Προς το περιεχόμενο

Windows 11, 100% usage σε idle mode

th3ofilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα windows 11 σε idle o cpu είναι σε 100%, εχουν γίνει 2 reset το πρόβλημα συνεχίζει, απτό task manager βλέπω ότι πότε ανεβάσει το usage το defender και πότε το ίδιο το task manager, ryzen 5 3600x mag MSI x570 gaming, καπάκια αλλάζω δίσκο με έτοιμα windows 10 και το πρόβλημα λύνεται, υπάρχει λύση ή να του περάσω τα 10? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε idle, χωρίς να τρέχεις τίποτα δηλαδή;

Σύμφωνα με όσα λες θα έλεγα οτι παίζει conflict μεταξύ defenfer και κάποια λειτουργίας του παρασκηνίου.

Μπες δες τα startup apps και ξεκίνα δοκιμές, κλείνοντας εφαρμογές που ξεκινούν με τα windows ή δοκίμασε από task manager να κάνεις kill processes που πιθανώς σου δημιουργούν το πρόβλημα.

Φυσικά αναβαθμίσεις των windows ή/και drivers μπορεί να παίξουν ρόλο.

Αν έχεις υπομονή για ψάξιμο ή αν είσαι τυχερός και έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα θα βρεις τη λύση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nickol-us είπε

Σε idle, χωρίς να τρέχεις τίποτα δηλαδή;

Σύμφωνα με όσα λες θα έλεγα οτι παίζει conflict μεταξύ defenfer και κάποια λειτουργίας του παρασκηνίου.

Μπες δες τα startup apps και ξεκίνα δοκιμές, κλείνοντας εφαρμογές που ξεκινούν με τα windows ή δοκίμασε από task manager να κάνεις kill processes που πιθανώς σου δημιουργούν το πρόβλημα.

Φυσικά αναβαθμίσεις των windows ή/και drivers μπορεί να παίξουν ρόλο.

Αν έχεις υπομονή για ψάξιμο ή αν είσαι τυχερός και έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα θα βρεις τη λύση.

2 εφαρμογές μου κάνουν το περισσότερο usage, το ένα είναι το defender που όταν το κάνω kill ανεβαίνει to usage στο task manager, η εφαρμογή δλδ μέσα στο task manager, δεν ξέρω τι παίζει γιατι όπως είπα με τα 10αρια δουλεύει κανονικά 

2 ώρες πριν, stratdevel1 είπε

Αν είναι καινούργια εγκατάσταση δώσε 1-2 εβδομάδες και θα στρώσει η χρήση της cpu

Είναι σύνηθες φαινόμενο δλδ αυτό?? Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και όσο και να έψαξα βρήκα μόνο ένα thread στην official σελίδα της Microsoft που εν τέλη το παιδί δεν βρήκε άκρη και γύρισε στα 10αρια

Επεξ/σία από th3ofilos

1 hour ago, th3ofilos said:

Είναι σύνηθες φαινόμενο δλδ αυτό?? Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και όσο και να έψαξα βρήκα μόνο ένα thread στην official σελίδα της Microsoft που εν τέλη το παιδί δεν βρήκε άκρη και γύρισε στα 10αρια

Το έχω δει σε πολλές εγκαταστάσεις των 11 το πρώτο διάστημα, ότι και αν κάνεις αυτό συνεχίζει και μετά από κάποιες μέρες στρώνει 

2 ώρες πριν, stratdevel1 είπε

Το έχω δει σε πολλές εγκαταστάσεις των 11 το πρώτο διάστημα, ότι και αν κάνεις αυτό συνεχίζει και μετά από κάποιες μέρες στρώνει 

Οπότε λες να το αφήσω έτσι να μην βάλω τα 10αρια και το βλέπω από από καμιά 10αρια μέρες 

2 ώρες πριν, micos000 είπε

Μήπως στήνει ενημερώσεις;

Και όταν τελείωσε τις ενημερώσεις πάλι 100% ήταν, δεν νομίζω ότι δικαιολογείται σε καμία περίπτωση, κάτι άλλο παίζει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...