eft Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Καλησπέρα. Λήγει το συμβόλαιο κινητής nova και μου είπαν πως αν δεν κάνω ανανέωση θα έχω έξτρα χρέωση +3 ευρώ κάθε μήνα μέχρι να υπογράψω ανανέωση. Ισχύει κάτι τέτοιο;; Έχει τύχει σε κάποιον πρόσφατα γιατί παλαιότερα ήξερα ότι γινόταν αορίστου το συμβόλαιο χωρίς έξτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Aσε , +3 ευρω καθε μηνα , εχω φτασει να πληρωνω 2000 ευρω τον μηνα. Βαλτε την κοινη λογικη να δουλεψει και ας ειναι δεκαπενταυγουστος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morticon Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Όταν λήγει ένα συμβόλαιο, απενεργοποιούνται οι εκπτώσεις, συνεπώς και εκδίδονται λογαριασμοί αρκετά ακριβότεροι. Ιδανικά ή ανανεώνετε το συμβόλαιο ή ψάχνετε για αλλαγή παρόχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση sakis.kom Δημοσ. 19 Αυγούστου Λύση Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Μου έκαναν το ίδιο στο σταθερό. +3 ευρώ. Με ενημέρωσαν πρώτα πως αυτό θα γίνει αν δεν προχωρήσω σε ανανέωση, πριν 1+ μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eft Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Στις 19/8/2024 στις 2:07 ΠΜ, sakis.kom είπε Μου έκαναν το ίδιο στο σταθερό. +3 ευρώ. Με ενημέρωσαν πρώτα πως αυτό θα γίνει αν δεν προχωρήσω σε ανανέωση, πριν 1+ μήνα. Καλημέρα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όποτε Αφού ισχύει και έχουν το δικαίωμα θα προχωρήσω σε ανανέωση. Στις 18/8/2024 στις 10:23 ΜΜ, morticon είπε Όταν λήγει ένα συμβόλαιο, απενεργοποιούνται οι εκπτώσεις, συνεπώς και εκδίδονται λογαριασμοί αρκετά ακριβότεροι. Ιδανικά ή ανανεώνετε το συμβόλαιο ή ψάχνετε για αλλαγή παρόχου. Όσο για αυτό δεν είχα καμία έκπτωση. Τι πρόγραμμα ήταν στην κανονική του τιμή είναι το Νόβα 15€ unlimited το πιο φθηνό που δίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Για καποιο διαστημα νομιζω οτι δεν χρεωνανε αυξηση με την ληξη του συμβολαιου. Προσφατα εληξε το δικο μου και για δυο μηνες δεν χρεωσανε την αυξηση. Στο τριτο μηνα προσθεσανε 3 ευρω. Επεξ/σία 20 Αυγούστου από ringboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου οταν γινει ληξη συμβολαιου η τιμη επιστρεφει στην κανονικη αλλα εχεις δικαιωμα να διακοψεις χωρις πεναλτυ.αν κανεις ανανεωση παιρνεις την εκπτωση αλλα ξαναδεσμευεσαι για χ καιρο πχ 2 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα