Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά σταθερού με αναγνώριση κλήσεων.

G.U.S+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AN EXEIS DIGITAL GRAMMH THLEFWNOY FYSIKA KAI GINETAI NA EXEIS ANAGNWRISH KLHSHS ALLA PRPEI NA TO ZHTHSEIS APO TON OTE(EXEI KAPOIO MIKRO PAGIO TO MHNA)KAI H SYSKEYH POY 8A PAREIS NA YPOSTHRIZEI ANAGNWRISH KLHSEWN SE KAPOIA O8ONH POY 8A EXEI).

Δημοσ.

Μπορείς να έχεις αναγνώριση κλήσεων και σε κανονική ψηφιακή γραμμή. Απλά πάρε την εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ στο 134 για να την ενεργοποιήσεις. Κοστίζει 300 δρχ το μήνα.<P>Οσο για συσκευή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν που σου προσφέρει ο ΟΤΕ (Siemens Euroset 2020, 17000 δρχ) ή να πάρεις μία εσύ από ένα κατάστημα που πουλάει ηλεκτρονικά (μην πάρεις μία οποιαδήποτε με οθόνη, ρώτα πρώτα ποιες υποστηρίζουν αναγνώριση κλήσεων!)<P>Μπορείς να αγοράσεις ακόμα και ένα πραγματάκι σαν μόντεμ με οθόνη, το οποίο και το συνδέεις σε οποιοδήποτε τηλέφωνο και αυτό εμφανίζει το ποιος καλεί στην οθόνη. Αυτό βγαίνει κάπως πιο οικονομικά (γύρω στις 6000).

Δημοσ.

Eνδιαφέρομαι να αγοράσω ένα σταθερό τηλέφωνο είτε ασύρματο, είτε όχι, ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ. Αυτό που δεν ξέρω είναι, αν προϋποθέτει η συσκευή αυτή και την ανάλογη τηλεφωνική γραμμή, (πχ ISDN).Εγώ έχω μια απλή γραμμή του ΟΤΕ και θέλω να μάθω αν μπορώ να έχω τις υπηρεσίες ενός τέτοιου τηλεφώνου (αναγνώριση κλήσης).Επίσης θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν κάποιος είχε να προτείνει κάποια κατά την γνώμη του καλή συσκευή σε χαμηλή τιμή.

Δημοσ.

ego pantos pira mia siskevi apo ton ote tis eterias protone!ine gamato kai exei kai oles tis ipiresies tou ote se pliktra!!!timi mono 15000!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι δωρεάν αν θέλεις να κάνεις απλή απόκρυψη και όχι το τηλέφωνό σου απόρρητο. Πάρε στο 134.

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω το euroset 2020 alla μετα απο το πρωτο κουδουνισμα που δειχνει το νουμερο μετα ΔΕΝ το δειχνει ξανα!!! Ειμαι σε ΟΤΕ.

Σε forthnet το δειχνει παντα.

εχετε καμια ιδεα? ευχαριστω

Δημοσ.
παιδια εχω το euroset 2020 alla μετα απο το πρωτο κουδουνισμα που δειχνει το νουμερο μετα ΔΕΝ το δειχνει ξανα!!! Ειμαι σε ΟΤΕ.

Σε forthnet το δειχνει παντα.

εχετε καμια ιδεα? ευχαριστω

Και ρωτάς σε θέμα του 2001; Νομίζω σπας ρεκόρ «ξεθαψίματος». Ζήτα από κανενα mod να σου το μεταφέρει σε νέο θέμα

Για το ερώτημα σου. Μπαταρίες έχει το τηλέφωνο. To 2020 τείνει να έχει περίεργες συμπεριφορές χωρίς φρέσκες μπαταρίες. Επίσης έχει φιλτράκι και με ορθή σειρά συνδεμένο;

Δημοσ.
Και ρωτάς σε θέμα του 2001; Νομίζω σπας ρεκόρ «ξεθαψίματος». Ζήτα από κανενα mod να σου το μεταφέρει σε νέο θέμα

Για το ερώτημα σου. Μπαταρίες έχει το τηλέφωνο. To 2020 τείνει να έχει περίεργες συμπεριφορές χωρίς φρέσκες μπαταρίες. Επίσης έχει φιλτράκι και με ορθή σειρά συνδεμένο;

ναι και φιλτρο εχει και με νεες μπαταριες τα κανει αυτα.

Ουσιαστικα ΠΟΤΕ δεν δειχνει τον καλων μετα την πρωτη φορα που τον δειχνει!

Αν προλαβεις αν τον δεις (το νουμερο του δηλαδη) προλαβες!!!!!!!!

Με forthnet τον δειχνει σε ΟΛΟΥΣ τους χτυπους!

ειδες τι ξεθαψα? :))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...