Προς το περιεχόμενο

AirPods Pro first generation update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Έχω στην κατοχή μου τα pro πρώτης γενιάς και προσπαθώ να κάνω update το λογισμικό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα που έχω δει στο YouTube και σε forum αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Είναι ακόμη κολλημένα στο παλιό λογισμικό. 
Υπάρχει κάποιος που να έχει καταφέρει να κάνει ενημέρωση ; Ή απλά κάποια μέρα μαγικά του έγινε;

Επεξ/σία από Lewnidas1995
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Καλησπέρα σας. Έχω στην κατοχή μου τα pro δεύτερης γενιάς και προσπαθώ να κάνω update το λογισμικό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα που έχω δει στο YouTube και σε forum αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Είναι ακόμη κολλημένα στο παλιό λογισμικό. 
Υπάρχει κάποιος που να έχει καταφέρει να κάνει ενημέρωση ; Ή απλά κάποια μέρα μαγικά του έγινε;

Το παρακάτω άρθρο το έχεις δει;

https://support.apple.com/en-us/106340

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε AirPods Pro first generation update
Δημοσ.
2 hours ago, Lewnidas1995 said:

Καλησπέρα σας. Έχω στην κατοχή μου τα pro πρώτης γενιάς και προσπαθώ να κάνω update το λογισμικό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα που έχω δει στο YouTube και σε forum αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Είναι ακόμη κολλημένα στο παλιό λογισμικό. 

Αν δεν κάνουν update, και δεν τα έχεις αγοράσει από αξιόπιστο μαγαζί, ενδεχόμενος να είναι fake.

• Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, Dinos1973 said:

Αν δεν κάνουν update, και δεν τα έχεις αγοράσει από αξιόπιστο μαγαζί, ενδεχόμενος να είναι fake.

το μονο που δεν ηθελα να ακουσω..

Δημοσ.
5 minutes ago, Lewnidas1995 said:

το μονο που δεν ηθελα να ακουσω..

Στην Σαγκαη τα αγόραζα για 6€ δουλεύουν άψογα φορτίζουν ασύρματα αλλά δεν κάνουν update και δεν συνδέονται σε πάνω από μια συσκευή! Πχ αν έχει και iPad δεν θα συνδεθούν! 

Δημοσ.
10 minutes ago, Dinos1973 said:

Στην Σαγκαη τα αγόραζα για 6€ δουλεύουν άψογα φορτίζουν ασύρματα αλλά δεν κάνουν update και δεν συνδέονται σε πάνω από μια συσκευή! Πχ αν έχει και iPad δεν θα συνδεθούν! 

συνδεεται κανονικα σε δευτερη συσκευη. Ο λογος που θελω το Update ειναι γιατι καποιες φορες δεν δουλευει καλα το μικροφωνο και με ακουνε "βαθια" ενω ολα τα υπολοιπα ειναι αριστα. πιθανων να ειναι αυτο που λες ομως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...