karapro Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Καλησπέρα, το τελευταίο διάστημα έχω διακοπές στο ίντερνετ( 100αρα Νοβα). Συνέβη σε διάφορες ώρες μέσα στη μέρα. Εν τέλη παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει με το που πάω να μπω στο ίντερνετ με το λάπτοπ( και με τα 2 λάπτοπ που έχω). Με το που πάω να μπω στο ίντερνετ λοιπόν, τα λαμπάκια του ρούτερ τρελένονται και για 2-3 λεπτά δεν έχω ίντερνετ. Υπάρχει περίπτωση να συνδέονται αυτά που λέω ή είναι τυχαίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου τσεκαρε οτι δεν εχεις καρφωτες ip στην καρτα δικτυου για αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 6 ώρες πριν, poulinos είπε τσεκαρε οτι δεν εχεις καρφωτες ip στην καρτα δικτυου για αρχη Αν λες αυτό, έτσι το βρήκα στο αυτόματο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Στις 18/8/2024 στις 7:03 ΜΜ, karapro είπε Καλησπέρα, το τελευταίο διάστημα έχω διακοπές στο ίντερνετ( 100αρα Νοβα). Συνέβη σε διάφορες ώρες μέσα στη μέρα. Εν τέλη παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει με το που πάω να μπω στο ίντερνετ με το λάπτοπ( και με τα 2 λάπτοπ που έχω). Με το που πάω να μπω στο ίντερνετ λοιπόν, τα λαμπάκια του ρούτερ τρελένονται και για 2-3 λεπτά δεν έχω ίντερνετ. Υπάρχει περίπτωση να συνδέονται αυτά που λέω ή είναι τυχαίο; Δοκίμασε να συνδέσεις τα λάπτοπ με καλώδιο για να δείς την συμπεριφορά που έχει ο ρούτερ καταρχήν για να καταλάβεις αν φταίνε αυτά ή ο ρούτερ ή το ασύρματο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 ώρα πριν, dpolal είπε Δοκίμασε να συνδέσεις τα λάπτοπ με καλώδιο για να δείς την συμπεριφορά που έχει ο ρούτερ καταρχήν για να καταλάβεις αν φταίνε αυτά ή ο ρούτερ ή το ασύρματο. Δεν έχω θύρα ethernet 🤦♂️. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου On 20/08/2024 at 01:53, karapro said: Αν λες αυτό, έτσι το βρήκα στο αυτόματο. αυτο ειναι σωστο. On 20/08/2024 at 11:52, karapro said: Δεν έχω θύρα ethernet 🤦♂️. δηλαδη αν δεν μπουν τα 2 λαπτοπ εισαι μια χαρα?και τα 2 μπαινουν ασυρματα? αν μπει αλλη συσκευη πχ λαπτοπ φιλου εχεις το ιδιο θεμα? δοκιμασε το λαπτοπ να το συνδεσεις απο safe mode with networking να δεις αν κανει το ιδιο?(μηπως καποιο προγραμμα κανει την βλακεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα