Προς το περιεχόμενο

Anytime vs Interlife [AΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ]

chhriz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την ομάδα,

Προέρχομαι απο interlife χωρίς κανένα παράπονο , πέρα απτην αύξηση του ετήσιου συμβολαίου απο 220ε σε 330ε(!).

Με μία σύντομη ερεύνα , το συμβόλαιο με τις παροχές που θέλω και αξία αυτοκινήτου αυτή που έχω καθορίσει, στην anytime,  μου βγαiνει στα 280. Οπότε πάμε για εκεί.

Έχει κάποιος εμπείρια με την συγκεκριμένη ασφαλιστική; Είτε θετική είτε αρνητική.
Ευχαριστω ! 😁

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ με 4 αυτοκίνητα της οικογένειας σε anytime κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Με μεγάλη συνέπεια όταν τους χρειάστηκα. 

• Like 3

5 ώρες πριν, chhriz είπε

Χαιρετώ την ομάδα,

Προέρχομαι απο interlife χωρίς κανένα παράπονο , πέρα απτην αύξηση του ετήσιου συμβολαίου απο 220ε σε 330ε(!).

Με μία σύντομη ερεύνα , το συμβόλαιο με τις παροχές που θέλω και αξία αυτοκινήτου αυτή που έχω καθορίσει, στην anytime,  μου βγαiνει στα 280. Οπότε πάμε για εκεί.

Έχει κάποιος εμπείρια με την συγκεκριμένη ασφαλιστική; Είτε θετική είτε αρνητική.
Ευχαριστω ! 😁

interamerican ειναι η anytime, αξιόπιστη. Απλά δες τις καλύψεις αν προσφέρουν αυτά που θες.

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, djcat είπε

interamerican ειναι η anytime, αξιόπιστη. Απλά δες τις καλύψεις αν προσφέρουν αυτά που θες.

Εχει πιο καλές τιμές όμως από..

τη μαμά Interamerican

Κι εγω απόλυτα ευχαριστημένος 2 φορες που χα μείνει από μπαταρια

, ευτυχως δεν τους εχω χρειαστει για κατι σοβαρο. Και η τιμη του ετησιου εδω και 2 (ή 3 δε θυμαμαι) χρονια αυξηση κανα 2ευρω το πολυ

• Like 2

12 ώρες πριν, chhriz είπε

Έχει κάποιος εμπείρια με την συγκεκριμένη ασφαλιστική

Αξιόπιστη και η φθηνότερη. Δυο φορές που χρειάστηκα οδική βοήθεια ήταν αρκετά γρήγοροι. Αλλαγή μπαρ μπριζ (ράγισε από πέτρα) χωρίς καμία χρέωση σε car glass.

Εκτός από τις καλύψεις έλεγξε  και την ασφαλιζόμενη αξία του οχήματος να είναι κοντά στην πραγματική και όχι μεγαλύτερη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, northjohn είπε

Εκτός από τις καλύψεις έλεγξε  και την ασφαλιζόμενη αξία του οχήματος να είναι κοντά στην πραγματική και όχι μεγαλύτερη.

Σε αυτό έχω προβληματάκι αλλά ισχύει και σε άλλες ασφαλιστικές 

Αυτοκίνητο Honda CRV του 2008 με 122000 χλμ που στο car gr κυμαίνεται κάπου στα 10000 ευρώ δεν μου το δίνουν με αξία πάνω από 7000 ευρώ 

Τιμή αγοράς 38000 με αυτόματο κιβώτιο και δερμάτινο σαλόνι. 

Αντίθετα citroen c1 του 2011 του βάζουν αξία 6000 ευρώ που είναι πολλά. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτοκίνητο Honda CRV του 2008 με 122000 χλμ που στο car gr κυμαίνεται κάπου στα 10000 ευρώ δεν μου το δίνουν με αξία πάνω από 7000 ευρώ 

Καλύτερα για εσένα, μικρότερη αξία = λιγότερα ασφάλιστρα. Πιστεύω ότι τα 7.000€ είναι κοντά στην πραγματική αξία του αυτοκινήτου βάσει χρονολογίας και κυβικών ,μην δίνεις μεγάλη σημασία στο car,ο καθένας ζητάει ότι του καπνίσει και δεν μαθαίνεις ποτέ πόσο πραγματικά το πούλησαν.

14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αντίθετα citroen c1 του 2011 του βάζουν αξία 6000 ευρώ

Νεότερο αυτοκίνητο με λιγότερα κυβικά και μεγαλύτερη ζήτηση. Γενικά αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας είναι σχετικά ακριβά ως μεταχειρισμένα και αυτό έχει επιπτώσεις (κάλυψη αξίας σε περίπτωση αντικατάστασης του μετά από καταστροφή-κλοπή).

• Like 1

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι η anytime σε καινούρια συμβόλαια δίνει και κάρτα για δωρεάν καύσιμα σε shell 

Δεν θυμάμαι ποσό 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα κάτι που δεν ήξερα για anytime και δεν ξέρω αν το έχουν άλλες ασφαλιστικές και είναι πολύ πολύ σημαντικό 

Κάλυψη και εκτός φιλικοί διακανονισμου με ελάχιστο κόστος. 

https://blog.anytime.gr/tora-i-prostasia-ektos-filikou-diakanonismou-pio-oikonomika-apo-pote/

https://orfanidisnikolaos.com/blog/prostasia-ektos-filikou-diakanonismou

Στις 17/8/2024 στις 8:49 ΜΜ, northjohn είπε

Αξιόπιστη και η φθηνότερη. Δυο φορές που χρειάστηκα οδική βοήθεια ήταν αρκετά γρήγοροι. Αλλαγή μπαρ μπριζ (ράγισε από πέτρα) χωρίς καμία χρέωση σε car glass.

Με αλλαγή ιμιτασιόν παρμπρίζ στην Carglass "χαίρω πολύ (Χαιρόπουλος)"! Μάλλον όλες οι ασφαλιστικές το υποστηρίζουν χωρίς καμία χρέωση. Γνήσιο παρμπρίζ σε αντιπροσωπία σου καλύπτει χωρίς καμία χρέωση (ή έστω με ελάχιστη απαλλαγή τύπου "50€"); Εδώ σε θέλω... (Δεν σου καλύπτει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, theopan είπε

Μάλλον όλες οι ασφαλιστικές το υποστηρίζουν χωρίς καμία χρέωση

Αν δεν υπάρχει στο συμβόλαιο γιατί να σε καλύψουν; 

Αρκετές μάλιστα έχουν κάποια απαλλαγή. Ειδικά αν δεν πας σε συνεργαζόμενο. 

Τωρα για αντιπροσωπεία δεν το έχω ψάξει. 

Κοίταξα το δικό μου και εχει όριο τα 1000 ευρώ για θραύση κρυστάλλων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν υπάρχει στο συμβόλαιο γιατί να σε καλύψουν; 

Αρκετές μάλιστα έχουν κάποια απαλλαγή. Ειδικά αν δεν πας σε συνεργαζόμενο. 

Τωρα για αντιπροσωπεία δεν το έχω ψάξει. 

Κοίταξα το δικό μου και εχει όριο τα 1000 ευρώ για θραύση κρυστάλλων. 

Για όταν υπάρχει η κάλυψη στο συμβόλαιο μιλάω Γιάννη. Με κάτι απαράδεκτες απαλλαγές επιπέδου 200 ή 300€ που πρακτικά καθιστούν απαγορευτικό το να αλλάξεις το τζάμι με γνήσιο (που είναι και το σωστό γιατί ΟΠΟΙΟΝ ρώτησα τελευταία επειδή μου έτυχε και είμαι σε φάση αλλαγής κι εγώ μου είπε "μακριά" από τους τζαμάδες των "αλυσίδων" και τα ιμιτασιόν τους). 1500€ έχω κάλυψη εγώ με απαλλαγή 50€ μόλις. Που κι αυτήν δεν την πληρώνω εφόσον απευθυνθώ σε εξουσιοδοτημένο που δέχεται υπ. δήλωση εκχώρησης της απαίτησης...

Υ.Γ. Υπάρχει αλήθεια ακόμα αυτοκίνητο που δεν έχει κάλυψη θραύσης; Εδώ και πάνω από 20 χρόνια ίσως τη θυμάμαι ενσωματωμένη στο ασφαλιστικό πακέτο μου ακόμα και όταν ήταν απλής "Αστικής Ευθύνης" (όχι μικτή δηλαδή).

Επεξ/σία από theopan
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, theopan είπε

Υ.Γ. Υπάρχει αλήθεια ακόμα αυτοκίνητο που δεν έχει κάλυψη θραύσης; Εδώ και πάνω από 20 χρόνια ίσως τη θυμάμαι ενσωματωμένη στο ασφαλιστικό πακέτο μου ακόμα και όταν ήταν απλής "Αστικής Ευθύνης" (όχι μικτή δηλαδή).

Δυστυχώς επειδή έχω 4 αυτοκίνητα σε anytime και τα κοίταξα πριν λίγο τα συμβόλαια σε ένα από δικό μου λάθος δεν έχει και φυσικά θα την προσθέσω άμεσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...