giantzeron Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής και σκεφτομαι σοβαρά το op12. Ποια η γνώμη των ήδη κατόχων; Πιστεύετε ότι θα πρέπει να λάβω υπόψη και κάποια άλλη συσκευή; Το μόνο που με χαλάει είναι η curved οθόνη. Χρήση τα άπαντα εκτός από gaming. Το budget αδιάφορο Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Αυγούστου από giantzeron
GATE123 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Και εγώ το σκέφτομαι για OnePlus 12 αλλά και εμένα δεν μου πολύ κάθεται η οθόνη. Εναλλακτική λύση έχω βρει το Realme gt 6
Luciddream Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Εγώ είχα OP3 -> OP9 pro -> OP12. Για μένα το 12 έφτιαξε όλα τα προβλήματα που είχε το 9 pro. Δεν έχω εμπειρία με άλλες μάρκες αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω και στα λεφτά που το πήρα (~600 ευρώ), και δεν μου λείπει κάτι. Η μπαταρία με χαλαρή χρήση κρατάει άνετα 2 μέρες. Σε ταξίδι με GPS ανοιχτό, φωτογραφίες όλη την ώρα και messenger να τρέχει, με το ζόρι έβγαλε την μέρα. Οι φωτογραφίες είναι αρκετά καλές, όποιος τις βλέπει με ρωτάει τι κινητό έχω. Παρόλα αυτά δεν έχω να το συγκρίνω με άλλες μάρκες γιατί είμαι καιρό στην OnePlus. Spoiler
giantzeron Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 hour ago, GATE123 said: Και εγώ το σκέφτομαι για OnePlus 12 αλλά και εμένα δεν μου πολύ κάθεται η οθόνη. Εναλλακτική λύση έχω βρει το Realme gt 6 Καλά δε τίθεται θέμα σύγκρισης και μόνο λόγω επεξεργαστή νομίζω... 1
GATE123 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 ώρα πριν, giantzeron είπε Καλά δε τίθεται θέμα σύγκρισης και μόνο λόγω επεξεργαστή νομίζω... Σιγά την διαφορά.
TechnoState Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου ....δεν βρίσκω κάποια σημεία που να υπερτερεί έντονα το GT6. Τα 100mah διαφοράς για μένα δεν είναι θέμα... βέβαια ανάλογα την διαφορά στην τιμή τους (φαντάζομαι η Realme σαν πιο budget εταιρεία θα είναι οικονομικότερη επιλογή). Πολύ αξιόλογες συσκευές κ οι 2, θα προτιμούσα OnePlus επειδή έχω καλύτερες εμπειρίες με τις αναβαθμίσεις (σε σχέση με αυτές που δίνει η Realme).
giantzeron Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 7 hours ago, GATE123 said: Σιγά την διαφορά. Φίλε μου ο 8s είναι συγκρίσιμος με τον gen 2 και σε κάποιες περιπτώσεις ο gen 2 είναι και καλύτερος. Δε θα έδινα χρήματα για να πάρω συσκευή με επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-8s-gen-3-vs-qualcomm-snapdragon-8-gen-2
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Ειχα και εγω σκοπο να παρω το 12 αλλα δεν ειχα δει την οθονη και ξενερωσα. Ειχα το redmi Note 12 Pro+ και το εδωσα και πηρα το 13 Pro+ και δεν αντεξα ουτε μια βδομαδα την οθονη το σουταρα.
giantzeron Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 25 minutes ago, LLLEFTERIS said: Ειχα και εγω σκοπο να παρω το 12 αλλα δεν ειχα δει την οθονη και ξενερωσα. Ειχα το redmi Note 12 Pro+ και το εδωσα και πηρα το 13 Pro+ και δεν αντεξα ουτε μια βδομαδα την οθονη το σουταρα. Επειδή είναι curved ξενερώσες;
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Μόλις τώρα, giantzeron είπε Επειδή είναι curved ξενερώσες; Ναι δεν με βολεψε καθολου.
giantzeron Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 minute ago, LLLEFTERIS said: Ναι δεν με βολεψε καθολου. Και σε τι κατεληξες ;
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Μόλις τώρα, giantzeron είπε Και σε τι κατεληξες ; Δεν εχω παρει κατι ακομα δεν ξερω τι να παρω θελω μεγαλη οθονη και καλη καμερα ειχα μαθει με Mate 20 X και Mi Max 3 Σε Flip Fold δεν παω με τιποτα ασε που δεν εχουν καλες καμερες.
giantzeron Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 3 minutes ago, LLLEFTERIS said: Δεν εχω παρει κατι ακομα δεν ξερω τι να παρω θελω μεγαλη οθονη και καλη καμερα ειχα μαθει με Mate 20 X και Mi Max 3 Σε Flip Fold δεν παω με τιποτα ασε που δεν εχουν καλες καμερες. S24 ultra?
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, giantzeron είπε S24 ultra? Παει πολυ ψηλα για το 23 ημουν σε σκεψη αλλα και αυτο εχει curved Μου αρεσει το oppo x6 pro αλλα δεν εχει Ελληνικα δεν εχει Google Services
kp1 Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 10 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Παει πολυ ψηλα για το 23 ημουν σε σκεψη αλλα και αυτο εχει curved Μου αρεσει το oppo x6 pro αλλα δεν εχει Ελληνικα δεν εχει Google Services Φίλε τι σε ξενέρωσε στην οθόνη που δεν σε βόλεψε ακριβώς;Για κάνα nord 3 πιο οικονομικο έχεις σκεφτεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα