niko13 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, johnmayson είπε Οχι αστο το skroutz απο μεγαλο καταστημα θα τη παρω αλλα δε ειχε κανενα απο τα 2 ανοικτα.Ας εχει 180hz καποια στιγμη που θα μας αφησει η καρτα μπορει και να φτασω σ αυτα hz η τιμη ειναι 149 αν θυμαμαι σωστα.Εγω κει που ξενερωνω ειναι οτι ασχολουμαστε ακομα με full hd ενω θα πρεπε να εχουμε 4κ φτηνο και σε οθονη και σε καρτα γραφικων.Ακομα δε ξερω τι θα κανω.ευχαριστω Ναι 149 έχει και η 144hz με ένα γρήγορο ψάξιμο 139 στο you από καταστήματα αλυσιδες...Απέχουμε ακόμη για να γίνει mainstream το 4κ...Ούτε η 4090 δεν είναι σε κάποια βαριά παιχνίδια για native 4k με ψηλά fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Εγω νικο νομιζω μας κοροιδευουν μπορει εγω να μηνπαιζω παιχνιδια αλλα θεωρω οτι ανετα μπορουν να κυκλοφορησουν καρτα που να παιζει 4κ και να ειναι σε φτηνη τιμη και φυσικα οι κατασκευαστες οθονων να σταματησουν το full hd και να πανε αποκλειστικα σε 4κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα