b00mb00m Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου έχει πέσει στα χέρια μου ένα ODBII (bluetooth). Εμφανισιακά είναι ακριβώς αυτό. Γράφει και Β03. Οπότε ίσως και να είναι το ίδιο. Έχω κατεβάσει και το app (android). Σε ένα site που διάβασα λέγανε ότι είναι μάπα-άχρηστο. Οπότε ή ισχύει αυτό ή κάνω κάτι λάθος. Το συνδέω σε VW Polo (2009) και ενώ φαίνεται οτι έχει συνδεθεί, εμφανίζει τα V της μπαταρίας, δε κάνει κάτι άλλο και εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα. Spoiler Όπως βλέπετε, συνδέεται αλλά κάπου κολλάει το όλο θέμα. Δε μπορεί να πα´ρει πληροφορίες από το αυτοκίνητο; Να υποθέσω ότι δε γίνεται τίποτα, να τα παρατήσω, δε κάνει το μαραφέτι;
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Εχεις γυρίσει το κλειδι; Πάντως της πλάκας συσκευή ειναι. https://vi.aliexpress.com/item/1005003821599895.html?gatewayAdapt=glo2vnm
b00mb00m Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις γυρίσει το κλειδι; Πάντως της πλάκας συσκευή ειναι. https://vi.aliexpress.com/item/1005003821599895.html?gatewayAdapt=glo2vnm εννοείται, αλλιώς δε θα εμφάνιζε τα volt της μπαταρίας. Ότι είναι της πλάκας το διάβασα σε ένα site. Αλλά αφού εμφανίζει τα volt, παίρνει κάποιες πληροφορίες από το αμάξι, αυτό με προβληματίζει. Αλλιώς δε θα εμφάνιζε τίποτα. Κολλάει όμως σε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία Θα δοκιμάσω με άλλο κινητό μήπως και αλλάξει κάτι, αν και δε το βλέπω. Βασικά το ήθελα για να σβήσω μια ένδειξη διότι όταν βάζω μπροστά χτυπάει καμπανάκι. Μου φαίνεται δε γλιτώνω το συνεργείο.
xsterg Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου φιλε μου ειναι τοσο φθηνα που δεν αξιζει να πειραματιστεις. παρε ενα αλλο που ειναι αυτονομη συσκευη.
b00mb00m Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 33 λεπτά πριν, xsterg είπε φιλε μου ειναι τοσο φθηνα που δεν αξιζει να πειραματιστεις. παρε ενα αλλο που ειναι αυτονομη συσκευη. προφανώς είναι μάπα. Δε θα ασχοληθώ άλλο. Αλλά μια που πιάστηκα, αν έχεις να προτείνεις κάποιο που να δουλεύει, να μη κάνω πειραματισμούς. Αν και δε νομίζω να πάρω, τώρα το ήθελα για να σβησω το σφάλμα. Δε το είχα χρειαστεί ποτέ
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 31 λεπτά πριν, b00mb00m είπε εννοείται, αλλιώς δε θα εμφάνιζε τα volt της μπαταρίας. Ότι είναι της πλάκας το διάβασα σε ένα site. Αλλά αφού εμφανίζει τα volt, παίρνει κάποιες πληροφορίες από το αμάξι, αυτό με προβληματίζει. Αλλιώς δε θα εμφάνιζε τίποτα. Κολλάει όμως σε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία Θα δοκιμάσω με άλλο κινητό μήπως και αλλάξει κάτι, αν και δε το βλέπω. Βασικά το ήθελα για να σβήσω μια ένδειξη διότι όταν βάζω μπροστά χτυπάει καμπανάκι. Μου φαίνεται δε γλιτώνω το συνεργείο. Μην πειραματίζεσαι με φτηνιάρικα γιατί μπορεί να σου κάνουν ζημιά,απο το να σου χαλάσουν τα πινάκια μέχρι να κάψουν κάτι. 1 λεπτό πριν, b00mb00m είπε προφανώς είναι μάπα. Δε θα ασχοληθώ άλλο. Αλλά μια που πιάστηκα, αν έχεις να προτείνεις κάποιο που να δουλεύει, να μη κάνω πειραματισμούς. Αν και δε νομίζω να πάρω, τώρα το ήθελα για να σβησω το σφάλμα. Δε το είχα χρειαστεί ποτέ για να σβήσεις το σφάλμα μηπως αρκεί να βγει ο πολος της μπαταρίας για λίγα λεπτά; Αν και αν δεν υφίσταται το πρόβλημα πια θα σβήσει απο μόνο του μετά απο μερικούς κυκλους άναψε σβήσε.
b00mb00m Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν και αν δεν υφίσταται το πρόβλημα πια θα σβήσει απο μόνο του μετά απο μερικούς κυκλους άναψε σβήσε. δε ξέρω, μου έχει βγάλει σφάλμα για την πίεση των ελαστικών. Πολύ πιθανό όμως να είναι και κάτι άλλο διότι έλεγξα την πίεση, ήθελε λίγο αλλά δεν ήταν τόσο ώστε να ανάψει σφάλμα. Θα περάσω τη Δευτέρα από το συνεργείο
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, b00mb00m είπε δε ξέρω, μου έχει βγάλει σφάλμα για την πίεση των ελαστικών. Πολύ πιθανό όμως να είναι και κάτι άλλο διότι έλεγξα την πίεση, ήθελε λίγο αλλά δεν ήταν τόσο ώστε να ανάψει σφάλμα. Θα περάσω τη Δευτέρα από το συνεργείο Αν σου δείχνει χαμηλή πίεση θέλει αέρα.Σου δείχνει πίεση ξεχωριστά σε κάθε λάστιχο;Αν είχε χαλάσει αισθητήρας δεν σβηνει η βλάβη,θέλει άλλο αισθητήρα.Βάλε παραπάνω αέρα να δεις αν σβήνει,μπορεί να θελει να περπατήσει λίγο το λάστιχο για να σβήσει η ένδειξη.
japetus Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Δοκίμασε το Torque από εφαρμογές, κάποτε ήταν το καλύτερο, δεν το έχω ξαναψάξει ούτε κοιτάξει κάτι άλλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ψάξε να βρεις το paid έστω και σε παλιότερη βερσιον..
meletis_m Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 2 ώρες πριν, b00mb00m είπε έχει πέσει στα χέρια μου ένα ODBII (bluetooth). Εμφανισιακά είναι ακριβώς αυτό. Γράφει και Β03. Οπότε ίσως και να είναι το ίδιο. Έχω κατεβάσει και το app (android). Σε ένα site που διάβασα λέγανε ότι είναι μάπα-άχρηστο. Οπότε ή ισχύει αυτό ή κάνω κάτι λάθος. Το συνδέω σε VW Polo (2009) και ενώ φαίνεται οτι έχει συνδεθεί, εμφανίζει τα V της μπαταρίας, δε κάνει κάτι άλλο και εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Όπως βλέπετε, συνδέεται αλλά κάπου κολλάει το όλο θέμα. Δε μπορεί να πα´ρει πληροφορίες από το αυτοκίνητο; Να υποθέσω ότι δε γίνεται τίποτα, να τα παρατήσω, δε κάνει το μαραφέτι; Βρες και πάρε κάποιο vagcom και μη ασχολείσαι με αυτά . Παρόμοια θέματα είχα και εγώ σε Honda accord παρόλο που είχαν ρυθμιστεί τα σωστά πρωτόκολλα επικοινωνίας
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου H ένδειξη για χαμηλή πίεση ελαστικών δεν σβήνει με διαγνωστικό .Πρέπει να φτιαχτεί το πρόβλημα αλλιώς θα εμφανιστεί πάλι.Ειδικά αν είναι οι αισθητήρες απο το 2009 και καλά κράτησαν.
Liapisftw Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Σε vag υπάρχει κουμπί που πατάς όταν βάλεις αέρα και σβήνεις την ένδειξη της χαμηλής πίεσης ελαστικών. Δεν σβήνει μόνο του. Τουλάχιστον σε όσα είχα εγώ έτσι γινόταν.
gakost Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Διάβασε το βιβλίο τι λέει. Αν αναβοσβήνει το λαμπάκι το πιο πιθανο να είναι αισθητήρας. Όπως σου είπαν έχουν όριο ζωής λόγο της μπαταρίας τους. Αν χάλασε ο ένας αλλαξε τους όλους. Αν απλώς θέλεις να μάθεις υπάρχουν φθηνά διαγνωστικά από 5 10 ευρώ από Κίνα που σου λένε. Δεν συνδέονται με obd2. Τ8 ακουμπάς στην βαλβίδα και απλά ανιχνεύουν τι γινεται
liopyr Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Το ίδιο ακριβώς bluetooth χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια με torque pro. Σε golf mk4 (2003) δεν μου δούλεψε ποτέ, σε Citigo και Golf mk7 τώρα δουλεύει μια χαρά. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ασυμβατότητα με το OBDII του αυτοκινήτου, οπότε μετά αναγκαστικά πας σε λύση VAG COM, με μεγάλο κόστος βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα