ALEXANDER000 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα … εχω συχνό πρβλμ αποαυνδεσεων σε 200αρα γραμμή της cosmote ..ήρθε τεχνικός στο σπίτι μέτρησε την γραμμή για λάθη και την βρήκε μια χαρα, το Router είναι καινούργιο (speedport plus 2) της cosmote και το άλλαξα μήπως έφταιγε το παλιό που είχα αλλά δίχως αποτέλεσμα … έχω αποσυνδέσει τα πάντα και έχω αφήσει το καλώδιο που πηγαίνει στο DSL μόνο μην τυχόν βραχυκυκλώνει κάτι αλλά μάταια … μου είπε ο τεχνικός ότι θα μιλήσει με ένα συναδερφο του μήπως υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε ειδάλλως θα ρίξουμε την ταχύτητα στα 100mbs!!! Προσωπικά θέλω να εξαντλήσω τα περιθώρια πριν γίνει κάτι τέτοιο και εδώ να σημειώσω ότι το ΚΑΦΑΟ ειναη ακριβώς κάτω από το σπίτι και εννοείται όταν το Router συγχρονίζει πιάνει και τα 200!!! μπορω να κάνω κάτι άλλο;; Επεξ/σία 17 Αυγούστου από ALEXANDER000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Η καλωδίωση σου είναι εντάξει ;; Την αποσύνδεση σου τη κάνει συγκεκριμένη ώρα η όποτε δήποτε μέσα στη μέρα ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALEXANDER000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Η καλωδίωση είναι εντάξει (την έλεγξε τεχνικός) όως και η γραμμή όπως επίσης έλεγξε μέσα από τις πόδι ο τεχνικός … πι αποσυνδέσεις μπορεί να γίνονται οποιαδηποτε στιγμή απλά τώρα με το καινούργιο Ρουτερ έχουν μειωθεί … έχω αποσυνδέσει τα πάντα από το Ρουτερ (τηλ και Η-Υ) και έχω αφήσει μόνο το DSL μήπως κάποιο βραχυκυκλωνει .. θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου On 01/09/2024 at 09:10, ALEXANDER000 said: Η καλωδίωση είναι εντάξει (την έλεγξε τεχνικός) όως και η γραμμή όπως επίσης έλεγξε μέσα από τις πόδι ο τεχνικός … πι αποσυνδέσεις μπορεί να γίνονται οποιαδηποτε στιγμή απλά τώρα με το καινούργιο Ρουτερ έχουν μειωθεί … έχω αποσυνδέσει τα πάντα από το Ρουτερ (τηλ και Η-Υ) και έχω αφήσει μόνο το DSL μήπως κάποιο βραχυκυκλωνει .. θα δείξει καλο θα ηταν να δει καποιος ταχυτητα sync ,Margin,attenuation κατω στον κατανεμητη, χωνευτή και μετα πανω στο σπιτι για να ειναι σιγουρος οτι δεν χανει. μετα ή θα σουαλλαξουν απερχόμενο ή πορτα στο dslam εχει θεμα. αλλιως μετα πας στην ευκολη λυση υποβαθμιση στα 100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALEXANDER000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Η υποβαθμιση ειναι αυτο που προτειναν απε υθειας αλλα δεν ειναι κατι το οποιο θα ηθελα εκτος εαν αναγκαστω να το πραξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, ALEXANDER000 said: Η υποβαθμιση ειναι αυτο που προτειναν απε υθειας αλλα δεν ειναι κατι το οποιο θα ηθελα εκτος εαν αναγκαστω να το πραξω! ειναι και η ευκολη λυση για αυτους απο το να σου αλλαζουν απερχομενο κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα