Psyber Δημοσ. 13 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου Παιδιά πήρα το endgame op1 τελικά. Ωραίο είναι αν και θα το προτιμούσα λίγο μεγαλύτερο. Πριν από αυτό δοκίμασα και το "οικονομικό" της ασύρματο το xm2we αλλά το επέστρεψα γιατί δεν επιανε σταθερά το back button. Δε χρειάζεται να έχεις ανοικτό το software γιατί κρατάει τις ρυθμίσεις μέσα του. Το ίδιο παρατήρησα και με το Razer DeathAdder Essential. Έγκατέστησα το razer synapse στο λάπτοπ, όρισα dpi και έσβησα εντελώς το led και μόλις το έβαλα στο pc, είχε κρατήσει τις ρυθμίσεις. Ευτυχώς γιατί είναι πολύ μεγάλο software και με πολλά περιττά πράγματα. Αν πιάσεις το endgame το razer φαίνεται βαρύ και ασήκωτο! 1
camel555 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 11 ώρες πριν, Psyber είπε Παιδιά πήρα το endgame op1 τελικά. Ωραίο είναι αν και θα το προτιμούσα λίγο μεγαλύτερο. Πριν από αυτό δοκίμασα και το "οικονομικό" της ασύρματο το xm2we αλλά το επέστρεψα γιατί δεν επιανε σταθερά το back button. Δε χρειάζεται να έχεις ανοικτό το software γιατί κρατάει τις ρυθμίσεις μέσα του. Το ίδιο παρατήρησα και με το Razer DeathAdder Essential. Έγκατέστησα το razer synapse στο λάπτοπ, όρισα dpi και έσβησα εντελώς το led και μόλις το έβαλα στο pc, είχε κρατήσει τις ρυθμίσεις. Ευτυχώς γιατί είναι πολύ μεγάλο software και με πολλά περιττά πράγματα. Αν πιάσεις το endgame το razer φαίνεται βαρύ και ασήκωτο! Κάτοχος του XM2WE εδώ και 1 χρόνο, σούπερ ευχαριστημένος, δεν αντιμετώπισα ποτέ το θέμα με το back button, μήπως ήταν θέμα μεμονωμένο; Το software πανάλαφρο, όπως και το ίδιο το ποντίκι. Πρώην κάτοχος του Deathadder V2 Pro και του Mamba, το Endgame τα κάνει να μοιάζουν προϊστορικά. 1
Psyber Δημοσ. 13 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 11 minutes ago, camel555 said: Κάτοχος του XM2WE εδώ και 1 χρόνο, σούπερ ευχαριστημένος, δεν αντιμετώπισα ποτέ το θέμα με το back button, μήπως ήταν θέμα μεμονωμένο; Το software πανάλαφρο, όπως και το ίδιο το ποντίκι. Πρώην κάτοχος του Deathadder V2 Pro και του Mamba, το Endgame τα κάνει να μοιάζουν προϊστορικά. Ενδέχεται να ήταν το δικό μου κομμάτι, δεν αντιλέγω. Η μπαταρία πόσο σου βγάζει; Να πω ότι έχω και το cordura mousepad της ίδιας εταιρίας και είναι super. 1
seithan Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Logitech G102 Lightsync RGB Gaming Ποντίκι 8000 DPI Μαύρο | Skroutz.gr σκυλιά του πολέμου 1
Kthulhou Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου αν κ δεν είναι ποντίκι, μπορείς να εξοικονομείς κ το ρεύμα μιας λάμπας... δε θα βρεςι πιο οικονομικό. ! Καλή Μ.Βδομάδα 3
camel555 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 12 ώρες πριν, Psyber είπε Ενδέχεται να ήταν το δικό μου κομμάτι, δεν αντιλέγω. Η μπαταρία πόσο σου βγάζει; Να πω ότι έχω και το cordura mousepad της ίδιας εταιρίας και είναι super. Η μπαταρία βγάζει αρκετά περισσότερο από το v2 pro, δεν μπορώ να την υπολογίσω. Και εγώ πήρα ένα mousepad, δεν θυμάμαι μοντέλο. Σούπερ ευχαριστημένος από την εταιρεία. 1
bblaw20 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εχω ενα motospeed v10 που εχει βγει σκυλι και εκανε μονο 10 ευρω. Το εχω απο το 2021, λιωσιμο καθε μερα δεν εχει παθει τιποτα ακομα. Επεξ/σία 18 Απριλίου από bblaw20 1
INSOMISO Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Προσωπικά, έχω επίσης το endgame OP1 πρόσφατα και το βρίσκω πολύ ευχάριστο να κρατάω, ακόμα κι αν λίγο περισσότερο ύψος θα ήταν τέλειο. Πριν από αυτό, δοκίμασα ένα ένδοξο Μοντέλο O, αλλά είχα προβλήματα με τα πλευρικά κλικ, οπότε πίσω στον αποστολέα. Επιβεβαιώνω για το ενσωματωμένο λογισμικό, είναι εξαιρετικά βολικό. Αποφεύγω τα εργοστάσια αερίου όπως το Synapse στο μέγιστο, ειδικά για κάτι τόσο βασικό όσο η προσαρμογή του DPI. Βαρύτερα ποντίκια όπως ο Razer, δεν μπορώ να το κάνω πια. Προτιμώ σαφώς ελαφριά και ανταποκρινόμενα ποντίκια. Στο παιχνίδι, κάνει όλη τη διαφορά για μένα. 1
Chloe2 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Από τον Σκλαβενίτη, τα ΑΒ ή από τα Jumbo. Δες ποιο σου αρέσει. 1
Psyber Δημοσ. 27 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 41 minutes ago, Chloe2 said: Από τον Σκλαβενίτη, τα ΑΒ ή από τα Jumbo. Δες ποιο σου αρέσει. Περιμένεις να γελάσουμε;
Chloe2 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έχω εδώ και χρόνια ένα κοκκινόμαυρο ποντίκι από το Σκλαβενίτη και δουλεύει ακόμα άψογα. GEMBIRD είναι η μάρκα του. Επεξ/σία 27 Απριλίου από Chloe2
Psyber Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου On 13/04/2025 at 10:40, Psyber said: Παιδιά πήρα το endgame op1 τελικά. Ωραίο είναι αν και θα το προτιμούσα λίγο μεγαλύτερο. Πριν από αυτό δοκίμασα και το "οικονομικό" της ασύρματο το xm2we αλλά το επέστρεψα γιατί δεν επιανε σταθερά το back button. Δε χρειάζεται να έχεις ανοικτό το software γιατί κρατάει τις ρυθμίσεις μέσα του. Το ίδιο παρατήρησα και με το Razer DeathAdder Essential. Έγκατέστησα το razer synapse στο λάπτοπ, όρισα dpi και έσβησα εντελώς το led και μόλις το έβαλα στο pc, είχε κρατήσει τις ρυθμίσεις. Ευτυχώς γιατί είναι πολύ μεγάλο software και με πολλά περιττά πράγματα. Αν πιάσεις το endgame το razer φαίνεται βαρύ και ασήκωτο! Επειδή όπως λεω παραπάνω, το op1 είναι κάπως μικρό σαν σχήμα και έτσι αγόρασα και το xm2 8k. Το αποτέλεσμα είναι να γυρίσω αμέσως στο op1 καθώς το δεύτερο δε με βόλεψε καθόλου. Παρόλο που προορίζεται για μεγαλύτερα χέρια όπως τα δικά μου, δε μου φάνηκε καθόλου βολικό. Ποιοτικά προτείνω και τα 2 πάντως, πόσο μάλλον τώρα που παίζουν σε μειωμένες τιμές. 1
camel555 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Στις 16/6/2025 στις 9:13 ΜΜ, Psyber είπε Επειδή όπως λεω παραπάνω, το op1 είναι κάπως μικρό σαν σχήμα και έτσι αγόρασα και το xm2 8k. Το αποτέλεσμα είναι να γυρίσω αμέσως στο op1 καθώς το δεύτερο δε με βόλεψε καθόλου. Παρόλο που προορίζεται για μεγαλύτερα χέρια όπως τα δικά μου, δε μου φάνηκε καθόλου βολικό. Ποιοτικά προτείνω και τα 2 πάντως, πόσο μάλλον τώρα που παίζουν σε μειωμένες τιμές. Πάντως το xm2 8k είναι ελάχιστα ψηλότερο, σύμφωνα με το γράφημα. https://www.rtings.com/mouse/tools/3d-model-shape-compare/3d/endgame-gear-op1-8k-vs.-endgame-gear-xm2-8k?overlap=stacked&texture=outline&orientation=right Όπως και να χει, πρόκειται για πολύ αξιόλογη εταιρεία. 1
Psyber Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου @camel555 Στο χέρι είναι η μέρα με τη νύχτα. Οι διαφορές που σου φαίνονται μικρές είναι μελετημένες. Όχι απλά είναι αξιόλογα. Για μενα που αντιπαθώ rgb και gaming design, είναι ότι καλύτερο υπάρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα