Προς το περιεχόμενο

Πως κάνουμε αίτημα ακύρωσης φορητότητας COSMOTE ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως κάνουμε αίτημα ακύρωσης φορητότητας COSMOTE ?

Θέλω να ακυρώσω την φορητότητα για το σταθερό μου και έστειλα email στο [email protected] όπως είδα εδώ. Είναι σωστό αυτό το email?

https://techmaniacs.gr/cosmote-statheri-oloi-oi-tropoi-gia-akyrosi-aitimatos-foritotitas/

Το αίτημα φορητότητας καταχωρήθηκε στις 05/08 και φυσικά δεν έχει ενεργοποιηθεί κάτι.

Ο αριθμός 210-6109191 που αναφέρει και η COSMOTE, και καλά λέει πως είμαι εκπρόθεσμος.

https://help.cosmote.gr/el/article/PROD-2570/KW277

• Καλώντας το αυτοματοποιημένο IVR στον αριθμό 2106109191 από τον αριθμό σταθερού για τον οποίο κατέθεσες το αίτημα φορητότητας. Θα σου ζητηθεί να πληκτρολογήσεις το αριθμητικό μέρος του αριθμού της αίτησης φορητότητας (χωρίς το αλφαριθμητικό "1-") που αναγράφεται στο αντίγραφο της αίτησης που έχεις λάβει έντυπα ή μέσω SMS. Η χρέωση της κλήσης αυτής ορίζεται από τον πάροχο από τον οποίο καλείς.
  • Δεν μπορείς να ακυρώσεις αίτημα φορητότητας που έχει κατατεθεί σε κατάστημα.

EDIT

Πήρα το 13888, δήλωσα "ακύρωση φορητότητας" έδωσα τηλέφωνο και απάντησε το σύστημα:

"Το αίτημα σας καταχωρήθηκε, θα ενημερωθείτε εντός 3 ημερών"... δεν κατάλαβα αν είπε εργάσιμων.

Πάμε καλά? Και εδώ εσκεμμένη καθυστέρηση για να μην σε αφήσουν να ακυρώσεις την φορητότητα?

Επεξ/σία από sakis.kom
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η αίτηση έχει καταχωρηθεί από κατάστημα, δεν μπορεί να προχωρήσει σε ακύρωση. Υπάρχει σχετικός κανονισμός από τον 6ο του 2018.

Σε άλλη περίπτωση, εφόσον έχει καταχωρηθεί μέσω τηλεφώνου, συνήθως υπάρχει ένα περιθώριο 14 ημερών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...