therock Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Όχι σποιλερ παιδιά έχω παίξει ελάχιστα, ότι ρωταω είναι καθαρά για θέματα επιδοσεων Το Έχω λοιπον στο PC και έχω απυδησει γιατι δε μπορώ να το τρέξω ικανοποιητικά και σκέφτομαι να το πάρω και στο PS5 να μπορώ να παίξω με 4Κ HDR να τελιωνουμε (Περίεργο πάντως που είναι μόνο Digital και δισκάκι θα βγάλουν limited από Οκτωβριο). Τέλος πάντως αν το πάρω τώρα και το κατεβάσω ψηφιακό στη κονσολα, από θέμα επιδόσεων είναι κομπλέ? Διάβασα ότι στον quality πιάνει σταθερά 28/30 Αλλιώς το βάζεις performance και νεταρεις με τα καρέ Φαντάζομαι ποιότητα εικόνας δε θα χει μεγάλη διαφορά από το να είχες PC με βαρύ σύστημα και να τα τρέχεις όλα ψηλά Όποιος το χει PS5 μπορεί να μας πει πως του φαίνεται σε επιδόσεις
Nik1239 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, therock είπε Όχι σποιλερ παιδιά έχω παίξει ελάχιστα, ότι ρωταω είναι καθαρά για θέματα επιδοσεων Το Έχω λοιπον στο PC και έχω απυδησει γιατι δε μπορώ να το τρέξω ικανοποιητικά και σκέφτομαι να το πάρω και στο PS5 να μπορώ να παίξω με 4Κ HDR να τελιωνουμε (Περίεργο πάντως που είναι μόνο Digital και δισκάκι θα βγάλουν limited από Οκτωβριο). Τέλος πάντως αν το πάρω τώρα και το κατεβάσω ψηφιακό στη κονσολα, από θέμα επιδόσεων είναι κομπλέ? Διάβασα ότι στον quality πιάνει σταθερά 28/30 Αλλιώς το βάζεις performance και νεταρεις με τα καρέ Φαντάζομαι ποιότητα εικόνας δε θα χει μεγάλη διαφορά από το να είχες PC με βαρύ σύστημα και να τα τρέχεις όλα ψηλά Όποιος το χει PS5 μπορεί να μας πει πως του φαίνεται σε επιδόσεις Καταρχήν σε τι pc το τρέχεις; Είναι αρκετά απαιτητικό. Εγώ έχω περίπου 60ωρες στο ps5 και το έχω τερματίσει μια φορά μόνος μου και άλλη μία με παρέα. Πάντα στα 60fps εκτός από κάποια σημεία που είχα τα 30 για δοκιμή. Τρέχει ομαλά με κάνα framedrop εδώ και κι άλλα πολύ σπάνια πχ μου έκανε ανα αλλαγή περιοχής κάνα δυο. Όλες η μάχες πλην μιας άντε δύο είχαν μερικά drops αλλά γενικά έχει πολύ καλό performance. Δεν έχει τα γραφικά του pc αλλά για εμένα είναι μια χαρά οριακά next gen θα τα έλεγα. 1
therock Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 39 minutes ago, Nik1239 said: Καταρχήν σε τι pc το τρέχεις; Είναι αρκετά απαιτητικό. Εγώ έχω περίπου 60ωρες στο ps5 και το έχω τερματίσει μια φορά μόνος μου και άλλη μία με παρέα. Πάντα στα 60fps εκτός από κάποια σημεία που είχα τα 30 για δοκιμή. Τρέχει ομαλά με κάνα framedrop εδώ και κι άλλα πολύ σπάνια πχ μου έκανε ανα αλλαγή περιοχής κάνα δυο. Όλες η μάχες πλην μιας άντε δύο είχαν μερικά drops αλλά γενικά έχει πολύ καλό performance. Δεν έχει τα γραφικά του pc αλλά για εμένα είναι μια χαρά οριακά next gen θα τα έλεγα. Άσε που να σου εξηγώ, έκανα κάποιες καλές επιλογές και τώρα δε θ Κω να ρίξω άλλα χρήματα στο PC. Πάντως έπαιρνα 15-22 καρέ και το παράτησα στην αρχή του Chapter 1. Οπότε τώρα λέω τέλος πάνε για PS5. Αλλά δε ξέρω αν θα το κατεβάσω άμεσα η να πςριμενω μέχρι Οκτώβρη να πάρω το Physical Copy.
Nik1239 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, therock είπε Άσε που να σου εξηγώ, έκανα κάποιες καλές επιλογές και τώρα δε θ Κω να ρίξω άλλα χρήματα στο PC. Πάντως έπαιρνα 15-22 καρέ και το παράτησα στην αρχή του Chapter 1. Οπότε τώρα λέω τέλος πάνε για PS5. Αλλά δε ξέρω αν θα το κατεβάσω άμεσα η να πςριμενω μέχρι Οκτώβρη να πάρω το Physical Copy. Αν είναι μετά του 23 και έκανε πάνω από 600€ δε νομίζω ότι πρέπει να πιάνεις τέτοια fps εκτός αν τα έβαλες όλα δεξιά. Πάντως τα γραφικά του ps5 είναι μια μίξη medium high στο pc
therock Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 57 minutes ago, Nik1239 said: Αν είναι μετά του 23 και έκανε πάνω από 600€ δε νομίζω ότι πρέπει να πιάνεις τέτοια fps εκτός αν τα έβαλες όλα δεξιά. Πάντως τα γραφικά του ps5 είναι μια μίξη medium high στο pc Είναι η 7900xt απλά την έχω σε egpu. Και παρατήρησα ότι εχουν ένα θέμα ότι έχουν μια περίεργα ασυμβατότητα και ρίχνοντας τις ρυθμίσεις δεν ανεβάζουν επιδόσεις. Δηλαδή ότι καρέ παίρνω σε 4k με όλα high τόσα παίρνω σε 720p και όλα low με ray tracing off Δες εδώ
Nik1239 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, therock είπε Είναι η 7900xt απλά την έχω σε egpu. Και παρατήρησα ότι εχουν ένα θέμα ότι έχουν μια περίεργα ασυμβατότητα και ρίχνοντας τις ρυθμίσεις δεν ανεβάζουν επιδόσεις. Δηλαδή ότι καρέ παίρνω σε 4k με όλα high τόσα παίρνω σε 720p και όλα low με ray tracing off Δες εδώ Αλλά games τρέχουν σωστά; Μήπως έχει η AMD τίποτα τελευταίους drivers που να φτιάχνουν το πρόβλημα; Το υπόλοιπο pc από τι αποτελείται;
therock Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Όχι έχω λιώσει να το ψάχνω δε γίνεται τίποτα. Η έπρεπε να πάρω κάρτα Nvidia η πρέπει τώρα να φτιάξω desktop και να βάλω εκεί μέσα τη κάρτα. Κρίμα είναι αλλά δε δίνω αλλά λεφτά. Απλά θα το πάρω PS5 και όλα καλα
Nik1239 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, therock είπε Όχι έχω λιώσει να το ψάχνω δε γίνεται τίποτα. Η έπρεπε να πάρω κάρτα Nvidia η πρέπει τώρα να φτιάξω desktop και να βάλω εκεί μέσα τη κάρτα. Κρίμα είναι αλλά δε δίνω αλλά λεφτά. Απλά θα το πάρω PS5 και όλα καλα Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται ξαναλέω
gregory83 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Εφόσον έχεις καλό σύστημα και θες να πάρεις ps5 μόνο γιαυτό το παιχνιδι δεν αξίζει. Κάνε μια συνδρομή ultimate για 1 μήνα τώρα που είναι σε έκπτωση https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/ και απόλαυσε το παιχνιδι με full γραφικά. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2024 από gregory83
therock Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 3 hours ago, Nik1239 said: Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται ξαναλέω Laptop είναι. I9 12900h 16gb ram και m2 ssd 3 hours ago, gregory83 said: Εφόσον έχεις καλό σύστημα και θες να πάρεις ps5 μόνο γιαυτό το παιχνιδι δεν αξίζει. Κάνε μια συνδρομή ultimate για 1 μήνα τώρα που είναι σε έκπτωση https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/ και απόλαυσε το παιχνιδι με full γραφικά. Κάτσε δε κατάλαβα εννοείς να τό στριμαρω? Θα παίζει καλά έτσι? Έχω PS5 το παιχνίδι θα αγοράσω μονο
gregory83 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Εάν έχεις γρήγορο internet ναι θα το στριμαρεις και θα παιζει τέλεια. Είναι σαν να έχεις τούμπανο pc με rtx 4080 Και θα το παίξεις με πολύ καλύτερα γραφικά από το ps5 Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2024 από gregory83
therock Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δε μου πέρασε κάνα αυτή η σκέψη. Ναι αλλά μετά πρέπει να λιώσω μέσα σε ένα μήνα. Για τι κοστος μιλάμε τώρα η συνδρομη
gregory83 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Τώρα είναι σε προσφορά ο πρώτος μήνας 11 ευρω, μετά πάει 22 ευρώ. Παίξε όσο θές όποτε θέλεις ακυρώνεις την συνδρομή. Η προσφορά τελειώνει 18\08 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2024 από gregory83 1
Nik1239 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 13 ώρες πριν, therock είπε Laptop είναι. I9 12900h 16gb ram και m2 ssd Κάτσε δε κατάλαβα εννοείς να τό στριμαρω? Θα παίζει καλά έτσι? Έχω PS5 το παιχνίδι θα αγοράσω μονο Μήπως την κόβει ο επεξεργαστής; Αν δεν είναι gaming laptop ίσως υπερθερμαίνεται και κατεβάζει πολύ επιδόσεις.
therock Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 13 hours ago, gregory83 said: Εάν έχεις γρήγορο internet ναι θα το στριμαρεις και θα παιζει τέλεια. Είναι σαν να έχεις τούμπανο pc με rtx 4080 Και θα το παίξεις με πολύ καλύτερα γραφικά από το ps5 Κάτσε έχω και σήμερα δηλαδή η έληξε τα μεσάνυχτα? Ένα τελευταίο πες μου μόνο, save από το cloud μπορώ να μεταφέρω από και προς το χώρο της Nvidia? Ώστε να αντιγράψω εκεί αυτά που χω κάνει ως τώρα να μη το ξεκινάω από την αρχή και στο τέλος να κάνω και backup τα save σε περίπτωση που δεν ανανεώσω τη συνδρομή και δεν έχω τελειώσει το παιχνίδι? Γιατι αυτό είναι πολύ βασικο 12 minutes ago, Nik1239 said: Μήπως την κόβει ο επεξεργαστής; Αν δεν είναι gaming laptop ίσως υπερθερμαίνεται και κατεβάζει πολύ επιδόσεις. Όχι ρε αγορίνα αφού σου λέω το χω ψάξει https://gitlab.freedesktop.org/drm/amd/-/issues/2885 Κάτι έχουνε κάνει και έχουνε κακογραψει τους drivers και δεν παίρνεις performance ακόμα και αν ρίξεις τις επιδόσεις. Cpu usage είναι 60% (50-70% άνα core. Δε τρώει throttling ο επεξεργαστής.) Η μόνη λύση είναι αν την πούλαγα τη κάρτα και είχαν λεφτά άσκοπα και έπαιρνα τώρα Nvidia (που δεν έχουν τέτοιο θέμα) η αν στήσω ένα desktop και βάλω εκεί τη κάρτα. Αλλά δε θα κάτσω τώρα να κάνω τέτοιο κόπο για ένα παιχνίδι. Για αυτό ψάχνω να δω πως παίζει στο PS5 η να κάνω αυτό που προτείνει ο φίλος και να το παίξω μεσω cloud
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα