Fronimitis Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Έχετε να προτείνετε εφαρμογή IPTV για LG smart tv (Webos); Όσες δοκίμασα όλο και κάτι με χαλάει,αλλά ίσως δεν δοκιμάζω κάποια καλή. Hot Iptv δοκίμασα και smarters που είναι όμως επί πληρωμή.Εχει κάποια καλή δωρεάν;
al3xis Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου nanomid. Πολύ μικρό κόστος, διαχείριση playlist από τον υπολογιστή.
Fronimitis Δημοσ. 17 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου Φαίνονται μια χαρά κι οι 2 που προτείνατε αλλά δεν έχουν μια trial περίοδο για να τις δοκιμάσω έστω για μια μέρα... Δεν θέλω να πληρώσω χωρίς να τις δοκιμάσω πρώτα γιατί ο καθένας έχει την δική του χρήση,και δεν βολεύουν όλες
kallair Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) +1 για nanomid. οσο ειχα την LG την χρησιμοποιουσα φουλ χωρις προβλημα. Φιλος αγορασε την smart STB (αν θυμαμαι καλα καπου 25€) και ειναι απολυτα ικανοποιημενος. λες κ εχει συνδεμενο mag. εχει κ trial μιας βδομαδας να το δοκιμασεις. Κακά τα ψεματα, οι καλες λυσεις, ειναι ακριβες (smartSTB). Οι αλλες που ειχα δοκιμασει που ειχαν ωραιο UI, τους ελειπαν βασικα πραγματα (πχ κουμπι για να ενεργοποιησεις τους ενσωματωμενους υποτιτλους), ή ξαφνικα σταματησαν να λειτουργουν. Εχω καιρο να τσεκαρω τι παιζει στο LG store, ελπιζω να εχει στρωσει η κατασταση. Επεξ/σία 20 Αυγούστου από kallair
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Στις 30/10/2024 στις 4:17 ΜΜ, evansdimo είπε Ottplayer . Δωρεάν Σε Samsung πιο παλιά που έχει αυτή την εφαρμογή πάω να κάνω login αλλά λέει ότι δεν μπαίνει. Βλέπω όμως ότι αναφέρει το https://ottplayer.es/ Ενώ το site που έφτιαξα λογαριασμό είναι το https://ottplayer.tv . Ίσως έχει αλλάξει και είναι παλιά η εφαρμογή. Δεν ξέρω αν μπορεί με κάποιο τρόπο να γίνει update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα