gregory83 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Η προσφορά ισχύει μέχρι και σήμερα. Save δεν μπορείς να μεταφέρεις. Το παιχνιδι το έχεις αγοράσει από epic? Αν ναι τα save πάνε αυτόματα προς την nvidia και αντίστροφα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου από gregory83
Nik1239 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 5 ώρες πριν, therock είπε Κάτσε έχω και σήμερα δηλαδή η έληξε τα μεσάνυχτα? Ένα τελευταίο πες μου μόνο, save από το cloud μπορώ να μεταφέρω από και προς το χώρο της Nvidia? Ώστε να αντιγράψω εκεί αυτά που χω κάνει ως τώρα να μη το ξεκινάω από την αρχή και στο τέλος να κάνω και backup τα save σε περίπτωση που δεν ανανεώσω τη συνδρομή και δεν έχω τελειώσει το παιχνίδι? Γιατι αυτό είναι πολύ βασικο Όχι ρε αγορίνα αφού σου λέω το χω ψάξει https://gitlab.freedesktop.org/drm/amd/-/issues/2885 Κάτι έχουνε κάνει και έχουνε κακογραψει τους drivers και δεν παίρνεις performance ακόμα και αν ρίξεις τις επιδόσεις. Cpu usage είναι 60% (50-70% άνα core. Δε τρώει throttling ο επεξεργαστής.) Η μόνη λύση είναι αν την πούλαγα τη κάρτα και είχαν λεφτά άσκοπα και έπαιρνα τώρα Nvidia (που δεν έχουν τέτοιο θέμα) η αν στήσω ένα desktop και βάλω εκεί τη κάρτα. Αλλά δε θα κάτσω τώρα να κάνω τέτοιο κόπο για ένα παιχνίδι. Για αυτό ψάχνω να δω πως παίζει στο PS5 η να κάνω αυτό που προτείνει ο φίλος και να το παίξω μεσω cloud Τότε τι να σου πω ίσως να δοκίμαζες και ένα φορμάτ μπας και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Πάντως παίζει μια χαρά στο ps5 στο προτείνω ανεπιφύλακτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα