panosno1com Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Στις 16/8/2024 στις 8:58 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Μην πειραματίζεσαι με φτηνιάρικα γιατί μπορεί να σου κάνουν ζημιά,απο το να σου χαλάσουν τα πινάκια μέχρι να κάψουν κάτι. για να σβήσεις το σφάλμα μηπως αρκεί να βγει ο πολος της μπαταρίας για λίγα λεπτά; Αν και αν δεν υφίσταται το πρόβλημα πια θα σβήσει απο μόνο του μετά απο μερικούς κυκλους άναψε σβήσε. QFE , ειχα παρει πριν καμια 10ρια χρονια ενα μπλε των 5€ και εσβησε το corsa D εν κινήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 21/8/2024 στις 11:33 ΜΜ, panosno1com είπε QFE , ειχα παρει πριν καμια 10ρια χρονια ενα μπλε των 5€ και εσβησε το corsa D εν κινήσει γιατί το είχες καρφωμένο επάνω; δε πρόκειται να πάρω κάτι εγω σε τέτοια τιμη. δε με απασχολεί, πήγα το αυτοκίνητο για service όταν ήταν . και το θέμα λύθηκε (εννοώ όταν άναβε λαμπάκι). Αυτά τα φθηνα δε τα εμπιστεύομαι. Δε τα φοβάστε μη κάνουν ζημια; Επεξ/σία 24 Αυγούστου από Neptu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Neptu είπε γιατί το είχες καρφωμένο επάνω; δε πρόκειται να πάρω κάτι εγω σε τέτοια τιμη. δε με απασχολεί, πήγα το αυτοκίνητο για service όταν ήταν . και το θέμα λύθηκε (εννοώ όταν άναβε λαμπάκι). Αυτά τα φθηνα δε τα εμπιστεύομαι. Δε τα φοβάστε μη κάνουν ζημια; Εχω το https://www.autelstore.co.uk/wholesale/autel-maxiap-ap200-bluetooth-scanner.html το οποίο το αφήνω επάνω όταν θέλω να δω διάφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 11 ώρες πριν, Neptu είπε γιατί το είχες καρφωμένο επάνω; δε πρόκειται να πάρω κάτι εγω σε τέτοια τιμη. δε με απασχολεί, πήγα το αυτοκίνητο για service όταν ήταν . και το θέμα λύθηκε (εννοώ όταν άναβε λαμπάκι). Αυτά τα φθηνα δε τα εμπιστεύομαι. Δε τα φοβάστε μη κάνουν ζημια; Nai επειδη ηθελα να βλέπω στατιστικα τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα