The_Judas Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, haris_216 είπε Αυτό το "mayday" και οι λοιπές παρεμφερείς σειρές μας έχουν καταστρέψει 😜 Αυτό ακριβώς, περισσότερο φοβίες είναι λόγω σειρών ή ταινιών. Από τα τροχαία δυστυχήματα πεθαίνουν πολλαπλάσιοι απ' ότι σε αεροπλάνο. Απλά ο άνθρωπος έχει την εντύπωση ότι στο αυτοκίνητο έχει τον έλεγχο ο ίδιος, παρόλο που μπορεί ανά πάσα στιγμή και εκεί να πεταχθεί κάποιος πάνω του με 150χλμ/ώρα στο αντίθετο ρεύμα. Το ίδιο ακριβώς και με τις φοβίες για επιθέσεις καρχαρία που είναι υπερβολικά σπάνιες. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από The_Judas
giwfys Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Ειναι θεμα μυαλου καθαρα. Και δεν αφορα τα αεροπλανα. Απλα το μυαλο σου κολλησε οτι μπορει να εισαι ο ατυχος και να πεσει το αεροπλανο σου μετα απο εκατομμυρια πτησεις που δεν εχει γινει τιποτα στην Ευρωπη. Θα μπορουσε πχ να σκεφτεις οτι θα εισαι ο ατυχος που μια νταλικα θα βγει στο αντιθετο ρευμα και θα σε διαλυσει. Και μαλιστα με πολυ περισσοτερες πιθανοτητες. Ειχα και εγω μια φοβια με τα αεροπλανα, αλλα πλεον κανοντας αρκετες πτησεις τον χρονο εχουν γινει ρουτινα. Βοηθησε και οτι εμαθα αρκετα για το πως δουλευουν και για το ποσο πλεον ασφαλη ειναι. Εχει βελτιωθει πολυ η ασφαλεια τους με τα χρονια, πλεον ειδικα στην Ευρωπη και στην Αμερικη που εχουν πολυ πιο αυστηρα στανταρς εχει χρονια να γινει καποιο δυστυχημα. Αλλα φαντασου και το αλλο. Κατι αιρ ζιμπαμπουε και αιρ ταιτι με τραγικα στανταρ ασφαλειας, και αυτες ακομα δεν εχουν δυστυχηματα ή ειναι ακραια σπανια. Προσπαθησε να απολαυσεις το ταξιδι σου και σκεψου οταν πας στο αεροδρομιο οτι ταυτοχρονα εκατομμυρια επιβατες ταξιδευουν σε ολο τον κοσμο καθε μερα καθε ωρα 1
StamTheMan Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 6 ώρες πριν, poulinos είπε oχι του πατας τα δοντια και random καποιο δοντι κλεινει τα σαγονια. εναλλαξ οι παιχτες πατανε ενα δοντι.μικρη και μεγαλη εκδοση Ετσι δουλευει και ο κροκοδειλακιας,αλλα του εβγαζες τα δοντια ενα ενα με μια ταναλια και σε δαγκωνε random. 1
Nabuko Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Μερικοί φοβούνται ότι εκεί που κάθεσαι στην τουαλέτα πετάγεται ένα φίδι μέσα απ' τη λεκάνη. Δεν γίνονται αυτά. 2
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου On 21/08/2024 at 00:17, Exodia The Forbidden One said: Δεν έχω μπει ποτέ σε αεροπλάνο και ούτε θα μπω δεν το έχω με το ύψος γενικά έχω και υψοφοβια σοβαρα θα το πω γιατι και το θεμα εχει ξεφυγει. μπορω να καταλαβω αυτο που λες απλα δεν σημαινει οτι θα εχεις θεμα με το αεροπλανο.αλλο υψοφοβια ,αλλο ακροφοβια αλλο φοβια με τα αεροπλανα.οτι εχεις πχ υψοφοβια δεν σημαινει οτι θα εχεις θεμα στο αεροπλανο. και αν θες να το δοκιμασεις σε ελεγχομενο περιβαλλον και να μην μπεις κατευθειαν σε μεγαλο αεροπλανο μπορεις να κανεις πτηση εθισμου με υπερελαφρυ αεροπλανο και να το συζητησεις απο πριν με τον εκπαιδευτη. On 21/08/2024 at 11:05, StamTheMan said: Ετσι δουλευει και ο κροκοδειλακιας,αλλα του εβγαζες τα δοντια ενα ενα με μια ταναλια και σε δαγκωνε random. αυτο δεν το εχω παρει (ακομα)
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Στις 26/8/2024 στις 12:20 ΜΜ, poulinos είπε σοβαρα θα το πω γιατι και το θεμα εχει ξεφυγει. μπορω να καταλαβω αυτο που λες απλα δεν σημαινει οτι θα εχεις θεμα με το αεροπλανο.αλλο υψοφοβια ,αλλο ακροφοβια αλλο φοβια με τα αεροπλανα.οτι εχεις πχ υψοφοβια δεν σημαινει οτι θα εχεις θεμα στο αεροπλανο. και αν θες να το δοκιμασεις σε ελεγχομενο περιβαλλον και να μην μπεις κατευθειαν σε μεγαλο αεροπλανο μπορεις να κανεις πτηση εθισμου με υπερελαφρυ αεροπλανο και να το συζητησεις απο πριν με τον εκπαιδευτη. αυτο δεν το εχω παρει (ακομα) τον τελευταίο χρόνο έχω μεγάλο θέμα παθαίνω κρίσης πανικού ούτε σε μμμ δεν μπαίνω παίρνω ταξί , επίσης εκτός από την φοβία ένας λόγος που με αποτρέπει είναι ότι έχω πολλά κιλά και θα έχω θέμα με την θέση.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου On 28/08/2024 at 08:15, Exodia The Forbidden One said: τον τελευταίο χρόνο έχω μεγάλο θέμα παθαίνω κρίσης πανικού ούτε σε μμμ δεν μπαίνω παίρνω ταξί , επίσης εκτός από την φοβία ένας λόγος που με αποτρέπει είναι ότι έχω πολλά κιλά και θα έχω θέμα με την θέση. θα εβλεπα καταρχην γιατι με πιανει κριση πανικου? λογω οτι ειναι πολλα ατομα μεσα?λογω οτι εχει κοσμο και δεν θες? για το θεμα της θεσης που ακομα και αν φοβασαι αυτο μπορεις απλα να πας καπου ορθιος και να κατσεις. πχ στο μετρο για παραδειγμα ακομα και αν εχει θεσεις τις αφηνω για αλλους και συνηθως παω και καθομαι στα πλαγια της πορτας χωρις να ενοχλω. επισης μπορει πχ η μουσικη να σε χαλαρωνει ωστε να εισαι ας το πουμε λιγο αποκομμενος απο το τι γινεται γυρω σου. για τα κιλα μπορεις να ζητησεις την βοηθεια καποιου ειδικου αν και εφοσον θες να το διορθωσεις.οπως λενε και ισχυει ολα γινονται. μικρα βηματα καθε φορα βεβαια. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 52 λεπτά πριν, poulinos είπε θα εβλεπα καταρχην γιατι με πιανει κριση πανικου? λογω οτι ειναι πολλα ατομα μεσα?λογω οτι εχει κοσμο και δεν θες? για το θεμα της θεσης που ακομα και αν φοβασαι αυτο μπορεις απλα να πας καπου ορθιος και να κατσεις. πχ στο μετρο για παραδειγμα ακομα και αν εχει θεσεις τις αφηνω για αλλους και συνηθως παω και καθομαι στα πλαγια της πορτας χωρις να ενοχλω. επισης μπορει πχ η μουσικη να σε χαλαρωνει ωστε να εισαι ας το πουμε λιγο αποκομμενος απο το τι γινεται γυρω σου. για τα κιλα μπορεις να ζητησεις την βοηθεια καποιου ειδικου αν και εφοσον θες να το διορθωσεις.οπως λενε και ισχυει ολα γινονται. μικρα βηματα καθε φορα βεβαια. Μην κάθεσαι κοντά στην πόρτα,είσαι ευκολο θύμα αρπαγής κινητού/τσάντας κλπ. 1
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, Ukforthemoment said: Μην κάθεσαι κοντά στην πόρτα,είσαι ευκολο θύμα αρπαγής κινητού/τσάντας κλπ. α.μια φορα το χρονο θα μπω σε μετρο εδω στην ελλαδα.λιγο παραπανω στο εξωτερικο. β.μια φορα ειχα δει το παρακατω.ειχε κοσμο και πανε να μπουν τα ατομα μεσα.μπροστα μπροστα ηταν κλεφτρονια και οπως πηγε ο κοσμος να μπει μεσα αυτη σταματησαν με το που μπηκαν με σκοπο ο κοσμος να στριμωχτει ωστε καποιοι αλλοι να κλεψουν αφοβα πορτοφολια κτλ. γ.μια φορα ειχα παει για δουλεια στο μετρο συνταγμα.περιμενα κανα 20 λεπτο και ηρθαν σιγουρα 2 ζευγαρια τουριστων που τους εκλεψαν. οποτε καταλαβα οτι γινεται απλα πανικος καθε μερα και απορω ποσα ατομα πανε και κανουν παραπονα για κλοπη.και σιγουρα θα εχουν δει ποιοι ειναι αλλα περα βρεχει. και να τους πιασουν επομενη μερα θα ειναι εξω οπως στην αγαπητη βαρκελωνη. γ.το καλο ειναι οτι δεν χρησιμοποιω τσεπες και τσαντακια μεσης.εχω τσαντακι που ειναι μπροστα μου οποτε ειναι ευκολο να εχω το χερι πανω μου κτλ.ακομα και σε παραξενα μερη μπορω να το εχω μεσα απο μπουφαν κτλ. αυτο με το κινητο δυστυχως εχει γινει πολυ της μοδας και πιστευα οτι δεν θα το εβλεπα καπου αλλου περα απο την βραζιλια και τους ολυμπιακους αγωνες.το να παιρνουν κινητα μεσα απο τα χερια των ανθρωπων. και οπως σωστα ειπες ο αλλος μπορει να στο παρει πριν κλεισουν οι πορτες και μετα να τρεξει να φυγει και εσυ δεν θα μπορεις να κανεις κατι αφου θα εισαι μεσα στο βαγονι και ο αλλος απεξω.και νομιζω το ειχα δει και σε video καπου. πλεον βεβαια δεν κουβαλαω περισσοτερα απο 20 ευρω μαζι μου. αυτο που βλεπω μερικοι να βγαζουν τον πακο με τα 50 ευρα απο την τσεπη δεν το καταλαβα ποτε. (ισως μαυρο χρημα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα