Προς το περιεχόμενο

Paypal problem bank acount!

Seatleon1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ομαδα εχω ενα προβλημα με την paypal μου...προσπαθω εδω και μερες να βαλω το τραπεζικο λογαριασμο (IBAN) στη paypal αλλα δε με αφηνει μου λεει (Λυπούμαστε. Δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας αυτήν τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά αργότερα) 'καθε μερα αυτο μου λεει...ειναι alpha bank... την καρτα της τραπεζασ την εχει δεχτει κανονικα ομως. Η λογαριασμοι και η paypal και της τραπεζας ειναι κανουργιοι σχετικα (ενος μηνος)....πηρα τηλεφωνο μου λενε οτι πρεπει να αλλαξω τοποθεσια...αλλαζω τοποθεσια..αλλα ξανα τα ιδια....ας μου απαντησει καποιος παρακαλω που γνωριζει ....Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Seatleon1 είπε

Καλησπερα ομαδα εχω ενα προβλημα με την paypal μου...προσπαθω εδω και μερες να βαλω το τραπεζικο λογαριασμο (IBAN) στη paypal αλλα δε με αφηνει μου λεει (Λυπούμαστε. Δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας αυτήν τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά αργότερα) 'καθε μερα αυτο μου λεει...ειναι alpha bank... την καρτα της τραπεζασ την εχει δεχτει κανονικα ομως. Η λογαριασμοι και η paypal και της τραπεζας ειναι κανουργιοι σχετικα (ενος μηνος)....πηρα τηλεφωνο μου λενε οτι πρεπει να αλλαξω τοποθεσια...αλλαζω τοποθεσια..αλλα ξανα τα ιδια....ας μου απαντησει καποιος παρακαλω που γνωριζει ....Ευχαριστω!

Τη λύση η υποστήριξη της PP θα στη δώσει, αν δεν υπάρχει και κάποιο κόλλημα από την συνεργαζόμενη τράπεζα.

Και όμως και τηλέφωνο που πήρα δε βγάζω εύκολα ακρη για αυτό θέλω να μου πει κάποιος που ξέρει που εχει αντιμετώπιση και αυτός τέτοιο θέμα 

βάλε μια κάρτα να δεις την παίρνει ???? γνώμη μου μη βάζεις Ιβανώφειο ..βάλε μια άσχετη χρεωστική από λογαριασμό που δεν κανείς και έχει λίγα η καθόλου χρήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...