπτώσεις δε θυμάμαι ακριβώς). Η απόφαση ένταξης στην επιδότηση γράφει από πότε μέχρι πότε είναι η επιδότηση. Η απόφαση πληρωμής είναι οτι θα πληρωθείς τον Σεπτέμβρη πρώτη φορά και θα πάρεις 1-2 μήνες μαζί, ανάλογα πότε έκανες αίτηση και πόσο καιρό έκανε να την επεξεργαστεί το ΚΠΑ2 που ανήκεις. Πληρώνεσαι πάντα τον προηγούμενο μήνα και η ΔΥΠΑ πληρώνει κάθε Παρασκευή και αν έχεις τράπεζα εκτός Εθνικής, υπολογίζεις από Δευτέρα/Τρίτη οτι θα βλέπεις τα χρήματα. Αν πχ 3/9 είναι η μέρα πληρωμής σου, που πέφτει Τρίτη, η ΔΥΠΑ θα πληρώσει 6/9. Αν έχεις Εθνική, το απόγευμα θα φανούν τα χρήματα, αν έχεις Πειραιώς από Δευτέρα απόγευμα και μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jedi35 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2 ώρες πριν, piccolino είπε Θα πάρεις από τότε περίπου που έκανες την αίτηση (δεν υπολογίζουν κάποιες μέρες στην αρχή, σε κάποιες περιπτώσεις δε θυμάμαι ακριβώς). Η απόφαση ένταξης στην επιδότηση γράφει από πότε μέχρι πότε είναι η επιδότηση. Η απόφαση πληρωμής είναι οτι θα πληρωθείς τον Σεπτέμβρη πρώτη φορά και θα πάρεις 1-2 μήνες μαζί, ανάλογα πότε έκανες αίτηση και πόσο καιρό έκανε να την επεξεργαστεί το ΚΠΑ2 που ανήκεις. Πληρώνεσαι πάντα τον προηγούμενο μήνα και η ΔΥΠΑ πληρώνει κάθε Παρασκευή και αν έχεις τράπεζα εκτός Εθνικής, υπολογίζεις από Δευτέρα/Τρίτη οτι θα βλέπεις τα χρήματα. Αν πχ 3/9 είναι η μέρα πληρωμής σου, που πέφτει Τρίτη, η ΔΥΠΑ θα πληρώσει 6/9. Αν έχεις Εθνική, το απόγευμα θα φανούν τα χρήματα, αν έχεις Πειραιώς από Δευτέρα απόγευμα και μετά. Καλησπέρα έκανα και γω την αίτηση ηλεκτρονικά όταν ολοκληρωθεί χρειάζεται κάποια φυσική παρουσία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Jedi35 είπε Καλησπέρα έκανα και γω την αίτηση ηλεκτρονικά όταν ολοκληρωθεί χρειάζεται κάποια φυσική παρουσία ? Όχι, αν ενταχθείς θα το δεις στο site της ΔΥΠΑ, ίσως σου έρθει και e mail. Εκεί θα δεις και πότε θα πρέπει δηλώσεις ηλεκτρονική παρουσία, το γράφει μόλις συνδεθείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jedi35 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, piccolino είπε Όχι, αν ενταχθείς θα το δεις στο site της ΔΥΠΑ, ίσως σου έρθει και e mail. Εκεί θα δεις και πότε θα πρέπει δηλώσεις ηλεκτρονική παρουσία, το γράφει μόλις συνδεθείς. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου καλησπερα παιδια ,να ρωτησω και εγω κατι εχθες εγινε ενταξη στην επιδοτηση και στην αποφαση λεει αυτο Ημερομηνία από την οποία ενεργοποιείται το δικαίωμα για Πληρωμή του επιδόματος 27/07/2024 Σύνολο πιστώσεων Υπαγωγής 0,00 ΕΥΡΩ Σύνολο χρεώσεων Υπαγωγής 0,00 ΕΥΡΩ για ποιο λογο μου γραφει 0 ευρω??Δεν αναφερει καπου το ποσο που θα παρω...Γνωριζει κανεις ποτε θα πληρωθω?η αιτηση εγινε 26/6/2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Στις 21/8/2024 στις 5:13 ΜΜ, bill27 είπε κανεις??? 27/07 εντάχθηκες στην επιδότηση, γράφει μηδέν επειδή δεν έχεις πάρει κάποια χρήματα ακόμα. Συνδέσου στη ΔΥΠΑ και πήγαινε Αρχική/Υπαγωγές/Στοιχεία υπαγωγής, πάτα εκτύπωση, να σου ανοίξει η απόφαση. Θα σου γράφει το ποσό ανά ημέρα που σου εγκρίθηκε, το πολλαπλασιάζεις επι 25 και βρίσκεις πόσα θα παίρνεις το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, piccolino είπε 27/07 εντάχθηκες στην επιδότηση, γράφει μηδέν επειδή δεν έχεις πάρει κάποια χρήματα ακόμα. Συνδέσου στη ΔΥΠΑ και πήγαινε Αρχική/Υπαγωγές/Στοιχεία υπαγωγής, πάτα εκτύπωση, να σου ανοίξει η απόφαση. Θα σου γράφει το ποσό ανά ημέρα που σου εγκρίθηκε, το πολλαπλασιάζεις επι 25 και βρίσκεις πόσα θα παίρνεις το μήνα. τωρα γραφει 509,75 δλδ αυριο θα πληρωθω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2 ώρες πριν, bill27 είπε τωρα γραφει 509,75 δλδ αυριο θα πληρωθω? Την πρώτη Παρασκευή μετά τις 28 κάθε μήνα θα πληρώνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Καλήμερα παιδιά. Για να ξεκινήσει να σε πληρώνει ο ΟΑΕΔ χρειάζεται να κάνεις ολη τη διαδικασία με το σύμβουλο εργασίας συμπλήρωση βιογραφικού κτλ ή μπορείς να το κάνεις αργότερα αυτό; Έχει εκδοθεί δελτίο ανεργίας και αριθμός μητρώου ΔΥΠΑ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Νομίζω πρέπει να γίνει και το πλάνο δράσης, λογικά θα σε πάρουν τηλέφωνο από τη ΔΥΠΑ πριν τελειώσει ο πρώτος μήνας ανεργίας (γιατί στο τέλος πληρώνεσαι και όχι προκαταβολικά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christine1990 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα ως νέο μέλος!!Όσον αφορά την ΔΥΠΑ έχω ένα τεράστιο πρόβλημα και όποιος γνώριζει να με κατατοπίσει....Είμαι στο πρόγραμμα 25-45 για έξι μήνες...τον Δεκέμβριο λήγει...πληρώνομαι κάθε μήνα από τον εργοδότη...τον Αύγουστο πήρα αδεια-5 μέρες απο τις 12 που δικαιούμαι -τις άλλες θα τις πάρω αργότερα - και επίδομα άδειας δεν έλαβα!!είχα μάθει ότι κανένας από τους υπαλλήλους που έχει ποτέ δεν έχει πάρει επίδομα αδείας!φοβούμενη ζήτησα το επίδομα μου για το εξάμηνο και Μ εβαλαν 73.20ευρω! ρωτώντας νου είπαν ότι αυτό αναλογεί!πλήρως ενημερωμένοι από λογιστή κτλ λέω το επίδομα μου είναι 12 μέρες επί 28,20 ευρώ!ο ΟΑΕΔ της τοπικής κοινωνιας-λογω γνωριμιων-ομως είμαι μέσω αυτού βγάζει την ουρά του απέξω,ότι είναι θέμα εργασιακών σχέσεων μεταξύ εμού και του εργοδότη!τι κάνω για να πάρω το επίδομα αδείας?αααα και από τον ΟΑΕΔ Μ ανέφεραν ότι δεν ελέγχουν τα ποσά αλλά τους καλύπτει ότι μπήκε το επίδομα σύμφωνα με την απδ και την υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη ότι τα τα έχει δώσει όλα! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από Christine1990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα