afentiko Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Το παρέλαβα σήμερα. Δεν έχω προλάβει ακόμα να το στήσω. Όταν το ετοιμάσω και το χρησιμοποιήσω λίγο θα πω μια πρώτη εντύπωση
takis1984 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Πολύ καλή οθόνη και επεξεργαστής για την τιμή του. Οι κυρία κάμερα αρκετά καλή. Κανένα κόλλημα μέχρι τώρα γενικά σαν συσκευή. Από θέμα μπαταρίας άψογο! Γενικά το gt6 είναι για εμένα από τις καλύτερες επιλογές στην τιμή του. Review 1
afentiko Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Λοιπόν να γράψω 2 λόγια μιας και έχουν περάσει λίγες μέρες που το χρησιμοποιώ. Γενικά σαν σύνολο είμαι πολύ ικανοποιημένος. Φοβερή και φωτεινή οθόνη , εύκολα ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από έντονο ήλιο.Κάποιοι κράζουν που είναι curved, εμένα δε με χαλάει κάπου. Είναι το πρώτο κινητό που έχω με κυρτή οθόνη αλλά δε βλέπω να με δυσκολεύει κάπου και σαν αισθητική μου αρέσει κίολας. Η βασική κάμερα πάρα πολύ καλή, όχι ότι θα συγκριθεί με τα κινητά αξίας 1000+ ευρώ αλλά σίγουρα είναι πάνω από ικανοποιητική ακόμα και σε όχι τόσο ευνοϊκές συνθήκες φωτογραφίας. Μέχρι 4Χ ζουμ τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά. Νυχτερινές λήψεις πάρα πολύ καλές με τη βοήθεια ΑΙ. Βίντεο δεν ασχολήθηκα ακόμα. Σέλφι κάμερα πολύ ικανοποιητική επίσης. Η ultra wide μέτρια, μόνο σε καλές συνθήκες θα δώσει οκ αποτελέσματα. Κάποια ΑΙ features που έχει είναι πολύ διασκεδαστικά αλλά δε νομίζω να είναι χρηστικά στην καθημερινότητα. Πιο πολύ για να παίζεις και να πεις στο διπλανό σου κοίτα τι μπορεί να κάνει το κινητό μου. Με το δακτυλικό είμαι έτσι και έτσι. Έχω περάσει και τους δύο αντίχειρες και ενώ τον δεξί 9 στις 10 φορές τον διαβάζει ακαριαία με την πρώτη φορά με τον αριστερό τις μισές φορές δεν τον διαβάζει ούτε με τη πρώτη ούτε με τη δευτερη. Δοκίμασα να το ξαναπεράσω απο την αρχή, τα ίδια. Αν ανάψω την οθόνη πρωτού δοκιμάσω να την ξεκλειδώσω με το αποτύπωμα πιάνει αμέσως και με τα δύο δάχτυλα. Το λειτουργικό λιτό και απλό χωρίς πολλά φανταχτερά. Η κεντρική οθόνη και το μενού είναι παραμετροποιήσιμα σε καλό βαθμό. Μπαταρία ακραία. Με συνεχώς ανοιχτά δεδομένα/wifi , φωτεινότητα στο φουλ (για κάνα 6ωρο μέσα στη μέρα) και χρήση τα πάντα εκτός από gaming βγάζεις για πλάκα όλη τη μέρα και μένει 40-50%. Ανέπαφες πληρωμές πιο γρήγορες και από την κανονική κάρτα. Στις τηλεφωνικές κλήσεις πολύ καλή ένταση στο ηχείο και στο μεγάφωνο, ακούς καθαρότατα τον συνομιλητή και αν κρίνω από ηχητικά μηνύματα που έχω στείλει στο messenger,viber κλπ και το μικρόφωνο του πρέπει να είναι πολύ καλό με αρκετά καλή απομώνοση της φωνής. Αυτά προς το παρόν. Δεν κάνω κάποια ιδιαίτερη χρήση. Social, χάρτες, τηλέφωνα, σερφάρισμα στο ιντερνετ, φωτογραφίες της στιγμής μέσα στη μέρα. Έχω την έκδοση 16/512. 2
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, afentiko είπε Κάποιοι κράζουν που είναι curved, εμένα δε με χαλάει κάπου. Είναι το πρώτο κινητό που έχω με κυρτή οθόνη αλλά δε βλέπω να με δυσκολεύει κάπου και σαν αισθητική μου αρέσει κίολας. Οι κυρτές οθόνες έχουν τα εξής θέματα. 1)Σε πτώσεις/χτυπήματα, γίνεται μεγαλύτερη ζημια και πιο εύκολα σε σχέση με επίπεδες οθόνες 2)Δεν έχουν καθόλου καλή συμβατότητα με τζάμια(δες πχ στο S23Ultra στο skroutz ποσα παράπονα υπάρχουν για Temp. glass που ξεκολλάνε). 3)Κάποιους αν ειναι πολύ κυρτή η οθόνη, τους οδηγεί να πατάνε καταλάθως στις άκρες σε φαση miss click. 1
afentiko Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Κατανοητά, αν και προσωπικά βρίσκω λίγο αχρείαστο το τζάμι στα καινούρια τηλέφωνα γιατί πραγματικά θέλει προσπάθεια για να γρατσουνισεις την οθόνη και από πτώση δεν προστατεύει έτσι κ αλλιώς. 1
tsimisdel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Οι κυρτές οθόνες έχουν τα εξής θέματα. 1)Σε πτώσεις/χτυπήματα, γίνεται μεγαλύτερη ζημια και πιο εύκολα σε σχέση με επίπεδες οθόνες 2)Δεν έχουν καθόλου καλή συμβατότητα με τζάμια(δες πχ στο S23Ultra στο skroutz ποσα παράπονα υπάρχουν για Temp. glass που ξεκολλάνε). 3)Κάποιους αν ειναι πολύ κυρτή η οθόνη, τους οδηγεί να πατάνε καταλάθως στις άκρες σε φαση miss click. Για το 1ο, έχω την εντύπωση ότι οι κατασκευαστές έχουν μεριμνήσει σχετικά, η Xiaomi για το Redmi Note 13 Pro Plus που έχω, αναφέρει στα χαρακτηριστικά ότι έχει ενίσχυση στο σασί και ειδικά στις γωνιές, για περισσότερη προστασία της οθόνης. Για το δεύτερο δυστυχώς θα συμφωνήσω, έχω δοκιμάσει διάφορα τζαμακια, μετά από καιρό ξεκολλάνε. Η λύση που έχω δώσει είναι να του έχω θήκη τύπου πορτοφόλι όπου προστατεύεται η οθόνη με το καπάκι. Όσον αφορά το τρίτο, δε νομίζω ότι μου έχει συμβεί, βέβαια, είχα ανακαλύψει στις ρυθμίσεις του κινητού ότι είχε κάποιες επιλογές προεπιλεγμένες, για την επιφάνεια της οθόνης στην οποία δεν θα πιάνει κατά λάθος πατήματα. Συνοψίζοντας, το κύριο θέμα που έχω με τις curved οθόνες είναι ότι δεν υπάρχει τζαμακι με καλή εφαρμογή βέβαια, ανέκαθεν σε ότι κινητό εχω πάρει, του βάζω θήκη τύπου wallet επομένως, δεν είναι θέμα για μένα....
GATE123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 44 λεπτά πριν, alan boy είπε Το gt 6 παίρνει esim; Όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα