Προς το περιεχόμενο

Με το που ανοίγω λάπτοπ, δεν έχω ίντερνετ.

karapro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, το τελευταίο διάστημα έχω διακοπές στο ίντερνετ( 100αρα Νοβα). Συνέβη σε διάφορες ώρες μέσα στη μέρα. Εν τέλη παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει με το που πάω να μπω στο ίντερνετ με το λάπτοπ( και με τα 2 λάπτοπ που έχω). Με το που πάω να μπω στο ίντερνετ λοιπόν, τα λαμπάκια του ρούτερ τρελένονται και για 2-3 λεπτά δεν έχω ίντερνετ. Υπάρχει περίπτωση να συνδέονται αυτά που λέω ή είναι τυχαίο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 18/8/2024 στις 7:03 ΜΜ, karapro είπε

Καλησπέρα, το τελευταίο διάστημα έχω διακοπές στο ίντερνετ( 100αρα Νοβα). Συνέβη σε διάφορες ώρες μέσα στη μέρα. Εν τέλη παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει με το που πάω να μπω στο ίντερνετ με το λάπτοπ( και με τα 2 λάπτοπ που έχω). Με το που πάω να μπω στο ίντερνετ λοιπόν, τα λαμπάκια του ρούτερ τρελένονται και για 2-3 λεπτά δεν έχω ίντερνετ. Υπάρχει περίπτωση να συνδέονται αυτά που λέω ή είναι τυχαίο;

Δοκίμασε να συνδέσεις τα  λάπτοπ με καλώδιο για να δείς την συμπεριφορά που έχει ο ρούτερ καταρχήν για να καταλάβεις αν φταίνε αυτά ή ο ρούτερ ή το ασύρματο.

• Like 1

1 ώρα πριν, dpolal είπε

Δοκίμασε να συνδέσεις τα  λάπτοπ με καλώδιο για να δείς την συμπεριφορά που έχει ο ρούτερ καταρχήν για να καταλάβεις αν φταίνε αυτά ή ο ρούτερ ή το ασύρματο.

Δεν έχω θύρα ethernet 🤦‍♂️

• Confused 1

On 20/08/2024 at 01:53, karapro said:

Αν λες αυτό, έτσι το βρήκα στο αυτόματο.

Screenshot_5.png

αυτο ειναι σωστο.

On 20/08/2024 at 11:52, karapro said:

Δεν έχω θύρα ethernet 🤦‍♂️

δηλαδη αν δεν μπουν τα 2 λαπτοπ εισαι μια χαρα?και τα 2 μπαινουν ασυρματα? αν μπει αλλη συσκευη πχ λαπτοπ φιλου εχεις το ιδιο θεμα? δοκιμασε το λαπτοπ να το συνδεσεις απο safe mode with networking να δεις αν κανει το ιδιο?(μηπως καποιο προγραμμα κανει την βλακεια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...