Προς το περιεχόμενο

Θέμα με SSD

Dion97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας 

Έχω εγκαταστήσει μια SSD στο Pc που έχω φτιάξει .Το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω copypaste apps εκεί αλλά δεν βρίσκω το drive της SSD στο This PC.Στο Task manager δείχνει 0% active time.Τι πρέπει να κάνω ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεξί κλικ στο Έναρξη → Διαχείριση δίσκων. Εκεί τον βλέπεις; Αν ναι, έχει partitions; Αν ναι, πρέπει να τους δώσεις ένα γράμμα για να φαίνονται στην Εξερεύνηση των Windows. Αν όχι, πρέπει να δημιουργήσεις ένα τουλάχιστον partition και να του δώσεις ένα γράμμα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για την απάντηση και συγγνώμη που απαντάω τώρα αλλά λόγω διακοπών και δουλειων δεν βρήκα το χρόνο .Λοιπόν στο disk management φαίνεται το παρτισιον κα μάλιστα σε μπλε χρώμα αλλά εάν κρατήσω πάνω( δεξί κλικ ) οι επιλογές είναι με γκρι ...Είναι τo disk 0

captur.PNG

Επεξ/σία από Dion97

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω το partition να έχει πάρει γράμμα. Πρέπει να του δώσεις ένα γράμμα (με δεξί κλικ πάνω του → Αλλαγή του γράμματος ή της διαδρομής μονάδας δίσκου... → Προσθήκη...) για να το δεις στην Εξερεύνηση. Δώσε του π.χ. το γράμμα D.

EDIT: Τώρα πρόσεξα ότι δεν σου δίνει ενεργές επιλογές με δεξί κλικ. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει γι' αυτό. Ίσως αν διέγραφες όλα τα partitions (αν δεν έχουν δεδομένα που χρειάζεσαι) και έφτιαχνες ένα από την αρχή, να έφτιαχνε.

Επεξ/σία από accipio

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τυχόν δεδομένα που χρειάζεσαι στον δίσκο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το diskpart για να τον διαμορφώσεις από την αρχή. Δες οδηγίες εδώ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Στις 10/9/2024 στις 3:00 ΜΜ, accipio είπε

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τυχόν δεδομένα που χρειάζεσαι στον δίσκο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το diskpart για να τον διαμορφώσεις από την αρχή. Δες οδηγίες εδώ.

Λοιπόν κάνω update.Ενεργοποιησα τον ssd και του εβαλα γράμμα με βάσει το λινκ που μου έστειλες .Όμως ενώ έχω κάνει στα settings να μπαίνουν οι νέες εφαρμογές στον νέο ssd ,δοκίμασα να κατεβάσω το σποτιφαι και μπήκε ξανά στον προηγούμενο δίσκο .Επίσης απλά να το αναφέρω εάν παίζει ρόλο ,όταν μπαίνω στα folders του ssd ,ο φάκελος windowsapps δεν μου δίνει permission να μπω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...