Προς το περιεχόμενο

15 pro max vs s24 ultra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να λάβεις υπόψιν σου ότι το iphone είναι και πιο ακριβό. Και μάλιστα αισθητά πιο ακριβό. Μιλάω για την έκδοση με τα 256gb. Προσωπικά σε ios με τους περιορισμούς που έχει δεν θα πήγαινα με την καμία. 

Επισης αν σε ενδιαφέρει πολύ η φωτογραφία ίσως να έριχνες μια ματιά και στο honor 6 pro 

Δημοσ.

@GATE123 ....στην πιο πλησιέστερη σύγκριση πάντως και επειδή τα έχουμε στο σπίτι...το S24+ ΔΕΝ είναι πουθενά καλύτερο απο το S23 Ultra ειδικά στο αποτέλεσμα φωτογραφιών και βίντεο..... πάντως!

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@GATE123 ....στην πιο πλησιέστερη σύγκριση πάντως και επειδή τα έχουμε στο σπίτι...το S24+ ΔΕΝ είναι πουθενά καλύτερο απο το S23 Ultra ειδικά στο αποτέλεσμα φωτογραφιών και βίντεο..... πάντως!

Εγώ είπα για το S24 το απλό.

Που είπα εγώ για S23 ultra?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Εγώ είπα για το S24 το απλό.

Που είπα εγώ για S23 ultra?

... κατάλαβα ακριβώς τι έγραψες. Επειδή έχω καθημερινή τριβή με τις δύο συσκευές που αναφέρω, ανέφερα την εμπειρία μου "...στην πιο πλησιέστερη σύγκριση" όπως έγραψα.

Παρόλα αυτά κ επειδή αναφέρθηκες σε Ultra έκδοση, οι περισσότεροι χρήστες αναφέρουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ S23 Ultra κ S24 Ultra (με κάποιες "παιδικές ασθένειες" του δεύτερου, που δεν γνωρίζω αν έχουν επιλυθεί - όπως η θερμοκρασία χρώματος στην οθόνη... παρόλα αυτά η Samsung επίσημα υποστήριξε ότι αυτό ΔΕΝ είναι πρόβλημα).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Δε θα ήθελα να φύγω από το android και σίγουρα το s24 βγαίνει πιο φθηνά, εδώ βρίσκω το 512 με τιμολόγιο κατω από 1000€. 

Απλώς θα απογοητευομουν αν έδινα χρήματα για καινούριο κινητό και μετά έβλεπα ότι είμαι πάλι πίσω σε θέμα νυχτερινων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Και οι δύο συσκευές είναι εξαιρετικές. Καλύτερα να τις δεις σε ενα κατάστημα εκθεσιακές να δεις ποια σου κάνει. Επειδή είχα στη κατοχή μου και τα 2 σε παλαιότερες συσκευές θεωρώ ότι αν κάνεις απλή χρήση το samsung σου είναι αρκετό απλά να ξέρεις ότι το iphone συγκεκριμένα το pro max έχει πολύ καλύτερη μπαταρία, τα 120hz σε συνδυασμό με το ios είναι πάρα πολύ smooth το τηλέφωνο δεν κολλάει ποτέ δεν εμφανίζει αυτά που κάνει το android κάποιες φορές ακόμα και σε premium συσκευές του τύπου lags και stutters ειδικα στο s24 οπου η samsung εχει βαλει exynos αντι με τον περσινο snapdragon, επίσης το face ID είναι ότι καλύτερο σε σύγκριση με το δαχτυλικο αποτύπωμα της samsung. Επισης το iphone δουλευει μονο με gestures τα οποια δουλευουν αψογα σε συγκριση με τα gestures των android. Το λογισμικό της apple επίσης δεν είναι τόσο δύσκολο ίσα ίσα θα το συνηθίσεις γρήγορα. Σε καμία περίπτωση όμως μην πας στα απλα μοντελα γιατι η απουσία των 120 hz τα κάνουν άθλια. Όλα αυτά που σου έγραψα είναι υποκειμενικά καλύτερα να τα δεις από κοντά πριν αποφασίσεις.

Επεξ/σία από Stelpef
Δημοσ.

Εδώ να πω ότι το samsung έχει face κλείδωμα (ίσως κάποιος πει ότι του iphone είναι καλύτερο, δεν ξερω, πάντως εγώ το δοκίμασα και δουλευε).

Και ότι πρώτη φορά ακούω ότι το απλό 24 είναι καλύτερο από το ultra, και δεν μπορώ να πω ότι θα το πίστευα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sattack είπε

Και ότι πρώτη φορά ακούω ότι το απλό 24 είναι καλύτερο από το ultra, και δεν μπορώ να πω ότι θα το πίστευα. 

Για φωτογραφίες πάντα μιλάμε .

Εγώ που τα έχω πιάσει μου άρεσε περισσότερο το S24 το απλό.

Είπαμε αυτά είναι γούστα του καθενός.

S24 vs S24 ultra 

Screenshot_20240819-174338.jpg

15 pro max vs S24 

Screenshot_20240819-175842.jpg.9735c73fd32ca3fe5d202e40f6df219b.jpg

15 pro max VS S24 ultra 

Screenshot_20240819-180306.jpg.163ab0713aa66f6235a6a953a046c67e.jpg

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
14 hours ago, GATE123 said:

Για φωτογραφίες πάντα μιλάμε .

Εγώ που τα έχω πιάσει μου άρεσε περισσότερο το S24 το απλό.

Είπαμε αυτά είναι γούστα του καθενός.

S24 vs S24 ultra 

Screenshot_20240819-174338.jpg

15 pro max vs S24 

Screenshot_20240819-175842.jpg.9735c73fd32ca3fe5d202e40f6df219b.jpg

15 pro max VS S24 ultra 

Screenshot_20240819-180306.jpg.163ab0713aa66f6235a6a953a046c67e.jpg

Αυτές οι βαθμολογίες από που προκύπτουν; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@koutsis ....απο τις βαθμολογίες χρηστών του kimovil.com 

Τώρα αν υπάρχει αξιοπιστία και είναι πραγματικές....δεν το γνωρίζω.

Νομίζω πως το gsm.arena είναι πιο αξιόπιστο.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Αυτές οι βαθμολογίες από που προκύπτουν; 

Εγώ έδωσα παράδειγμα.

Αλλά επειδή όπως έχω πει για άλλη μια φορά τα έχω πιάσει τα κινητά για ΕΜΕΝΑ καλύτερο σε φωτογραφία είναι το S24 το απλό.

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήγα σε s24 ultra. 

Είπα να παίξω Safe και να μην πειραματιστώ με iPhone (ακόμα) 😁

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω πολύ αλλα θα αναφέρω παρόμοια κουβέντα για νυχτερινές λήψεις που είχα με φίλο με s24 ultra και που είπε πως γενικά δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις νυχτερινές και όντως λίγες που είδα υπάρχει αισθητή διαφορά στην ποιότητα σε σχέση με το δικό μου το iPhone 15 Pro, όχι κάτι τρομερό βέβαια.

Στις 19/8/2024 στις 11:28 ΠΜ, margaritagr είπε

Δε θα ήθελα να φύγω από το android

Εγώ θα σταθώ και αυτό. Γενικά σκέψου το σοβαρά γιατί και εγώ με το ίδιο σκεπτικό πήγα και πήρα iPhone 15 Pro και τώρα ειμαι σε διαδικασία να το πουλήσω. Οι περιορισμοί που έχει σαν λογισμικό είναι ακραίοι για τις δικές μου ανάγκες και άνετα πάω σε Android πάλι και ας πέσω σε ποιότητα φωτογραφιών.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το ότι το απλό 24 βγάζει καλύτερες φώτο από το ultra,  ίσως έχει να κάνει με τν μικρή οθόνη, που φωτίζεται αλλιώς η οθόνη, και ίσως θα είναι πιο ευχάριστες στο μάτι. Δεν γίνεται αλλιώς, δεν είναι λογικό. 

Επίσης έχω ακούσει ότι το 13 pro max βγάζει καλύτερες νυχτερινές από τα 14 και 15 pro max. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...