lak10 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου καλησπερα ειμαι ΑμεΑ στο σταθερο του ΟΤΕ εχουμε εκπτωση σε μοναδες εδω και πολλα χρονια. Το σταθερο ειναι στο ονομα του πατερα μου που ομως απεβιωσε τωρα θελω να παρω εγω το σταθερο στο ονμα μου αλλα μου λενε οτι αυτη η εκπτωση θα χαθει ξερετε τι ισχυει? Ειδα καποιες εκπτωσεις σε αρχαι προγραμματα που δεν εχουν νοημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου η εκπτωση στον πατερα σου για ποιο λογο ηταν?αμεα ή οχι? αν ναι το λογικο θα ηταν να περναγε σε σενα ως αμεα.αν ηταν για αλλο λογο λογικο να μην περασει σε σενα εκτος αν δικαιουσαι αλλη εκπτωση λογω αμεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 1 ώρα πριν, lak10 είπε καλησπερα ειμαι ΑμεΑ στο σταθερο του ΟΤΕ εχουμε εκπτωση σε μοναδες εδω και πολλα χρονια. Το σταθερο ειναι στο ονομα του πατερα μου που ομως απεβιωσε τωρα θελω να παρω εγω το σταθερο στο ονμα μου αλλα μου λενε οτι αυτη η εκπτωση θα χαθει ξερετε τι ισχυει? Ειδα καποιες εκπτωσεις σε αρχαι προγραμματα που δεν εχουν νοημα Aν το πρόγραμμα που ειχε ο πατέρας σου δεν υπάρχει πλέον φυσικό είναι να χαθεί οταν μεταβιβαστεί καθώς θα ειναι νέο συμβόλαιο.Εσύ σαν ΑΜΕΑ δικαιούσαι κάποια έκπτωση κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 17 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2 ώρες πριν, poulinos είπε η εκπτωση στον πατερα σου για ποιο λογο ηταν?αμεα ή οχι? αν ναι το λογικο θα ηταν να περναγε σε σενα ως αμεα.αν ηταν για αλλο λογο λογικο να μην περασει σε σενα εκτος αν δικαιουσαι αλλη εκπτωση λογω αμεα λογω εμουν την επαιρνε και δεν ειναι καποιο προγραμμα αλλα εκτωση σε μοναδες απο το 13888 μου ειπαν οτι θα την διατηρησω αλλα πρεπει να παω σε καταστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου ωραια, το προβλημα που ειναι. εσυ δικαιουσαι καποια παροχη ως αμεα. με τα δικαιολογητικα σου (ΚΕΠΑ) πας και την παιρνεις φυσικα στο ονομα σου με την συνδεση στο δικο σου ονομα. τοσα χρονια η συνδεση σε ποιου το ονομα ηταν? στο δικο σου η του πατερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 8 hours ago, lak10 said: λογω εμουν την επαιρνε και δεν ειναι καποιο προγραμμα αλλα εκτωση σε μοναδες απο το 13888 μου ειπαν οτι θα την διατηρησω αλλα πρεπει να παω σε καταστημα αρα την επαιρνε την εκπτωση για σενα.αρα πρεπει να την παρεις εσυ τωρα ή να παρεις οππιαδηποτε εκπτωση μπορει να υπαρχει ΠΛΕΟΝ για ατομα με ειδικες αναγκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, poulinos είπε αρα την επαιρνε την εκπτωση για σενα.αρα πρεπει να την παρεις εσυ τωρα ή να παρεις οππιαδηποτε εκπτωση μπορει να υπαρχει ΠΛΕΟΝ για ατομα με ειδικες αναγκες το θεμα ειναι οτι αν δεν παρω παλι την εκπτωση σε μοναδες δινουν εκπτωσεις σε κατι αρχαια προγραμματα εως 24mbps απο το 13888 μου ειπαν οτι θα την παρω κανονικα αλλα δεν ξερω ποσο ενημερωμενοι ειναι. Ερωτηση με μεταβιβαση ραμμης ανανεωνεται το συμβολαιο? Επεξ/σία 18 Αυγούστου από lak10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 53 minutes ago, lak10 said: το θεμα ειναι οτι αν δεν παρω παλι την εκπτωση σε μοναδες δινουν εκπτωσεις σε κατι αρχαια προγραμματα εως 24mbps απο το 13888 μου ειπαν οτι θα την παρω κανονικα αλλα δεν ξερω ποσο ενημερωμενοι ειναι. Ερωτηση με μεταβιβαση ραμμης ανανεωνεται το συμβολαιο? δεν ξερω αν αξιζει να παρεις εκπτωση σε μοναδες ή να πας απλα σε ενα νεο προγραμμα σε καποιον εναλλακτικο παροχο ακομα και χωρις εκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν ξερω αν αξιζει να παρεις εκπτωση σε μοναδες ή να πας απλα σε ενα νεο προγραμμα σε καποιον εναλλακτικο παροχο ακομα και χωρις εκπτωση Εδώ που βρίσκομαι μόνο ο ΟΤΕ δίνει 50 δεν υπάρχουν επιλογές δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 18/08/2024 at 13:00, lak10 said: Εδώ που βρίσκομαι μόνο ο ΟΤΕ δίνει 50 δεν υπάρχουν επιλογές δυστυχώς ρωτησες αν για αμεα τρεχει καποια αλλη εκπτωση? Επεξ/σία 21 Αυγούστου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου επισης μπορει να εχει καποιο πακετο πχ 50αρι με δωρεαν απεριοριστα και να βγαινει καλη τιμη συγκριτικα με αυτο που ειχες πριν με τις δωρεαν μοναδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου δεν εχει δυστυχως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου On 04/09/2024 at 11:38, lak10 said: δεν εχει δυστυχως κοινως σαν να λενε δεν εχουμε τιποτα σοβαρο σε προγραμμα για ΑΜΕΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα