damoclesword Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Χαίρετε. Έχω αγοράσει ένα Whirlpool πλυντήριο πιάτων κάπου ένα μήνα τώρα, το οποίο μου έδειχνε συνεχώς ότι δεν του έχω βάλει άλατα. Εν τω μεταξύ το είχα τιγκάρει. Όμως η λυχνία των αλάτων παρέμενε αναμμένη. Κάλεσα άμεσα την αντιπροσωπεία που μου έστειλε τεχνικό στο σπίτι και έκρινε ότι το πλυντήριο εχριζε αντικατάστασης. Πράγματι μου το άλλαξαν. Εγκαθιστώ το νέο πλυντήριο (που παρεμπιπτόντως ήταν και τα δύο στις ζελατίνες τους, τα άνοιξα ο ίδιος) και στο καινούργιο πάλι το ίδιο πρόβλημα! Η λυχνία των αλάτων να μη λέει να σβήσει. Έκανα αρκετές δοκιμαστικές πλύσεις μήπως μετά από λίγο διορθωθεί αλλά μάταια. Άλλαξα μάρκα αλάτων και πήρα τα πιο ακριβά. Τίποτα. Έσπασα τα άλατα σε μικρότερους κόκκους σε περίπτωση που ήταν πολύ χοντρά και δεν μπορούσε να τα διαβάσει. Τίποτα. Έχει κανείς άλλος κάποιο παρόμοιο πρόβλημα με πλυντήριο πιάτων Whirlpool ; Θα ήθελα πολύ να μάθω αν είναι πρόβλημα γενικό, ώστε να ξέρω αν θα το αλλάξω με κάποια άλλη μάρκα. Ευχαριστώ πολύ.
d_gkal Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Να ζητήσεις ξανά αντικατάσταση. Ίσως έχει προβλημα κάποια παρτίδα
drunkdonkey Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Φαντάζομαι εκτός από αλάτι, βάζεις και νερό στο δοχείο; Αν όχι αυτό φταίει. Δύσκολο να έχουν το ίδιο θέμα 2 συσκευές
Speculoos Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 2 minutes ago, drunkdonkey said: Φαντάζομαι εκτός από αλάτι, βάζεις και νερό στο δοχείο; Αν όχι αυτό φταίει. Δύσκολο να έχουν το ίδιο θέμα 2 συσκευές Το δοχείο δεν μένει ποτέ στεγνό, έχει από μόνο του νερό. Έχω μάλλον το ίδιο ή παρόμοιο πλυντήριο με τον ΤS και τόσο σε αυτό όσο και στο προηγούμενο (ένα Bosch) δεν έβαζα ποτέ νερό όταν συμπλήρωνα το αλάτι. Δε χάνει πάντως κατι να το δοκιμασει
drunkdonkey Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Speculoos είπε Το δοχείο δεν μένει ποτέ στεγνό, έχει από μόνο του νερό. Έχω μάλλον το ίδιο ή παρόμοιο πλυντήριο με τον ΤS και τόσο σε αυτό όσο και στο προηγούμενο (ένα Bosch) δεν έβαζα ποτέ νερό όταν συμπλήρωνα το αλάτι. Δε χάνει πάντως κατι να το δοκιμασει Στα περισσότερα την πρώτη φορά θέλει να το γεμίσεις εσύ με νερό, θα το γράφει στο manual φαντάζομαι. 3
Speculoos Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 1 hour ago, drunkdonkey said: Στα περισσότερα την πρώτη φορά θέλει να το γεμίσεις εσύ με νερό, θα το γράφει στο manual φαντάζομαι. Eχεις δίκιο, μόλις το τσέκαρα 2
damoclesword Δημοσ. 17 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου Ναι είχα πληρώσει το δοχείο αλάτων με νερό όπως γράφουν οι οδηγίες και μετά προσέθεσα το αλάτι. Μάλιστα έβαλα περίπου 1 κιλό προοδευτικά, από τη συσκευασία των 2 κιλών. Δυστυχώς τίποτα. Ακόμα και ο τεχνικός που ήρθε για την πρώτη αντικατάσταση το τσέκαρε και δεν κατάφερε να βρει κάποιο πρόβλημα ως προς την πλήρωση των αλάτων. Είναι πραγματικά πολύ περίεργο 2 στα 2 να το παρουσιάζουν αυτό το θέμα, γι αυτό θα ήθελα να δω αν το συγκεκριμένο είναι ίσως θέμα παρτίδας.
rafa1919 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Καλησπέρα και από εμένα. Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης του πλυντηρίου ώστε να αναγνωρίζει πόσο αλάτι έχει εντός του δοχείου; Λογικά το manual θα πρέπει να αναφέρει κάτι ανάλογο, εάν το πρόβλημα είναι αυτό.
damoclesword Δημοσ. 17 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, rafa1919 είπε Καλησπέρα και από εμένα. Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης του πλυντηρίου ώστε να αναγνωρίζει πόσο αλάτι έχει εντός του δοχείου; Λογικά το manual θα πρέπει να αναφέρει κάτι ανάλογο, εάν το πρόβλημα είναι αυτό. Δυστυχώς το μόνο που γράφει το manual είναι στο troubleshooting, αν το σήμα των αλάτων S παραμένει αναμμένο, τότε αναπληρώσετε άμεσα τα άλατα του πλυντηρίου. Επίσης ρύθμισα τη σκληρότητα του νερού σε όλα τα δυνατά επίπεδα, μήπως αυτό παίξει κάποιο ρόλο. Τίποτα. Έχω κάνει τουλάχιστον δώδεκα πλύσεις δοκιμάζοντας διαφορετικές τιμές στις ρυθμίσεις αυτές, αλλά το S ουδέποτε έσβησε σε καμία.
drunkdonkey Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Ποιο μοντέλο έχεις; Εγώ θα αγνοούσα την ένδειξη προς το παρόν αφού το πλυντήριο λειτουργεί κανονικά, ίσως στρώσει αργότερα 1
damoclesword Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2 ώρες πριν, drunkdonkey είπε Ποιο μοντέλο έχεις; Εγώ θα αγνοούσα την ένδειξη προς το παρόν αφού το πλυντήριο λειτουργεί κανονικά, ίσως στρώσει αργότερα Whirlpool w7f hs51. Ναι το ίδιο κάνω κι εγώ, το λειτουργώ κανονικά. Αλλά όταν έχεις πληρώσει ένα προϊόν, περιμένεις να λειτουργήσει και όπως προβλέπεται. Δεν πήγα να πάρω μεταχειρισμένο ή b-stock. Άλλωστε την υποτιθέμενη εγγύηση γιατί την έχουν;
giannnis122 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Και στο δικό μας το whirlpool έσβησε μετά από κάποιες πλύσης, και εμείς στην αρχή νομίζαμε ότι έχει θέμα αλλά μετά έσβησε. Μπορεί να έφταιξε ότι δεν έβαλα νερό στην αρχή Επεξ/σία 18 Αυγούστου από giannnis122 1
damoclesword Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 47 λεπτά πριν, giannnis122 είπε Και στο δικό μας το whirlpool έσβησε μετά από κάποιες πλύσης, και εμείς στην αρχή νομίζαμε ότι έχει θέμα αλλά μετά έσβησε. Μπορεί να έφταιξε ότι δεν έβαλα νερό στην αρχή Αλήθεια; Θυμάσαι μήπως μετά από πόσο καιρό έσβησε;
giannnis122 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μετά από 7-10 ημέρες αν θυμάμαι καλά Επεξ/σία 18 Αυγούστου από giannnis122 1
filipprin Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου εγώ πάντως Αθηναεχω 10 χρονια να βάλω αλάτι χωρίς κανενα προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα