doomnx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Φαίνεται ότι δεν υπάρχει θέμα που να αφορά το Eurosport και τις πλατφόρμες του. Το τελευταίο που αναφερόταν σε αυτό μετονομάστηκε σε Ολυμπιακοί Αγώνες. Ξεκινάω λοιπόν αυτό το thread για να δούμε τι θα κάνουμε τώρα που μας άφησε ξεκρέμαστους το Eurosport Premium. Προσωπικά πέρασα από αρκετές εναλλακτικές: Vodafone TV, Max, discovery+ και Amazon Prime με discovery+. Αρχικά, το Vodafone TV είναι ψιλομούφα, κοστίζει 7 € και μπορείς να δεις μόνο τα ελληνικά linear Eurosport 1 και 2 και η ποιότητα εικόνας είναι μέτρια προς κακή. Εννοείται με διαφημίσεις. Στα θετικά η ελληνική περιγραφή. Το Max είναι κομπλεδούρα, εικόνα κρύσταλλο με προαιρετική αναβάθμιση σε 4K HDR. Μέχρι χθες δούλευε τέλεια το VPN και μπορούσα να επιλέξω όποια χώρα ήθελα να δω το αντίστοιχο περιεχόμενο. Σήμερα άρχισε να κάνει κόλπα στις Ευρωπαϊκές χώρες. Μια πιάνει μια δεν πιάνει. Θα δείξει αν είναι κάτι παροδικό. Εννοείται έχετε όλα τα streams παράλληλα και χωρίς διαφημίσεις, από την αρχή μέχρι το τελος και με multi-audio. Στα συν η απίστευτη ταινιοθήκη της HBO και της Warner. Το πιο φθηνό πακέτο το δίνει η Γαλλία, 6 € με διαφημίσεις στα on-demand. Αν και μάλλον θα χρεώσουν εξτρά το Eurosport στην πορεία. To Amazon Prime με το add-on του discovery+, ενώ είναι πληρέστατο και περιλαμβάνει το British Eurosport που αναμφισβήτητα είναι το πιο απολαυστικό και προσεγμένο, με εκπομπές πριν και μετά τους αγώνες, το χάνει εντελώς γιατί το βίντεο είναι στα 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο, αδιανόητο για αθλητικές μεταδόσεις. Στα μείον προστίθεται το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσεις και τη συνδρομή του Amazon Prime και του add-on που βγαίνει στα 15+ €, υπερδιπλάσια των άλλων επιλογών. Το standalone discovery+ σήμερα το κατάφερα. Χρειάστηκε έναν καινούργιο λογαριασμό στη Google και έναν ταχυδρομικό κώδικα στο Βερολίνο. Η κάρτα η ελληνική μου. 4 € χρεώθηκα μέσα από το app, με VPN στη Γερμανία. Φαίνεται να λειτουργεί άψογα, αλλά είναι geo-blocked. Δεν μπορείς να μπεις με τα ίδια στοιχεία εισόδου σε UK server. Αλλά στα feeds περιλαμβάνονται οι Αγγλικές εκπομπές (πχ. Breakaway στην ποδηλασία). Στα θετικά, έχει κεφάλαια (chapters) στις on-demand αθλητικές μεταδόσεις που δεν το έχω ξανασυναντήσει πουθενά. Η εικόνα κρύσταλλο, όπως στο Max. 4K δεν είδα κάπου όμως. Στα αρνητικά το Γερμανικό μενού. Συμπερασματικά, το Max από Γαλλία θεωρώ ότι προσφέρει την καλύτερη εμπειρία, με ταινιάρες και σειρές να δεις στο ενδιάμεσο όταν δεν έχει αγώνες. Αλλά το discovery+ μέσω Γερμανίας είναι σιγουράκι και 30% φθηνότερο αν σας νοιάζει μόνο το αθλητικό περιεχόμενο. Το Vodafone TV είναι χλιαρή πρόταση και δεν ξέρω αν θα κρατήσει τα Eurosport στο βασικό πακέτο των 7 € ή αν τα έχει ακόμα από την προσφορά για τους Ολυμπιακούς. Το Amazon Prime με το add-on αποφύγετέ το, πεταμένα λεφτά. Εσείς πώς βλέπετε Eurosport; 1
doomnx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Να προσθέσω ότι άπαξ και κάνετε συνδρομή στο Γερμανικό discovery, μπορείτε να δείτε χωρίς VPN από Ελλάδα. Επίσης διαπιστώνω πως το ATP1000 υπάρχει μόνο στη Γαλλία (Max). Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2024 από doomnx
stls23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα, πολύ χρήσιμο thread για εμάς που χρησιμοποιούσαμε eurosport player για τα grand slam του τέννις για να βλέπουμε όλα τα γήπεδα και τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο με τα βήματα για την εγγραφή στο γερμανικό discovery+; Έβαλα vpn και έκανα account και πήγα να πληρώσω από ελληνική κάρτα και μου έγγραψε ότι απορρίπτεται. Πουθενά δεν μου ζήτησε ταχυδρομικό κώδικα. Προσπάθησα και με paypal και εκεί απορρίφθηκε (παρεπιπτόντως στην τράπεζα λέει ότι χρεώθηκα 3,99€ - έχω συνδέσει τράπεζα με paypal, αλλά στην paypal δεν φαίνεται η χρέωση). Πάντως σίγουρα μου λέει ότι δεν έχω subscription και δεν μπορώ να παρακολουθήσω.
Speculoos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 1 hour ago, stls23 said: Καλησπέρα, πολύ χρήσιμο thread για εμάς που χρησιμοποιούσαμε eurosport player για τα grand slam του τέννις για να βλέπουμε όλα τα γήπεδα και τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο με τα βήματα για την εγγραφή στο γερμανικό discovery+; Έβαλα vpn και έκανα account και πήγα να πληρώσω από ελληνική κάρτα και μου έγγραψε ότι απορρίπτεται. Πουθενά δεν μου ζήτησε ταχυδρομικό κώδικα. Προσπάθησα και με paypal και εκεί απορρίφθηκε (παρεπιπτόντως στην τράπεζα λέει ότι χρεώθηκα 3,99€ - έχω συνδέσει τράπεζα με paypal, αλλά στην paypal δεν φαίνεται η χρέωση). Πάντως σίγουρα μου λέει ότι δεν έχω subscription και δεν μπορώ να παρακολουθήσω. Αν το Discovery+ έχει την ίδια πολιτική με το αδερφάκι (HBO)Max -αρκετά πιθανό μιας και ανήκουν στον ίδιο όμιλο- τότε χρειάζεται κάρτα της χώρας που θες να κάνεις εγγραφή. Εφόσον γίνει αυτό τότε μέσω VPN έχεις πρόσβαση στον κατάλογο όλων των χωρών.
doomnx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Speculoos είπε Αν το Discovery+ έχει την ίδια πολιτική με το αδερφάκι (HBO)Max -αρκετά πιθανό μιας και ανήκουν στον ίδιο όμιλο- τότε χρειάζεται κάρτα της χώρας που θες να κάνεις εγγραφή. Εφόσον γίνει αυτό τότε μέσω VPN έχεις πρόσβαση στον κατάλογο όλων των χωρών. Μπορείς να κάνεις απλά έναν καινούργιο λογαριασμό στη Google και να ορίσεις διεύθυνση στη Γερμανία κατά την προσθήκη της ελληνικής κάρτας σου στο Google Pay. Τσεκαρισμένο. Δεν χρειάζεσαι καν VPN. Στο Max από την άλλη χρειάζεσαι VPN και έχει αρχίσει να μπλοκάρει IPs. Ωστόσο με μια συνδρομή μπορείς να επισκέπτεσαι και το Αμερικάνικο και το Γαλλικό. Οι υπόλοιπες χώρες δεν λένε πλέον, γιατί ζητάει επιπλέον συνδρομή στο πακέτο Sports, πράγμα που δεν ισχύει για τη Γαλλία. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2024 από doomnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα