Προς το περιεχόμενο

Oneplus 10 pro burn in

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε oneplus 10 pro εμφανίστηκε burn-in στην οθονη. Το κινητο εχει ακομη εξι μηνες εγγύηση αγορασμενο απο kaizershop. 
Θελω να ρωτησω πριν επικοινωνησω με το καταστημα αν εχει καποιος παρομοια εμπειρια, αν θα με καλυψουν ή ειναι στην ιδια κατηγορια με τις μπαταριες που κανουν τα στραβα ματια.
Τι να προσεξω στις απαιτησεις μου κλπ.
Ευχαριστω

Spoiler

IMG_2374.jpeg.57a9a529c55c33f210a63e7762a6b9d1.jpegIMG_2375.jpeg.45f224fff12294bdd6158919280e7450.jpeg

Επεξ/σία από Lewnidas1995
Δημοσ.
16 hours ago, TechnoState said:

... γιατί δεν μιλάς απευθείας με την OnePlus?

ηθελα να παρω γνωμη απο καποιον με παρομοια εμπειρια σε κινητο.

Δημοσ.

Όσα 1+ έχουν περάσει απο την κατοχή μου.... ούτε ένα δεν έχει αντιμετωπίσει burn in πρόβλημα στην οθόνη. Τελευταία φορά που προτάθηκε αντικατάσταση οθόνη (1+ 3Τ) και ενώ το είχα στείλει για αντικατάσταση μπαταρίας (η οθόνη είχε θέμα στο touchscreen το οποίο δεν είχα προλάβει να αντιληφθώ) η εταιρεία επικοινώνησε μαζί μου (κόστος κ συγκατάθεση) για να προχωρήσει στην επισκευή/αντικατάσταση με επιπλέον επιβάρυνση 40€ ή 50€ απ'οσο θυμάμαι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για να έχει κάνει τέτοιο burn in, λογικά αγόρασες (χωρίς να το ξέρεις) κάποιο εκθεσιακό, εκτός αν βλέπεις καμια 10αρια ωρες την ημερα με μέγιστη φωτεινότητα tiktok.

για αρχή μίλα με την 1+ να δεις απο που ειναι η συσκευή, κυρίως απο που το έχει "αγοράσει" το κάιζερ.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Xristaras12 said:

Για να έχει κάνει τέτοιο burn in, λογικά αγόρασες (χωρίς να το ξέρεις) κάποιο εκθεσιακό, εκτός αν βλέπεις καμια 10αρια ωρες την ημερα με μέγιστη φωτεινότητα tiktok.

για αρχή μίλα με την 1+ να δεις απο που ειναι η συσκευή, κυρίως απο που το έχει "αγοράσει" το κάιζερ.

10 ωρες δεν ειναι σιγουρα. Απλα τελευταια το εχω δει σε αλλους 2 γνωστους να συμβαινει αυτο με το τικτοκ. Δεν γνωριζω το γιατι βεβαια.
Σε αυτο το κινητο με αφορα περισσοτερο επειδη ειναι του κουμπαρου μου και ετσι μιλησα με το τσατ. Μου ειπαν οτι καλυπτει κανονικα εγγυηση. Αυριο θα μιλησω και με kaizer να δω τι και πως και αν δεν απο αυτους θα ασχοληθω με την oneplus κατεθειαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/8/2024 στις 11:53 ΜΜ, Lewnidas1995 είπε

Σε oneplus 10 pro εμφανίστηκε burn-in στην οθονη. Το κινητο εχει ακομη εξι μηνες εγγύηση αγορασμενο απο kaizershop. 
Θελω να ρωτησω πριν επικοινωνησω με το καταστημα αν εχει καποιος παρομοια εμπειρια, αν θα με καλυψουν ή ειναι στην ιδια κατηγορια με τις μπαταριες που κανουν τα στραβα ματια.
Τι να προσεξω στις απαιτησεις μου κλπ.
Ευχαριστω

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_2374.jpeg.57a9a529c55c33f210a63e7762a6b9d1.jpegIMG_2375.jpeg.45f224fff12294bdd6158919280e7450.jpeg

Δεν θα το αναλάβει ούτε θα σε καλύψει.

Μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus εάν το είχες πάρει θα γινόταν η δουλειά σου.

Και μάλιστα όλα δωρεάν.

Μέχρι και μπαταρία θα σου άλλαζαν (δωρεάν)

Γι'αυτό και εγώ τα παίρνω από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Ρώτα όμως την Smartec που αναλαμβάνει OnePlus & Oppo.

https://smartec.gr/gr.php

Επεξ/σία από GATE123
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 minutes ago, GATE123 said:

Δεν θα το αναλάβει ούτε θα σε καλύψει.

Μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus εάν το είχες πάρει θα γινόταν η δουλειά σου.

Και μάλιστα όλα δωρεάν.

Μέχρι και μπαταρία θα σου άλλαζαν (δωρεάν)

Γι'αυτό και εγώ τα παίρνω από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Ρώτα όμως την Smartec που αναλαμβάνει OnePlus & Oppo.

https://smartec.gr/gr.php

Με oneplus που μίλησα με είπε κανονικά ότι το καλύπτει και ας είναι αγορασμένο από κατάστημα εκτός του site. Η αγορά έγινε από εδώ λόγο 39α.

Ίσως δεν ασχοληθώ με κανέναν και να το στείλω κατευθείαν oneplus

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Με oneplus που μίλησα με είπε κανονικά ότι το καλύπτει και ας είναι αγορασμένο από κατάστημα εκτός του site. Η αγορά έγινε από εδώ λόγο 39α.

Ίσως δεν ασχοληθώ με κανέναν και να το στείλω κατευθείαν oneplus

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους έχει φόρμα.

Συμπλήρωσε την στα ελληνικά και θα σου απαντήσουν.

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Nα ρωτησω εδω για να μην ανοιγω αλλο νημα .

Εχω 2 καρτες μεσα (cosmote, vodafone).

Oποια καρτα ειναι στην SIM1 χανει το σημα της .

Εχει δηλαδη ενα μικρο x στον δεικτη σηματος.

Το κανει και στις δυο καρτες και μαλιστα τις αλλαξα και προσφατα για να ειμαι βεβαιος οτι δεν φταιει καποια παλια sim και τις εκανα τουμπα αρκετες φορες. Το κανει παντα στην SIM1.

Ομως με wifi calling λειτουργει, δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο .

Ειναι προβλημα του hardware ή θεμα ρύθμισης ? Λυνεται με καποιον τροπο απο εμενα πριν το επιστρεψω ή στειλω σε σερβις για ελεγχο ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...