Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου εδω και χρονια ff και uo και στα κινητo adguard 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemo1776 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου εγώ άλλαξα σε brave μόνο και μόνο γιατί ο firefox στον κινητό καταναλώνει την μπαταρία τρελά σε σχέσει με τον brave 20%-25% διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torgar Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Πολυ ευχαριστο αυτο για το Firefox ισως με κατι τετοιες κινησεις παρει πισω λιγο απο την παλια του αιγλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Που ειναι ολοι αυτοι που λεγανε "ακομα firefox εχετε?" 8 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Ειναι σπαστικη η μεταβαση σε αλλο browser. Πλησιαζει την αλλαγη λειτουργικου. Αλλα οποιος σεβεται το χρονο του και το επιχειρει, - το σεταρει 1 φορα - φτιαχνει λογαριασμο και μετα γινονται ολα "λιγο" πιο ευκολα. Οσο για τον Firefox, ειναι ο μονος που δεν Chromium-ίζει. Spoiler Κι οταν εδραιωθει, θ' αρχισει τα "τσιρκα" κι αυτος. Θα ξαναψαχνουμε για εναλλακτικους. Μετοχοι γαρ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sungodra Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Ημουν για χρονια στον Firefox και μετα πηγα Opera για ενα μικρο διαστημα. Μετα ξαναγυρισα στον Firefox και πλεον εχω ησυχασει. Τον Chrome τον εχω μονο για web development γιατι καλως ή κακως εμαθα σε αυτον και ειναι καθαρος απο plugins. Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα με τον FF και ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Saggitaro είπε Ρε παιδιά δεν ξέρω εγώ χρησιμοποιούσα Firefox από τότε που έφτιαξα τον πρώτο μου υπολογιστή αλλά τον άλλαξα γιατί απο ένα σημείο κι έπειτα μου κόλλαγε σαν τρελός.Τωρα χρησιμοποιώ brave αλλά με εκνευρίζει που ο συγκεκριμένος δεν έχει cloud save και θέλει συνεχόμενα χειροκίνητο backup επειδη ένα ξαφνικό φορμάτ σε κάνει να τα χάνεις όλα. Η αλήθεια είναι ότι στον Firefox έχω περισσότερη εμπιστοσύνη αλλά ο Chrome τότε με κέρδισε για την ευκολία την ταχύτητα και την παραμετροποίηση του.Θελω χρόνια να γυρίσω σε αυτόν αλλά όταν το προσπαθώ μετά από λίγο καιρό αρχίζει τα κολλήματα και ξενερώνω. είμαι με ένα σαραβαλο PC και πάει σμουθ af. όταν ακούω εν έτει 2024 (κοντά 2025) να λένε ότι ο firefox κολλάει σκέφτομαι ότι μάλλον μιλάμε για κάνα εκθεσιακό αρχαίο PC από κάποιο μουσείο πληροφορικής με 1-2GB RAM (δεν έγραψα 512MB για να μην υπερβάλω) 2 ώρες πριν, Le Perv είπε Ειναι σπαστικη η μεταβαση σε αλλο browser. Πλησιαζει την αλλαγη λειτουργικου. Αλλα οποιος σεβεται το χρονο του και το επιχειρει, - το σεταρει 1 φορα - φτιαχνει λογαριασμο και μετα γινονται ολα "λιγο" πιο ευκολα. Οσο για τον Firefox, ειναι ο μονος που δεν Chromium-ίζει. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κι οταν εδραιωθει, θ' αρχισει τα "τσιρκα" κι αυτος. Θα ξαναψαχνουμε για εναλλακτικους. Μετοχοι γαρ... Ούτε καν! αν δεν είναι κάνας περίεργος browser με μπλιμπλίκια (OperaGX) δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Έβαλα Edge για 2ο και πλέον έχει γίνει main. 5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Που ειναι ολοι αυτοι που λεγανε "ακομα firefox εχετε?" Δεν πειράζει ρε, οι γνώστες ξέρουν. Ότι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά στους browsers. Ας κάτσουν να βλέπουν ads* ενώ εμείς θα απολαμβάνουμε πλοήγηση. * είμαι υπερ των ads για να στηρίζουμε αλλά όταν μπαίνω σε site και βλέπω στο main body του άρθρου 4-5 ads που δεν είναι καθόλου διακριτικά. Όχι μόνο δεν θα στηρίξω αλλά blacklist το site κιόλας. Άσε που τελευταία είναι της μόδας να σε κάνουν (με τεχνάσματα) να κάνεις Missclick σε κάποιο ad. Άσε πάλι που όταν πας να βγεις σου βγάζουν μια fullscreen με ads. Επεξ/σία 18 Αυγούστου από atypicalcoder 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Που ειναι ολοι αυτοι που λεγανε "ακομα firefox εχετε?" καλά τώρα αρχίσαμε τις υπερβολές..... δεν ήταν πάντα οκ ο ff, μια εποχή είχε πολλά προβλήματα. τυχαία δεν έγινε πρώτος ο chrome ούτε όλοι είναι χαζοί και εσείς οι έξυπνοι. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis81 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Υπαρχουν και εναλλακτικές επιλογές πολύ καλών adblocks στον Chrome όπως το stands. Δυστυχώς ο Google Chrome είναι με διαφορά ο ταχύτερος και σταθερότερος Browser απο όλους τους άλλους, οπότε αναγκαστικά αλλάζω adblock. 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, apostolis81 είπε Υπαρχουν και εναλλακτικές επιλογές πολύ καλών adblocks στον Chrome όπως το stands. Δυστυχώς ο Google Chrome είναι με διαφορά ο ταχύτερος και σταθερότερος Browser απο όλους τους άλλους, οπότε αναγκαστικά αλλάζω adblock. Eγώ δεν παίζω με ημίμετρα πλέον. Εχει μπει στο κυνήγι των μαγισσών η Google οπότε έχω κάνει ήδη πλήρη μετάβαση σε ff. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Φανατικός του ff από τις πρώτες του εκδόσεις, είναι αλήθεια ότι μια εποχή κόλλησε η εξέλιξη του εκεί γύρω στην έκδοση 4.2 αν θυμάμαι καλά ενώ ο chrome ξεκίνησε να καλπάζει. Οπότε άλλαξα και εγώ όπως όλοι. Αλλά πάντα τον δοκίμαζα και εδώ και καιρό έχω γυρίσει. Λίγο η κατανάλωση ram στο chrome, λίγο τα θέματα privacy, λίγο ότι πολλές σελίδες του δημοσίου θέλουν μόνο ff και κυρίως ότι πλέον δεν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα με οδήγησαν να έχω πλέον διαγράψει εντελώς τον chrome. Επειδή θέλω να έχω και έναν chromium για συμβατότητα όπου χρειάζεται έχω edge. Είναι πραγματικά πολύ καλός και πολλές φορές ξεχνιέμαι και τον έχω σαν main. Μπράβο και στη ms που ένα προϊόν της Google το έφτιαξε καλύτερα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου από for4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birdman Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Σύνδεση με vpn μέσω Αλβανίας που δεν έχει συμφωνήσει για τα δικαιώματα με την google και με τα φίλτρα του Brave είναι μια καλή λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis81 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 41 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Eγώ δεν παίζω με ημίμετρα πλέον. Εχει μπει στο κυνήγι των μαγισσών η Google οπότε έχω κάνει ήδη πλήρη μετάβαση σε ff. Δεν είναι θέμα ημίμετρων είναι θέμα τι θέλει κάποιος να χρησιμοποιεί, και βάση features αποδοσης και ταχυτητας για εμενα ο Chrome ειναι αυτο που θέλω. Αν ηταν ετσι ο FF δεν το συζηταμε θα πηγαινα εκει αλλα δυστυχως δεν είναι έχει διαχρονικα θεματακια. 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, apostolis81 είπε Δεν είναι θέμα ημίμετρων είναι θέμα τι θέλει κάποιος να χρησιμοποιεί, και βάση features αποδοσης και ταχυτητας για εμενα ο Chrome ειναι αυτο που θέλω. Αν ηταν ετσι ο FF δεν το συζηταμε θα πηγαινα εκει αλλα δυστυχως δεν είναι έχει διαχρονικα θεματακια. ενώ ο ενεργοβόρος chrome που καταπίνει cpu & RAM δεν έχει θέμα με αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, for4 είπε πολλές σελίδες του δημοσίου θέλουν μόνο ff ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ τον Firefox είναι αποκλειστικά για τις σελίδες του δημοσίου 🤣 είναι public services certified 😅 δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον σαν browser Επεξ/σία 18 Αυγούστου από ethereum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα