freegr Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Κόλπα κινεζικά για το μάρκετινγκ τα ποια όμως δεν μασάει το κοινό αφού είναι πάντα υπερτιμημένα 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos241 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Δεν υπαρχει περιπτωση απλα να ειναι ενα limited production κινητο που θα το αξιοποιουν μεγαλα στελεχη της εταιριας ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Στις 17/8/2024 στις 10:39 ΠΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Άμα θέλω κινητό θα πάρω ΚΑΝΟΝΙΚΟ κινητό, άμα θέλω κάτι παραπάνω θα έχω και ένα τάμπλετ... Σε λίγο θα μας βγάλουν και κινητό που θα ξεδιπλώνεται και θα γίνεται 55'' τηλεόραση 4Κ UHD OLED.. ήμαρτον που έλεγε και ο Γεωργίου ...Μη σου πω και τέντα για σκιά στην παραλία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Θα είναι ακόμα μια επιλογή που θα βολέψει κάποιους, αν και προσωπικά πιστεύω οτι τα Fold (που διπλώνουν στα 2) θα γίνουν mainstream κάποτε. Είναι πανευκολα στο άνοιγμα, κλείσε. Στην κυριολεξία τα ανοίγεις / κλείνεις σε δεκατα δευτερόλεπτου. Δε θα συμβαίνει το ίδιο σε όσα θα διπλώνουν 3-4 φορες οπότε, δε θα είναι το ίδιο πρακτικά για τον πολύ κόσμο. Επίσης προσωπικά παντα ειμουν ανάμεσα σε μεγάλη οθονη γιατί δουλεύεις ανετα, και σε μικρή, γιατί μπαίνει σε τσέπη εύκολα. Το fold τετραγωνίσε τον κύκλο αφου εχεις και μεγάλη οθόνη οταν θες, αλλα και φορητοτητα, μπαίνει σε τσέπη και το ξεχνάς. Ο 2πλασιασμος οθόνης για φορητή συσκευή είναι υπερ αρκετός για τη συντριπτική μαζα. Απο εκει και πανω δεν κερδίζεις κατι ανάλογα. Βέβαια για κάποιους θα τους βολέψουν τα 3-4fold ανάλογα γιατί το θέλουν. Απλα θα είναι λίγοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα