panatha1369 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Μεταξυ LG 27MS550-B 27 και LG 24MS550-B 24 ποια ειναι καλυτερη??Η διαφορα στα λεφτα ειναι ενα 10 αρικο παραπανω η 27 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, panatha1369 είπε Μεταξυ LG 27MS550-B 27 και LG 24MS550-B 24 ποια ειναι καλυτερη??Η διαφορα στα λεφτα ειναι ενα 10 αρικο παραπανω η 27 Είναι το ίδιο μοντέλο σε δύο διαφορετικές διαστάσεις.Δεν τίθεται θέμα καλύτερου ή χειρότερου αλλά του τι ταιριάζει στην περίπτωση σου .Γενικος κανόνας είναι (λόγω ppi),σε αυτήν την ανάλυση που έχουν και τα δύο (1080p),αν κάθεσαι κοντά στο μόνιτορ να μείνεις σε 24 ιντσες και να σκεφτείς τις 27 μόνο αν κάθεσαι λίγο πιο μακριά.Μπορεις να ρίξεις ένα διάβασμα εδώ για το ppi να σε βοηθήσει να αποφασίσεις.https://www.displayninja.com/what-is-pixel-density/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου καθομαι στα 30-40 εκατοστα απο την οθονη..οποτε παω για 24?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2 hours ago, panatha1369 said: καθομαι στα 30-40 εκατοστα απο την οθονη..οποτε παω για 24?? Πηγαινε για αλλη οθονη 27 που να ειναι 2κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panatha1369 είπε καθομαι στα 30-40 εκατοστα απο την οθονη..οποτε παω για 24?? Από αυτή την απόσταση για 1080p εγω θα κοίταγα για 24.Δεν ανεφερεις και ποια κάρτα γραφικών έχεις...Αν η κάρτα σου έχει δυναμη να στηρίξει τα παιχνίδια που παίζεις σε 2k θα κοίταγα για 27αρι/2k που σου ανέφερε κι ο φιλος πιο πάνω.Το ίδιο ισχύει και αν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις gpu στο προσεχές μέλλον. Επεξ/σία 19 Αυγούστου από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου παιζω με τα γραφικα του 5600g..Για το μελλον θα παω σε rx6600.27αρι/2k παει τη διπλασια τιμη ομως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 55 λεπτά πριν, panatha1369 είπε παιζω με τα γραφικα του 5600g..Για το μελλον θα παω σε rx6600.27αρι/2k παει τη διπλασια τιμη ομως.. Αφού μέχρι rx6600 θα πας τότε λογικό να κοιτάς για 1080p για εμένα φίλε μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Για να μην ανοιγω νεο θεμα ψαχνω για 24 1080p και σκεφτομαι την lg 24gs60f-b και την dell g2524h.Η χρηση θα ειναι για τα παντα το gaming 15%.Η απορια μου ειναι η dell που ειναι 24,5 θα ναι οκ στο 1080p ειναι προβλημα αυτο το 24,5;;; Επειδη η καρτα ειναι gtx 950 και δε θα αλλαχθει αυτα τα παραπανω hz δε θα τα δω.Δ εχω καταλαβει με αυτη τη καρτα που εχω ποσα hz θα εχω 60;;; Δε γνωριζω ποια η διαφορα στα παραπανω hz και που τη βλεπεις και τη καταλαβαινεις;;;ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Κανεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 6 ώρες πριν, johnmayson είπε Κανεις;; To 24,5 δεν είναι πρόβλημα..Αλλά να πάρεις μόνιτορ σαν το dell με 280hz αν δεν είσαι κανενας επαγγελματίας παίχτης δεν έχει νόημα.Τα hz της οθόνης σχετίζονται άμεσα με τα fps της κάρτας σου.Αν στα παιχνίδια που παίζεις τώρα βγάζεις πανω από 60 τότε παίρνοντας ένα μόνιτορ με 60hz τα extra fps δεν θα τα δεις ποτέ.Για εμένα αν βγάζεις λίγα fps κοίτα για ένα 75hz μόνιτορ με freesync να την βγάλεις φθηνά.Αν έχεις περισσότερα fps τότε κοίτα για παραπάνω hz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Δε με νοιαζει το gaming γ αυτο λεω 15% δε παιζω καποιο παιχνιδι τωρα.Απλως νομιζα οτι τα hz δε εχουν σχεση μονο με fps.Το freesync εχει να κανει με amd αρα δε μου κανει.Καποιος μου ειπε οτι κατι με τα pixel που ειναι 24,5 στο full hd οτι θα εχει καποιο προβλημα.Το θεμα ειναι οτι δε τις εχω δει ανοικτες για να δω ποιοτητα εικονας.Αυτο που με νοιαζει ειναι browsing και ταινιες.Τωρα εχω 22 lg ips.Αν η ποιοτητα της εικονας στο dell ειναι καλυτερη και ας μη δουλεψει ποτε πανω απο 60 hz εχει νοημα. Ποια απο τις 2 θα παιρνατε συμφωνα με αυτα που σας ειπα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλά το dell όσες ιντσες και αν είναι ξέχνα το...250 ευρο για 1080p/280hz χώρις να σε απασχολεί το gaming δεν έχει νόημα.Σε αυτά τα χρήματα καλύτερα 27 ιντσες και 2k ανάλυση.Η κάρτα σου σε ταινίες και σερφαρισμα δεν θα έχει θέμα και σε αυτήν την ανάλυση.Το gaming δεν θα σηκωνει..Αν είναι να μείνεις σε πιο budget καταστάσεις τότε και ένα στα 1080p/60hz ή 75 hz σε καλύπτει.Στις ταινίες δεν θα δεις διαφορά και περισσότερα hz να είναι το μόνιτορ.Στην καθημερινή χρήση ,επιφάνεια εργασίας κτλ τα περισσότερα hz δίνουν μια αίσθηση πιο smooth κίνησης του κέρσορα αλλά όχι σε βαθμό που να δικαιολογεί να πληρώσεις δίπλα λεφτά για αυτό..Την ποιότητα εικόνας (χρωματα,αντίθεση κτλ) τα hz δεν την επηρεάζουν. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Αρα να παω για την lg 24gs60f-b.Οχι σε 27 και μεγαλυτερη αναλυαη δε θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, johnmayson είπε Αρα να παω για την lg 24gs60f-b.Οχι σε 27 και μεγαλυτερη αναλυαη δε θελω. Μεταξύ των δύο ,σίγουρα την lg αν και τα 180hz πάλι υπερβολή το βλέπω αλλά εσύ πρέπει να το γουστάρεις οπότε πάσο..Υπάρχει πάντως και ένα δεκαρικό κάτω σε 144hz η lg...Επειδή κυρίως σε νοιάζει η ποιότητα εικόνας εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε κάνα κατάστημα να δω μερικά από κοντά.Να δεις ποιο σου κάθεται πιο όμορφα στα δικά σου μάτια..Και μετά το αγοράζεις από Σκρουτζ.. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Οχι αστο το skroutz απο μεγαλο καταστημα θα τη παρω αλλα δε ειχε κανενα απο τα 2 ανοικτα.Ας εχει 180hz καποια στιγμη που θα μας αφησει η καρτα μπορει και να φτασω σ αυτα hz η τιμη ειναι 149 αν θυμαμαι σωστα.Εγω κει που ξενερωνω ειναι οτι ασχολουμαστε ακομα με full hd ενω θα πρεπε να εχουμε 4κ φτηνο και σε οθονη και σε καρτα γραφικων.Ακομα δε ξερω τι θα κανω.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα