Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, Arkin said:

Δεν πουλάνε τα iPhone παιδιά εδώ και χρόνια αν δείτε τι γίνεται με τις πωλήσεις θα φρίξετε. Όλα αυτά που κάνει με τα τρίτα stores το άνοιγμα του nfc το type c το sideload το fortnite κτλ είναι μια απελπιδα προσπάθεια να τραβήξει κόσμο. Τέλος το κλειδωμένο οικοσύστημα μπράβο για μενα που ο κόσμος έριξε μαύρο και αναγκάστηκε η μηλιά να φέρει το ios στο 2024 και να διευκολύνει τη ζωή των χρηστών.

Τουλάχιστον τώρα θα πάρεις κι εσύ iphone και θα σταματήσεις να μας "πρήζεις"! 😛 

• Haha 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, atheatos είπε

Νομίζω ότι τρολαρεις. Ακόμα παλεύει να μην περάσουν οι αλλαγές που επιβάλει η ΕΕ.  Έχεις καταλάβει καθόλου γιατί επιβάλει η ΕΕ πρόστιμα στην Apple? Δηλαδή θέλεις να μας πεις η ΕΕ κάνει λάθος που θεωρεί την apple και το iOS gatekeeper?  Αν ίσχυαν αυτά που λες κάλλιστα θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει η Apple, ως απόδειξη ότι η ΕΕ κάνει λάθος. Χαμηλές πωλήσεις έχει στην Κίνα . Δεν σημαίνει ότι όμως ότι τα έσοδα μειώνονται. 

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Η ιστορία ξεκινάει πριν τέσσερα χρόνια με την πίεση της ΕΕ να οριοθετεί το όριο για όλες τος αγορές το 2024… τα πρώτα πρόστιμα έπεσαν, νομίζοντας ότι η ΕΕ είναι Αμερική με εφέσεις και διακανονισμούς, και για αυτό βλέπουμε αυτή τη “ξαφνική” στροφή… 

η μόνο πτώση σε πωλήσεις για τα iPhone παρουσιάστηκε στην κινεζική αγορά λόγω του ban ενώ και το πρώτο τρίμηνο και το δεύτερο οι πρώτες θέσεις σε πωλήσεις παγκοσμίως ανήκαν στα iPhones…

Θα συμφωνούσα μαζί σας αν και μόνο αν έφερνε όλα αυτά τα νέα καλούδια σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τα άφηνε κλειδωμένα στον υπόλοιπο κόσμο που δεν βάζουν τα πρόστιμα. Γιατί όπως τα γράφετε είναι καθαρά της Ευρώπης το θέμα με την apple και όχι των υπολοίπων 7 δις κόσμου. Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο? Καρά κλειδωμένο όπως όλα τα χρόνια στον υπόλοιπο κόσμο και ανοιχτό στην Ευρώπη για να μην μπουν τα πρόστιμα. 

Θέλω να πω ότι για πιο λόγο η apple να "χαλάσει" το λειτουργικό της ανοίγοντας τόσα μέτωπα που ανέκαθεν ήθελε να κρατήσει κλειστά για μια Ευρώπη 700 εκατομμυρίων σε παγκόσμιο επίπεδο? Ίσως είναι όπως τα λέτε ίσως κρύβονται όμως και οι χαμηλές πωλήσεις από πισω αν δείτε όταν παλιότερα κάθε λιγο είχαμε αναφορά πωλήσεων έχουν εκλείψει και δεν αναφέρουν πια νούμερα οπότε ίσως κάτι συμβαίνει και σε αυτό το κομμάτι. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Ναι και θα το δώσει για να πάρει Android , μετά από λίγο …. Βρήκες τώρα και εσυ τον άνθρωπο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Γιατί όχι? Η αλήθεια ότι έφερε πολλά νέα πράγματα και φέρνει ακόμα οπότε αν είναι σαν android γιατί όχι. Καλά όχι ότι πρήζω γράφω 1 2 φορές σε θέματα apple το μήνα εδώ και χρόνια δεν ασχολούμαι πολύ τώρα εδώ μπήκα για να πω μπράβο που φέρνει νέα features και θα βολέψει πολλους κατόχους. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θα συμφωνούσα μαζί σας αν και μόνο αν έφερνε όλα αυτά τα νέα καλούδια σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τα άφηνε κλειδωμένα στον υπόλοιπο κόσμο που δεν βάζουν τα πρόστιμα. Γιατί όπως τα γράφετε είναι καθαρά της Ευρώπης το θέμα με την apple και όχι των υπολοίπων 7 δις κόσμου. Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο? Καρά κλειδωμένο όπως όλα τα χρόνια στον υπόλοιπο κόσμο και ανοιχτό στην Ευρώπη για να μην μπουν τα πρόστιμα. 

Θέλω να πω ότι για πιο λόγο η apple να "χαλάσει" το λειτουργικό της ανοίγοντας τόσα μέτωπα που ανέκαθεν ήθελε να κρατήσει κλειστά για μια Ευρώπη 700 εκατομμυρίων σε παγκόσμιο επίπεδο? Ίσως είναι όπως τα λέτε ίσως κρύβονται όμως και οι χαμηλές πωλήσεις από πισω αν δείτε όταν παλιότερα κάθε λιγο είχαμε αναφορά πωλήσεων έχουν εκλείψει και δεν αναφέρουν πια νούμερα οπότε ίσως κάτι συμβαίνει και σε αυτό το κομμάτι. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. 

Μα οι αλλαγές είναι μονό για την Ευρώπη…

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Άμα συνεχίσεις να λες ότι δεν πουλάει , όλα αυτά τα καλούδια που φέρνει μόνο στην Ευρώπη προς το παρόν , θα τα πάρει πίσω μιας και η EE θα σε ακούσει και θα σε πιστέψει…

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Μα οι αλλαγές είναι μονό για την Ευρώπη…

Εννοείς ότι όλα αυτά που έχει φέρει που ανέφερα από τρίτα stores sideload fortnite nfc είναι μόνο για όσα τηλέφωνα έρθουν στην Ευρώπη και οι υπόλοιπες αγορές δεν θα τα έχουν? 

2 λεπτά πριν, atheatos είπε

Άμα συνεχίσεις να λες ότι δεν πουλάει , όλα αυτά τα καλούδια που φέρνει μόνο στην Ευρώπη προς το παρόν , θα τα πάρει πίσω μιας και η EE θα σε ακούσει και θα σε πιστέψει…

Συγκριτικά με παλιότερα δεν πουλάει. Δεν θαυμάσαι πόσα θέματα είχαμε με πωλήσεις ρεκόρ από IDC κτλ κάθε λιγάκι? Πόσο καιρό έχεις να δεις κάτι τέτοιο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Εννοείς ότι όλα αυτά που έχει φέρει που ανέφερα από τρίτα stores sideload fortnite nfc είναι μόνο για όσα τηλέφωνα έρθουν στην Ευρώπη και οι υπόλοιπες αγορές δεν θα τα έχουν? 

Ναι οι αλλαγές, μέχρι στιγμής, ισχύουν μόνο για την ευρωπαϊκή αγορά…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
4 hours ago, Arkin said:

Η αππλ χαλαει το λειτουργικο της μονο για κρατη παριες οπως η ΕΕσσδ και η κινα. Στην αμερικη τα αιφονια κυκλοφορουν κανονικα ελευθερα οπως τα θελει ο κοσμος. Η αμερικη ειναι κρατος που χτιστηκε βασισμενο στην ελευθερια του ανθρωπου οχι στο τι θεωρει σωστο ο καθε γραφειοκρατης κρατιστης. Αν θελαν τετοια θα μενανε ευρωπη!

• Haha 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dieksodo είπε

Η αππλ χαλαει το λειτουργικο της μονο για κρατη παριες οπως η ΕΕσσδ και η κινα. Στην αμερικη τα αιφονια κυκλοφορουν κανονικα ελευθερα οπως τα θελει ο κοσμος. Η αμερικη ειναι κρατος που χτιστηκε βασισμενο στην ελευθερια του ανθρωπου οχι στο τι θεωρει σωστο ο καθε γραφειοκρατης κρατιστης. Αν θελαν τετοια θα μενανε ευρωπη!

τα θέλει ο κόσμος χωρίς NFC στην Αμερική?

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, atypicalcoder said:

τα θέλει ο κόσμος χωρίς NFC στην Αμερική?

Δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά χρησιμοποιούμε NFC στο iphone και το watch εδώ και κάτι χρόνια... 😛 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, BadBoy είπε

Αυτό το τέρας ευφυΐας που παρουσιάζεις ως ίνδαλμα μια χαρά θα ζούσε αν δεν έκανε τις χαζομάρες με τα φρούτα. Οπότε μαθηματάκι ούτε στον εαυτό του δε μπορούσε να δώσει, πόσο μάλλον σε άλλους.

Είναι όμως αυτός που συνέβαλε περισσότερο από κάθε άλλον να έχεις smartphone και MacBook (αν κατανοείς τι σημαίνει). 😇

• Haha 1
Δημοσ.
16 hours ago, billdanos said:

Δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά χρησιμοποιούμε NFC στο iphone και το watch εδώ και κάτι χρόνια... 😛 

μαλλον εννοει το nfc ελεγχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...