definitio Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 19/08/2024 at 12:53, Γιάννης Platano said: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι η anytime σε καινούρια συμβόλαια δίνει και κάρτα για δωρεάν καύσιμα σε shell Δεν θυμάμαι ποσό Δωροκάρτα 20€ άρχισε να δίνει τον Ιούνιο νομίζω (εγώ έκανα ανανέωση τον Ιούλιο)...δεν ξέρω αν συνεχίζει να ισχύει και για πόσο ακόμη. On 25/08/2024 at 22:27, theopan said: Για όταν υπάρχει η κάλυψη στο συμβόλαιο μιλάω Γιάννη. Με κάτι απαράδεκτες απαλλαγές επιπέδου 200 ή 300€ που πρακτικά καθιστούν απαγορευτικό το να αλλάξεις το τζάμι με γνήσιο (που είναι και το σωστό γιατί ΟΠΟΙΟΝ ρώτησα τελευταία επειδή μου έτυχε και είμαι σε φάση αλλαγής κι εγώ μου είπε "μακριά" από τους τζαμάδες των "αλυσίδων" και τα ιμιτασιόν τους). 1500€ έχω κάλυψη εγώ με απαλλαγή 50€ μόλις. Που κι αυτήν δεν την πληρώνω εφόσον απευθυνθώ σε εξουσιοδοτημένο που δέχεται υπ. δήλωση εκχώρησης της απαίτησης... Υ.Γ. Υπάρχει αλήθεια ακόμα αυτοκίνητο που δεν έχει κάλυψη θραύσης; Εδώ και πάνω από 20 χρόνια ίσως τη θυμάμαι ενσωματωμένη στο ασφαλιστικό πακέτο μου ακόμα και όταν ήταν απλής "Αστικής Ευθύνης" (όχι μικτή δηλαδή). Προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα "Τζαμάδικο" αυτοκινήτων που δεν ανήκει σε αλυσίδα...υποθέτω το κόστος θα ήταν μεγάλο...ποιά λειτουργούν ακομη ανεξάρτητα; ... Mια φορά μόνο χρειάστηκα την Anytime, όταν είχε τρυπήσει το ψυγείο του αυτοκινήτου κι έπρεπε να μεταβεί στο συνεργείο νωρίς το πρωί...ήταν εντός Θεσσαλονίκης (κέντρο προς Καλαμαριά), οπότε δεν ήταν κάποια σοβαρή δοκιμασία, αλλά ήταν στο σημείο 20-λεπτά πριν την συμπεφωνημένη ώρα. ΥΓ Ασχετο αλλά μια χρήσιμη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι η Interlife δεν θέτει όρια στην ηλικία του οδηγού του ασφαλιζόμενου οχήματος (δεν έθετε μέχρι πέρυσι τουλάχιστον)...ο πατέρας μου είναι 85 ετών και δεν βρίσκαμε να ασφαλίσουμε το οικογενειακό αμάξι (αν η ασφάλιση έχει γίνει πριν την υπέρβαση των ηλικιακών ορίων, συνήθως ανανεώνεται χωρίς πρόβλημα και μετά την υπέρβασή τους, αλλά αν για κάποιο λόγο γίνει διακοπή - εμείς είχαμε διακόψει γιατί κατόπιν μηχανικού προβληματος είχαμε προσανατολιστεί σε αγορά άλλου μεταχειρισμένου, αλλά βρέθηκε καλή μηχανή και κρατήσαμε το αμάξι - μετά δεν θα γίνεται αποδεκτή η ασφάλιση) Επεξ/σία 27 Αυγούστου από definitio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 26/8/2024 στις 10:26 ΠΜ, definitio είπε Προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα "Τζαμάδικο" αυτοκινήτων που δεν ανήκει σε αλυσίδα...υποθέτω το κόστος θα ήταν μεγάλο...ποιά λειτουργούν ακομη ανεξάρτητα; Δεν ξέρω και δεν έχει και καμία σχέση με αυτό που λέω. Τα Carglass, Glassdrive, "Φϊλης" και ό,τι άλλο παρόμοιο είχα στο μυαλό μου. Αυτά VS αντιπροσωπίες. Για γνήσια τζάμια δεν πάμε σε αυτά λοιπόν αλλά σε αντιπροσωπίες*. Για πολλαπλούς λόγους... Τώρα αν δεν σε νοιάζει να βλέπεις το ...ουράνιο τόξο εν αιθρία, να πετάει φουσκάλες μετά από 2 μήνες ή να δουλεύει όπως να 'ναι το Lane Assist βάζες και ιμιτασιόν σε όποιον βρεις. Η συζήτηση βέβαια ήταν για σύγκριση 2 ασφαλιστικών πριν εκτραπεί... * Αρκεί να το υποστηρίζει η ασφαλιστική που διαλέξαμε χωρίς να καταλήξουμε να πληρώσουμε τα κερατιάτικα βέβαια... (αυτό είναι σχετικό με το topic) Επεξ/σία 29 Αυγούστου από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 24 minutes ago, theopan said: Δεν ξέρω και δεν έχει και καμία σχέση με αυτό που λέω. Τα Carglass, Glassdrive, "Φϊλης" και ό,τι άλλο παρόμοιο είχα στο μυαλό μου. Αυτά VS αντιπροσωπίες. Για γνήσια τζάμια δεν πάμε σε αυτά λοιπόν αλλά σε αντιπροσωπίες*. Για πολλαπλούς λόγους... Τώρα αν δεν σε νοιάζει να βλέπεις το ...ουράνιο τόξο εν αιθρία, να πετάει φουσκάλες μετά από 2 μήνες ή να δουλεύει όπως να 'ναι το Lane Assist βάζες και ιμιτασιόν σε όποιον βρεις. Η συζήτηση βέβαια ήταν για σύγκριση 2 ασφαλιστικών πριν εκτραπεί... * Αρκεί να το υποστηρίζει η ασφαλιστική που διαλέξαμε χωρίς να καταλήξουμε να πληρώσουμε τα κερατιάτικα βέβαια... (αυτό είναι σχετικό με το topic) Προσωπικά αμφιβάλλω αν θα έβρισκα για παλιό αμάξι (έστω το δικό μου Alfa 156 1999) τον γνήσιο υαλοπίνακα, ακόμη και στην αντιπροσωπεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Στις 25/8/2024 στις 7:15 ΜΜ, theopan είπε Με αλλαγή ιμιτασιόν παρμπρίζ στην Carglass "χαίρω πολύ (Χαιρόπουλος)"! Μάλλον όλες οι ασφαλιστικές το υποστηρίζουν χωρίς καμία χρέωση. Γνήσιο παρμπρίζ σε αντιπροσωπία σου καλύπτει χωρίς καμία χρέωση (ή έστω με ελάχιστη απαλλαγή τύπου "50€"); Εδώ σε θέλω... (Δεν σου καλύπτει). Καθυστερημένη απάντηση αφού σήμερα είδα το μήνυμα. Το παρμπρίζ ήταν «γνήσιο» όπως το ζήτησα με το λογότυπο της ford χωρίς έξτρα χρέωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, northjohn είπε Καθυστερημένη απάντηση αφού σήμερα είδα το μήνυμα. Το παρμπρίζ ήταν «γνήσιο» όπως το ζήτησα με το λογότυπο της ford χωρίς έξτρα χρέωση. Ετσι απλσ σε μενα εχει οριο τα 1000 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, northjohn είπε Καθυστερημένη απάντηση αφού σήμερα είδα το μήνυμα. Το παρμπρίζ ήταν «γνήσιο» όπως το ζήτησα με το λογότυπο της ford χωρίς έξτρα χρέωση. Σε εμένα από την Carglass είπαν κατηγορηματικά "όχι, πας σε αντιπροσωπεία". Για Jeep Renegade. Τώρα δεν τους συμφέρει από άποψη κέρδους; Δεν αναλαμβάνουν (αν και από όσο ξέρω την κάμερα ADAS την καλιμπράρουν και μάλιστα νομίζω είναι και οι μόνοι πλην εξουσιδοτημένων) ; Δεν τους δίνει τζάμια ο αντιπρόσωπος; Δεν το κατάλαβα και δεν ασχολήθηκα και περαιτέρω γιατί ήταν και ελαφρώς "εριστικός" ο συγκεκριμένος που είδα. Το μόνο πρόβλημα στο εξουσιοδοτημένο είναι ότι πρέπει να ακολουθηθεί διαδικασία όπως τα τρακαρίσματα (να το δει πραγματογνώμονας, να το ξαναδεί κλπ.) και να μείνει μέσα οπωσδήποτε και 1,5 μέρα όπως μου είπαν για να στεγνώσει η κόλλα (για αυτό βέβαια κανονίζεται αυτοκίνητο εξυπηρέτησης). Επεξ/σία 31 Αυγούστου από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 18 ώρες πριν, theopan είπε να μείνει μέσα οπωσδήποτε και 1,5 μέρα όπως μου είπαν για να στεγνώσει η κόλλ Και το δικό μου το κρατήσανε 1 μέρα σε carglass. 18 ώρες πριν, theopan είπε γιατί ήταν και ελαφρώς "εριστικός" ο συγκεκριμένος που είδα. Σε παράξενες συμπεριφορές τους κόβεις την φόρα ή/και φεύγεις. Εγώ δεν είχα κανένα θέμα απλά από πριν ενημέρωσα και ξεκαθάρισα ότι δεν θα δεχτώ το παρμπρίζ εάν δεν έχει τα σήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας ακόμη κι αν είναι της ίδιας κατασκευάστριας εταιρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα