nchatz Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν το επαναστατικό αναδιπλούμενο smartphone της HUAWEI με τριπλή οθόνη. Ο διευθύνων σύμβουλος του τμήματος καταναλωτικών προϊόντων της εταιρείας, Richard Yu, εθεάθη για δεύτερη φορά να χρησιμοποιεί τη συσκευή, επιβεβαιώνοντας στην ουσία τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες. Το καινοτόμο smartphone διαθέτει δύο αρθρώσεις, επιτρέποντας δύο αναδιπλώσεις και δημιουργώντας μια εντυπωσιακή τριπλή οθόνη. Σύμφωνα με τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο δημοφιλές λογαριασμό WHYLAB στο Weibo, η συσκευή φαίνεται να έχει πάχος συγκρίσιμο με τα συμβατικά αναδιπλούμενα τηλέφωνα. Μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις ότι θα μπορούσε να είναι λεπτότερο από ορισμένα μοντέλα όπως το Samsung Galaxy Z Fold 6 ή παλαιότερα αναδιπλούμενα. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής είναι το μέγεθος της αναδιπλούμενης οθόνης. Αυτή εικάζεται ότι θα προσφέρει μια οθόνη 10 ιντσών, ξεπερνώντας κατά πολύ τις οθόνες 7,6 έως 8 ιντσών που βλέπουμε στα τρέχοντα αναδιπλούμενα τηλέφωνα της αγοράς. Αν ισχύει, θα μπορούσε να καταστήσει τη συσκευή μια πραγματική εναλλακτική λύση για ένα tablet με μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, ο σχεδιασμός αυτός ενδέχεται να παρουσιάζει ορισμένα μειονεκτήματα. Εκτός από το πιθανό αυξημένο πάχος, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανίζονται δύο τσακίσεις στην οθόνη λόγω των δύο αρθρώσεων. Επιπλέον, το κόστος των εξαρτημάτων ενδέχεται να είναι υψηλότερο εξαιτίας της μεγαλύτερης οθόνης και της πρόσθετης άρθρωσης. Παρά τις προκλήσεις, η HUAWEI φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει με αυτή την καινοτομία. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν επίσης μια εμφανή προεξοχή για το σύστημα καμερών στο πίσω μέρος της συσκευής, υποδηλώνοντας ότι η εταιρεία δεν έχει κάνει συμβιβασμούς στον τομέα της φωτογραφίας. Σύμφωνα με τον γνωστό leaker, Digital Chat Station, το τριπλής οθόνης αναδιπλούμενο της HUAWEI θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptriv1 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Η γκόμενα του μόνο να μην το πάρει και χαλάσει κανένα μεντεσέ !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grasterix1 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Χαριτοδιπλωμένος ! 😉 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxoths73 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Τι μπορεί να γράφει στο μνμ "έλα είμαι ο κύριος ΕΓΩ με τις τρεις οθόνες θες να βγούμε?" 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, toxoths73 είπε Τι μπορεί να γράφει στο μνμ "έλα είμαι ο κύριος ΕΓΩ με τις τρεις οθόνες θες να βγούμε?" Απο την εκφραση του μαλλον κατι δεν παει καλα με το τηλεφωνο, ισως απο τον ενθουσιασμο του οταν ηταν μονος του το ειχε ξεδιπλωσει παραπανω φορες απο οτι επρεπε... Επεξ/σία 17 Αυγούστου από ScorpioX777 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Άμα θέλω κινητό θα πάρω ΚΑΝΟΝΙΚΟ κινητό, άμα θέλω κάτι παραπάνω θα έχω και ένα τάμπλετ... Σε λίγο θα μας βγάλουν και κινητό που θα ξεδιπλώνεται και θα γίνεται 55'' τηλεόραση 4Κ UHD OLED.. ήμαρτον που έλεγε και ο Γεωργίου Επεξ/σία 17 Αυγούστου από Σπίθας Στο Σκοτάδι 2 5 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Σταματήστε που έχετε πάρει από πίσω τον άνθρωπο 🤣 Άυγουστος είναι, διακοπές δεν κάνετε; 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 1 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosglasgow Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Τούμπανο. Σε πάχος πάντως αν και τριπλό φαίνεται να είναι πιο λεπτό από τα Fold της Sammy. Μακαρι να ρθει σε ελκυστική τιμή (αν και δεν το κόβω). Αν όντως κυκλοφορήσει, σίγουρα το επόμενο κινητό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου σύντομα και στις 55΄΄ για να παίρνετε την τηλεόραση στο εξοχικό.. 1 1 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου οποιος εχει χρονο να ψαξει το temu να δει το μοντελο και την τιμη (κανα 5ευρω) θα εχει (temu ειναι αυτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου καθε φορα που θα τον βλεπουν θα γινεται θεμα στο ινσομνια 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosglasgow Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 37 minutes ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said: Άμα θέλω κινητό θα πάρω ΚΑΝΟΝΙΚΟ κινητό, άμα θέλω κάτι παραπάνω θα έχω και ένα τάμπλετ... Σε λίγο θα μας βγάλουν και κινητό που θα ξεδιπλώνεται και θα γίνεται 55'' τηλεόραση 4Κ UHD OLED.. ήμαρτον που έλεγε και ο Γεωργίου Αγορίνα μου υπάρχουν και άνθρωποι που πίστεψε με, λόγω δουλειάς, μας βολεύει απίστευτα. Το συγκεκριμένο τρίπορτο δεν ξερω, αλλα τo fold γενικότερα που έχουν βγει. (τα διπορτα). Πιθανολογώ ότι το τρίπορτο θα βολεύει ακόμα παραπάνω. Το ότι μπορώ να πηγαίνω παντού με το κινητό μου και να το ξεδιπλωνω και να βλέπω σχέδια πλοίων, διαγράμματα κτλ κάτι για το οποίο θα έπρεπε να γυρισω στο laptop της δουλειάς για να το δω, με εχει σώσει. 8 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 8 minutes ago, Panosglasgow said: Αγορίνα μου υπάρχουν και άνθρωποι που πίστεψε με, λόγω δουλειάς, μας βολεύει απίστευτα. Το συγκεκριμένο τρίπορτο δεν ξερω, αλλα τo fold γενικότερα που έχουν βγει. (τα διπορτα). Πιθανολογώ ότι το τρίπορτο θα βολεύει ακόμα παραπάνω. Το ότι μπορώ να πηγαίνω παντού με το κινητό μου και να το ξεδιπλωνω και να βλέπω σχέδια πλοίων, διαγράμματα κτλ κάτι για το οποίο θα έπρεπε να γυρισω στο laptop της δουλειάς για να το δω, με εχει σώσει. Τι προσπαθείς να εξηγήσεις και εσύ τώρα.... 3 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 54 minutes ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said: Άμα θέλω κινητό θα πάρω ΚΑΝΟΝΙΚΟ κινητό, άμα θέλω κάτι παραπάνω θα έχω και ένα τάμπλετ... Σε λίγο θα μας βγάλουν και κινητό που θα ξεδιπλώνεται και θα γίνεται 55'' τηλεόραση 4Κ UHD OLED.. ήμαρτον που έλεγε και ο Γεωργίου δεν θελεις δεν το αγοραζεις και τα fold εχουν το δικο τους κοινο για αυτο και τα συνεχιζουν. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα