Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kp1 είπε

Φίλε τι σε ξενέρωσε στην οθόνη που δεν σε βόλεψε ακριβώς;Για κάνα nord 3 πιο οικονομικο έχεις σκεφτεί;

Η οθόνη curved

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kp1 είπε

Σε τι δεν σε βόλεψε;nord 3 16/256 έχεις σκεφτεί;

Δεν το έχω δει το nord αν και θα ήθελα ποίο μεγάλη οθόνη.

Το ότι είναι η οθόνη curved δεν με βόλεψε.

Αν και έτσι όπως έχουν καταντήσει οι οθόνες των κινητών η διαφορά σε μια οθόνη 6.67 με μια 6.82 είναι πως η οθόνη η δεύτερη είναι ποίο μακριά δηλαδή σοκοφρέτα.

Θα ήθελα μια ποίο φαρδιά οθόνη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν το έχω δει το nord αν και θα ήθελα ποίο μεγάλη οθόνη.

Το ότι είναι η οθόνη curved δεν με βόλεψε.

Αν και έτσι όπως έχουν καταντήσει οι οθόνες των κινητών η διαφορά σε μια οθόνη 6.67 με μια 6.82 είναι πως η οθόνη η δεύτερη είναι ποίο μακριά δηλαδή σοκοφρέτα.

Θα ήθελα μια ποίο φαρδιά οθόνη.

Τσεκαρε το 6,72 οθόνη δεν είναι μικρή 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ostvarivanje είπε

Για όποιον τον ενδιαφέρει το πήγε στα 899€ ο Κωτσόβολος το OnePlus 12 και το σκέφτομαι...

Πριν κάποιο διάστημα το είχε στην ίδια τιμή με δώρο φορτιστή και με ακουστικά ασύρματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@GATE123 ....πωωως? ΟΚ τα tws είναι δώρο.... αλλά ο φορτιστής? Δεν περιέχεται στην αρχική συσκευασία?

Συμπεριλαμβάνονται:

OnePlus 12 5G

100W SUPERVOOC Power Adapter

Type-A to C Cable

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Επιστολή καλωσορίσματος

Πληροφορίες ασφάλειας και κάρτα εγγύησης

Logo sticker

Προστασία οθόνης (προ-εγκατεστημένη)

Εξαγωγέας θήκης SIM

OnePlus RCC card

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

....ναι οκ, έτσι όπως το έγραψες ...με δώρο φορτιστή, διαβάστηκε σαν να μην περιλαμβάνεται ο φορτιστής (σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει η νέα μόδα) κ θα πρέπει να κάνεις μία επιπλέον αγορά εάν θέλεις να έχεις κ OnePlus (SuperVOOC™/Dash™/Warp Charge™) φορτιστή.

Το δικό μου είχε κανονικά (ΕU Plug) όπως κ όλα όσα αναφέρεις παραπάνω, αγορά απο Γερμανία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TechnoState είπε

....ναι οκ, έτσι όπως το έγραψες ...με δώρο φορτιστή, διαβάστηκε σαν να μην περιλαμβάνεται ο φορτιστής (σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει η νέα μόδα) κ θα πρέπει να κάνεις μία επιπλέον αγορά εάν θέλεις να έχεις κ OnePlus (SuperVOOC™/Dash™/Warp Charge™) φορτιστή.

Το δικό μου είχε κανονικά (ΕU Plug) όπως κ όλα όσα αναφέρεις παραπάνω, αγορά απο Γερμανία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GATE123 είπε

Πριν κάποιο διάστημα το είχε στην ίδια τιμή με δώρο φορτιστή και με ακουστικά ασύρματα.

Ποτέ άλλοτε δεν το είχε ο Κωτσόβολος στα 899 ευρώ. Είναι η καλύτερη τιμή που έχει βγάλει!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...