Psyber Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Θα ήθελα ένα ποντίκι μάξιμουμ μέχρι τα 50 ευρώ. Να είναι άνετο για καθημερινή χρήση και περισταστιακή χρήση games. Τώρα έχω το glorious model o, αλλά θέλω να δώ κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ.
Nikdev Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 https://www.skroutz.gr/s/16388821/Logitech-G502-Hero-RGB-Gaming-Pontiki-16000-DPI-Mayro.html
Psyber Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 On 19/08/2024 at 09:58, Nikdev said: https://www.skroutz.gr/s/16388821/Logitech-G502-Hero-RGB-Gaming-Pontiki-16000-DPI-Mayro.html Ξέρεις να χρειάζεται να τρέχει από πίσω το πρόγραμμα της Logitech για να κρατάει τις ρυθμίσεις;
Nikdev Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Μπορείς να το τρέξεις εντελώς από το λειτουργικό, αλλά και να έχεις της Logitech για πιο custom ρυθμίσεις. Ελαφρύ είναι σαν εφαρμογή.
Xatzz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 On 18/08/2024 at 12:25, Psyber said: Θα ήθελα ένα ποντίκι μάξιμουμ μέχρι τα 50 ευρώ. Να είναι άνετο για καθημερινή χρήση και περισταστιακή χρήση games. Τώρα έχω το glorious model o, αλλά θέλω να δώ κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ. Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις το VXE R1 (Wireless). Το πιο VFM ποντίκι και κατά την γνώμη μου το καλύτερο στο price range του. 50g με τρομερά specs. https://www.maxgaming.com/en/wireless-mouses/r1-wireless-gaming-mouse-black Αυτήν την στιγμή είναι σε προσφορά. (Το site είναι άκρως έμπιστο, μπορείς να το ψάξεις κι όλας, απλώς βρίσκεται Σουηδία) 1
Psyber Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρον φαίνεται αν και ψάχνω με καλώδιο. @Xatzz Τι μεταφορικά έχουν από Σουηδία; 2 hours ago, Nikdev said: Μπορείς να το τρέξεις εντελώς από το λειτουργικό, αλλά και να έχεις της Logitech για πιο custom ρυθμίσεις. Ελαφρύ είναι σαν εφαρμογή. Σας ρωτάω γιατί προτιμώ γενικά την προσέγγιση της Glorious. Δε χρειάζεται το πρόγραμμα να φορτώνει με τα windows, οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται στο ποντίκι και παραμένουν οι ίδιες ακόμα και αν το βάλεις σε άλλο υπολογιστή. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2024 από Psyber
@topos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Psyber said: Ενδιαφέρον φαίνεται αν και ψάχνω με καλώδιο. @Xatzz Τι μεταφορικά έχουν από Σουηδία; Σας ρωτάω γιατί προτιμώ γενικά την προσέγγιση της Glorious. Δε χρειάζεται το πρόγραμμα να φορτώνει με τα windows, οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται στο ποντίκι και παραμένουν οι ίδιες ακόμα και αν το βάλεις σε άλλο υπολογιστή. Για logitech g602(δεν ξέρω εάν κάνουν το ιδιο τα πιο καινούργια/αυτά που κοιτάς)-> Μπορείς να κάνεις customise οποίο πλήκτρο σε ότι θέλεις(ακόμα και macro και ότι συνδιασμούς κουμπιών/πλήκτρων) και αποθηκεύετε στην εσωτερική μνήμη του ποντικιού. Εάν τρέχεις όμως το πρόγραμμα της Logitech μπορείς να κάνεις όσα profile θέλεις και δουλεύουν διαφορετικά σε όποια εφαρμογη/παιχνίδι ανοίγεις. Π.χ Εγώ έχω κάνει 3 profile 1)Για Photoshop 2)Lightroom 3)davinci resolve Μόλις ανοίξεις την αντίστοιχη εφαρμογή δουλεύουν αυτόματα τα αντίστοιχα κουμπιά/λειτουργίες που έχεις ορίσει(πρέπει να τρέχει η εφαρμογή της Logitech προφανώς). Εάν θέλεις ρίξε μια ματιά και στα ποντίκια της keychron, έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια γενικά, αλλα έχει κάπως τσιμπημενα μεταφορικα-τουλαχιστων για πληκτρολόγια που έψαχνα εγω- Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2024 από @topos 1
Xatzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 13 hours ago, Psyber said: Ενδιαφέρον φαίνεται αν και ψάχνω με καλώδιο. @Xatzz Τι μεταφορικά έχουν από Σουηδία; Σας ρωτάω γιατί προτιμώ γενικά την προσέγγιση της Glorious. Δε χρειάζεται το πρόγραμμα να φορτώνει με τα windows, οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται στο ποντίκι και παραμένουν οι ίδιες ακόμα και αν το βάλεις σε άλλο υπολογιστή. Αυτήν την στιγμή το ποντίκι είναι στα 35 (από 45) και τα μεταφορικά για Ελλάδα 10. Επίσης, παίρνει γύρω στις 5 με 7-8 εργάσιμες να έρθει, με βάση τις δικές μου εμπειρίες. 13 hours ago, Psyber said: Ενδιαφέρον φαίνεται αν και ψάχνω με καλώδιο. @Xatzz Τι μεταφορικά έχουν από Σουηδία; Σας ρωτάω γιατί προτιμώ γενικά την προσέγγιση της Glorious. Δε χρειάζεται το πρόγραμμα να φορτώνει με τα windows, οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται στο ποντίκι και παραμένουν οι ίδιες ακόμα και αν το βάλεις σε άλλο υπολογιστή. Εάν ψάχνεις αυστηρά για ενσύρματο εγώ θα σου πρότεινα είτε το Endgame Gear OP1(για αρκετά μικρά χέρια, 55€), είτε το Endgame Gear XM1R, το οποίο έχω εγώ τώρα και με έχει βολέψει πάρα πολύ, στα 55€ επίσης. Το σχήμα του κάνει για όλα τα χέρια. Top-Tier Specs και τα δύο, κυρίως το OP1 με τον πιο νέο σένσορα, αλλά δεν θα καταλάβεις καν διαφορά. Πολύ απλοικό και καλό Software και γενικά και τα δύο έχουν ό,τι χρειάζεσαι πιστεύω. 1
Psyber Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 @@topos ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Θα κοιτάξω αν αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις και στο g502. @Xatzz μου αρέσουν πολύ οι προτάσεις σου γιατί δεν είναι σκυλέ με rgb και υπερβολές. Θα τσεκάρω τα endgame. Τα χέρια μου είναι συνηθισμένα προς μεγάλα οπότε το op1 δε θα μου κάνει και βρίσκω και υπερβολικά τα dpi του. To xm1r φαίνεται ωραίο. 1
7nisiotis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 VGN VXE Dragonfly R1 Pro (maxgaming, AliExpress) 2
Psyber Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά παραμένω σε αναζήτηση, αν έχετε κάποια νέα πρόταση πείτε μου. Καλές γιορτές!
markos9 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 https://www.skroutz.gr/s/54461486/Logitech-G-Pro-Wireless-Asyrmato-RGB-Gaming-Pontiki-16000-DPI-Mayro.html Εγώ, θα σου πρότεινα αυτό. Να ανεβάσεις λίγο το ποσό και να πας σ αυτό. Πιστεύω, οτι είναι η τέλια αγορά. Τι λένε και τα υπόλοιπα μέλη;
7nisiotis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 On 21/12/2024 at 19:12, markos9 said: https://www.skroutz.gr/s/54461486/Logitech-G-Pro-Wireless-Asyrmato-RGB-Gaming-Pontiki-16000-DPI-Mayro.html Εγώ, θα σου πρότεινα αυτό. Να ανεβάσεις λίγο το ποσό και να πας σ αυτό. Πιστεύω, οτι είναι η τέλια αγορά. Τι λένε και τα υπόλοιπα μέλη; Αυτό είναι το παλιό και ξεπερασμένο μοντέλο από το 2018. Έχουν βγει άλλες 3 παραλλαγές
markos9 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Αυτό είναι το παλιό και ξεπερασμένο μοντέλο από το 2018. Έχουν βγει άλλες 3 παραλλαγές Καλημέρα! Ούτε που το ήξερα... Ποιο είναι το τελευταίο μοντέλο και γενικά αυτές οι παραλλαγές;
benign Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 https://www.e-shop.gr/cooler-master-mm730-16000dpi-rgb-gaming-mouse-matte-black-p-PER.590210
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα