original911 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό; Seat Leon 2010 το αυτοκίνητο. Επεξ/σία 17 Αυγούστου από original911
filipo68 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου θεωρώ ότι πρέπει να είναι το ¨κλειδί" που απενεργοποιεί τον συναγερμό, μοιάζει με ένα παρόμοιο απο συναγερμό GT. 1 1
original911 Δημοσ. 17 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου Αν γνωρίζεις, πατώντας το κουμπί ενεργοποιείται/απενεργοποιείται ο συναγερμός; Γιατί το έχω πατήσει κ δεν κάνει κάτι.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, original911 είπε Αν γνωρίζεις, πατώντας το κουμπί ενεργοποιείται/απενεργοποιείται ο συναγερμός; Γιατί το έχω πατήσει κ δεν κάνει κάτι. εχεις κλειδί για τον συναγερμό;
SaFiS Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Του συναγερμου ειναι. Χρειαζεται ενα εξτρα κλειδακι “μαγνητικο” που το ακουμπας στις επαφες. Ειναι για περιπτωση αναγκης, π.χ. δεν δουλευουν τα τηλεχειριστηρια και προγραμματισμο του συναγερμου… 1 1
original911 Δημοσ. 17 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε εχεις κλειδί για τον συναγερμό; Πέρα από το 1ο κ το 2ο κλειδί του αμαξιού, όχι δεν έχω κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα