bill2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας Σήμερα μου ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία συνδέομαι από το admin μαιλ δημιουργώ μαιλ συνδέομαι κανονικά αλλά είτε από το admin mail η το δεύτερο που έφτιαξα πάω να στείλω μαιλ δεν μπορώ να στείλω η να λάβω τίποτα όταν στέλνω από άλλο μαιλ σε αυτό μου γυρνάει σφάλμα ότι δεν βρέθηκε η διεύθυνση αυτή Έχω μιλήσει με το 13818 αλλά ακόμα περιμένω κλήση για να το δούμε μάλλον θα το ακυρώσω και θα το φτιάξω στην microsoft Επεξ/σία 17 Αυγούστου από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 1 ώρα πριν, bill2015 είπε Καλησπέρα σας Σήμερα μου ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία συνδέομαι από το admin μαιλ δημιουργώ μαιλ συνδέομαι κανονικά αλλά είτε από το admin mail η το δεύτερο που έφτιαξα πάω να στείλω μαιλ δεν μπορώ να στείλω η να λάβω τίποτα όταν στέλνω από άλλο μαιλ σε αυτό μου γυρνάει σφάλμα ότι δεν βρέθηκε η διεύθυνση αυτή Έχω μιλήσει με το 13818 αλλά ακόμα περιμένω κλήση για να το δούμε μάλλον θα το ακυρώσω και θα το φτιάξω στην microsoft Προφανώς είναι θέμα ρυθμίσεων. Ανέμενε την υποστήριξη να το δει και να σου δώσει τη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Καλημέρα σας Ακόμα καμία ενημέρωση λέτε να το ακυρώσω και να κάνω στην microsoft business account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Καλημέρα Μου απαντήσανε το πρόβλημα είναι ότι επειδη δεν υπάρχει αυτο το domain καπου για αυτό δεν δουλευει το μαιλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα