Προς το περιεχόμενο

NOVA προσφορά με 6 μήνες δώρο - FTTH 100 με 23 ευρώ - VDSL 50 με 21 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έχω ενημερώσει σε άλλο θέμα, έχω κάνει τα χαρτιά μου για φορητότητα σταθερού από NOVA VDSL 50 σε COSMOTE FTTH 100 με κόστος 31.90 ευρώ, 2 μήνες δώρο, και 100 ευρώ δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ενώ έχω μιλήσει τις τελευταίες μέρες με NOVA για προσφορά. Πέμπτη βράδυ έλαβα ενημέρωση από ΟΤΕ πως το αίτημα προχωράει και Παρασκευή πρωί με πήραν από NOVA με την παρούσα προσφορά!

VDSL 50 με 21 ευρώ τον μήνα, με 6 μήνες δώρο, που αν τα κάνουμε όλα σύνολο βγαίνει 15.75 ευρώ τον μήνα.

FTTH 100 με 23 ευρώ τον μήνα, με 6 μήνες δώρο, που αν τα κάνουμε όλα σύνολο βγαίνει 17.25 ευρώ τον μήνα!

Έκανα αίτηση στην COSMOTE για ακύρωση της φορητότητας, όσο και αν ήθελα να πάω σε αυτούς.

Το 100 FTTH της NOVA έχει αχτύτητη τιμή!

Επεξ/σία από sakis.kom
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε NOVA προσφορά με 6 μήνες δώρο - FTTH 100 με 23 ευρώ - VDSL 50 με 21 ευρώ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, sakis.kom είπε

Όπως έχω ενημερώσει σε άλλο θέμα, έχω κάνει τα χαρτιά μου για φορητότητα σταθερού από NOVA VDSL 50 σε COSMOTE FTTH 100 με κόστος 31.90 ευρώ, 2 μήνες δώρο, και 100 ευρώ δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ενώ έχω μιλήσει τις τελευταίες μέρες με NOVA για προσφορά. Πέμπτη βράδυ έλαβα ενημέρωση από ΟΤΕ πως το αίτημα προχωράει και Παρασκευή πρωί με πήραν από NOVA με την παρούσα προσφορά!

VDSL 50 με 21 ευρώ τον μήνα, με 6 μήνες δώρο, που αν τα κάνουμε όλα σύνολο βγαίνει 15.75 ευρώ τον μήνα.

FTTH 100 με 23 ευρώ τον μήνα, με 6 μήνες δώρο, που αν τα κάνουμε όλα σύνολο βγαίνει 17.25 ευρώ τον μήνα!

Έκανα αίτηση στην COSMOTE για ακύρωση της φορητότητας, όσο και αν ήθελα να πάω σε αυτούς.

Και εμένα μου έδωσαν το 100αρι στα ίδια λεφτά και 6 πάγια δωρο αλλά είμαι σε δίκτυο ΟΤΕ και έχω κινητό απεριόριστο που δεν το ρίχνουν κάτω από τα 27€ και 3 πάγια δωρο. 
Το πήραν σοβαρά πάντως στη Nova γιατί αρχίζει ο κόσμος και φεύγει.

Επεξ/σία από NikolasKon14
  • Like 1

Την προσφορά η NOVA την έδωσε ΜΟΝΟ αφ'ότου είδαν στο σύστημα την φορητότητα.

Νωρίτερα σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν μου έδιναν κάτι τέτοιο.

Είπα στον κύριο που μίλησα να μου δώσει το ίδιο και για την άλλη μου γραμμή και είπε δεν γίνεται.

Μου το είπε ξεκάθαρα "εγώ δίνω προσφορές μόνο σε ανθρώπους που έκαναν αίτηση για φορητότητα".

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει η "προσφορά" από τον προηγούμενο μήνα, επειδή έκανα διακοπή συμβολαίου μου το πρότειναν και εμένα (χωρίς επέκταση όμως συμβολαίου 6 μήνες δωρεάν πάγιο στην υπάρχουσα σύνδεση), αλλα δεν έδωσα σημασία γιατί δεν είχε νόημα η παραμονή μου σε αυτούς και δώρο να τα έκαναν όλα. (μιας και Internet πρακτικά δεν έχω στην σύνδεση που αναφέρομαι με το ζόρι πιάνει στις καλές μέρες 6-7mbps). 

Επεξ/σία από Billator

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/8/2024 στις 4:06 ΜΜ, sakis.kom είπε

Καποιες παρατηρησεις :

Α) ο χρονος που μεσολαβει αναμεσα στη γνωστοποιηση της φορητοτητας απο τον ΟΤΕ στη νοβα και τη ληξη του 15 μερου υπαναχωρησης ειναι καποιες ωρες .

Β) Η αποδοχη της αντιπροσφορας απο την ΝΟva  δεν ειναι συγουρο οτι θα εχει παντα το επιθυμητο αποτελεσμα (δηλαδη την ανανεωση στη Νοva χωρις πεναλτη γιατι μπορει να χρειαστει να επαναχωρησετε απο τον ΟΤΕ για να πατε εκνεου στη Νοβα λογο παρελευσης 15/ρου  (2 παγια περιπου 50€)Ασχετα αν η υπαλληλος της nova θα σας πει οτι δεν ισχυει κοστος υπαναχωρησης .

Γ) Απαιτητε η δηλωση επαναχωρησης στο ΟΤΕ που γινεται με ενα αυτοματοποιημενο συστημα (Robot) που δεν ειναι κι τοσο φιλικο.

Δ) Υπαρχει η μικρη πιθανοτητα να βρεθετε με 2 συμβολαια για τον ιδιο αριθμο

Επεξ/σία από power_1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α) ο χρονος που μεσολαβει αναμεσα στη γνωστοποιηση της φορητοτητας απο τον ΟΤΕ στη νοβα και τη ληξη του 15 μερου υπαναχωρησης ειναι καποιες ωρες.

Β) Η αποδοχη της αντιπροσφορας απο την ΝΟva  δεν ειναι συγουρο οτι θα εχει παντα το επιθυμητο αποτελεσμα (δηλαδη την ανανεωση στη Νοva χωρις πεναλτη γιατι μπορει να χρειαστει να επαναχωρησετε απο τον ΟΤΕ για να πατε εκνεου στη Νοβα λογο παρελευσης 15/ρου  (2 παγια περιπου 50€)Ασχετα αν η υπαλληλος της nova θα σας πει οτι δεν ισχυει κοστος υπαναχωρησης .

Δεν έχει περάσει το 15ήμερο και από την παρασκευή ζήτησα με email ακύρωση

Γ) Απαιτητε η δηλωση επαναχωρησης στο ΟΤΕ που γινεται με ενα αυτοματοποιημενο συστημα (Robot) που δεν ειναι κι τοσο φιλικο.

Το έχω αναφέρει σε άλλο θέμα, πήρα τηλ στον αυτόματο και η απάντηση (έτσι τους βολεύει) που πήρα ήταν πως δεν δικαιούμαι ακύρωση φορητότητας.

Ότι πείτε κύριοι! Όταν το παίζουν "κάπως έτσι" θα κάνω και εγώ το ίδιο!

Δ) Υπαρχει η μικρη πιθανοτητα να βρεθετε με 2 συμβολαια για τον ιδιο αριθμο

Στην συγκεκριμένη περίπτωση καμμία πιθανότητα. Αν δεν έχω στα χέρια μου κάτι που να αποδεικνύει την ακύρωση, δεν προχωράω στην ανανέωση με την NOVA.

Επεξ/σία από sakis.kom

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sakis.kom είπε

Το έχω αναφέρει σε άλλο θέμα, πήρα τηλ στον αυτόματο και η απάντηση (έτσι τους βολεύει) που πήρα ήταν πως δεν δικαιούμαι ακύρωση φορητότητας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση καμμία πιθανότητα. Αν δεν έχω στα χέρια μου κάτι που να αποδεικνύει την ακύρωση, δεν προχωράω στην ανανέωση με την NOVA.

Για να εχουμε μια ποιο καθαρη εικονα της πορειας που ακολουθηθηκε, για να ξερουμε κι οι υπολοιποι που θα  αποφασησουν να το κανουν ,μπορεις να μας πεις :

α) Ποτε και που εγινε η αιτηση (π.χ 2/8/24 στις 4:00 μμ τηλεφωνικα)

β) Ποτε και πως ενημερωθηκες απο τον ΟΤΕ για το οτι προχωρα η διαδικασια  ( π.χ 15/8/24 στις 4:00 μμ με μηνυμα sms)

γ) Ποτε σε πηρε η ΝΟVA για την αντιπροσφορα ( π.χ  16/8/24 9:00 π.μ  )δεν εκανες αποδοχη ? Τους ειπες θα κανω αποδοχη μονο οταν παγωση η διαδικασια μεταφορα στον ΟΤΕ ?

δ) Εσυ ποτε πηρες στο αυτοματοποιημενο συστημα και μετα εστειλες email ακυρωσης ( 16/8 στις 10 πμ μιλησα στο αυτοματοποιημενο και αμεσος μετα εστειλα email υπαναχωρησης στον ΟΤΕ (υπαρχει συγκεκριμενη φορμα κι που βρισκεται ?)

ε) δεν σου ηρθε μηνυμα απο τον ΟΤΕ οτι προχωραει η διαδικασια ή οτι εχει παγωσει ? .(Αν ερθει μας ενημερωνεις κι εμας )

Ευχαριστουμε για την ενημερωση κι ευχομαι να ληξη αισια η πορεια της αιτησης υπαναχωρησης .

Επεξ/σία από power_1

Στις 17/8/2024 στις 7:10 ΜΜ, Billator είπε

Παίζει η "προσφορά" από τον προηγούμενο μήνα, επειδή έκανα διακοπή συμβολαίου μου το πρότειναν και εμένα (χωρίς επέκταση όμως συμβολαίου 6 μήνες δωρεάν πάγιο στην υπάρχουσα σύνδεση), αλλα δεν έδωσα σημασία γιατί δεν είχε νόημα η παραμονή μου σε αυτούς και δώρο να τα έκαναν όλα. (μιας και Internet πρακτικά δεν έχω στην σύνδεση που αναφέρομαι με το ζόρι πιάνει στις καλές μέρες 6-7mbps). 

Ααααα σε σένα είχε κέφια, σε μένα από όταν επέλεξα την συγκεκριμένη εταιρεία δεν είχα καθόλου σύνδεση, καθόλου σταθερό και οι λογαριασμοί ερχόταν σταθερά. Είδα και έπαθα μετά από δύομιση χρόνια να απαλλαγώ από αυτούς

Στις 17/8/2024 στις 5:53 ΜΜ, sakis.kom είπε

Την προσφορά η NOVA την έδωσε ΜΟΝΟ αφ'ότου είδαν στο σύστημα την φορητότητα.

Νωρίτερα σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν μου έδιναν κάτι τέτοιο.

Είπα στον κύριο που μίλησα να μου δώσει το ίδιο και για την άλλη μου γραμμή και είπε δεν γίνεται.

Μου το είπε ξεκάθαρα "εγώ δίνω προσφορές μόνο σε ανθρώπους που έκαναν αίτηση για φορητότητα".

Ακριβώς αυτό…. εμένα μου έδιναν 33€ για τα 200/20 FTTH, 27€ Unlimited All στο κινητό. 
Το συμβόλαιο έληγε σε 30 ημέρας και με υπαναχώρηση που θα έκανα θα πήγαινα σε 100/10 με 23€ και 6 πάγια δώρο. Το κινητό πάλι στα 27€, με 3 μήνες δώρο. Βάζοντας τις ρήτρες και ότι πρέπει να περιμένω ενα μήνα για να τα ανανεώσω έβγαινε στα ίδια λεφτά με τη Vodafone όπου έχει καλύτερη εξυπηρέτηση, δυνατότητα για αναβάθμιση έως 1Gbps, κλήσεις προς ΕΕ από το κινητό απεριόριστες συν extra sim με 300GB.

Τελειώνει το συμβόλαιο που έχω στην cosmote, πληρώνω περίπου 30€, σκέφτομαι να πάω με φορητοτητα στην nova για το ίδιο πακέτο για 21€ αλλά σκέφτομαι αν λέει η νόβα σαν εταιρία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/8/2024 στις 1:54 ΠΜ, sakis.kom είπε

Τι εγινε με την υπαναχωρηση ? 

Εισαι στην cosmote παρεμεινες στη nova?

Y.Σ .Καποιοι στο forum ,οταν προκυψει ενα θεμα σε αυτους, γραφουν συνεχεια στο forum για το προβλημα που αντημετωπιζουν ζητωντας βοηθεια απο τους συμφωρουμιτες (κατι πολυ λογικο)κι στην συνεχεια ,ξεχνουν να αναφερουν στην πορεια πως εξελιχθηκε το θεμα ωστε να ενημερωθουν κι οι υπολοιποι που πιθανον αντιμετωπιζουν ή θα αντιμετωπισουν το ιδιο θεμα . 

Επεξ/σία από power_1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...