Προς το περιεχόμενο

15 pro max vs s24 ultra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αναβάθμιση από το s21 ultra με μεγάλη έμφαση στη φωτογραφία.

Αυτή τη στιγμή ο φίλος μου έχει το 15 pro max κ όπως είναι λογικό είναι σκάλες ανώτερο σε φωτο και βίντεο, κυρίως το βραδυ. 

Αν αναβαθμίσω στο 24 θα έχω κάτι αντίστοιχο? Κατά 90% φωτογραφίζω, πολύ λιγότερη χρήση σε βίντεο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι S24 ultra είναι κατώτερο από τα άλλα δύο που λες.

Ενώ το S24 το απλό είναι πολύ ανώτερο και από τα 2 ultra + του 15 pro max

Επεξ/σία από GATE123
  • Confused 5
Δημοσ.
1 hour ago, GATE123 said:

Ε; 🤔 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mercator84 είπε

Ανάποδα 

Δεν νομίζω .

Το S24 είναι ανώτερο πίστεψε με.

Τα έχω πιάσει και τα 3 κινητά.

Τώρα βέβαια είναι δικιά μου άποψη.

Κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι νομίζει και ότι θέλει.

Δημοσ.
1 hour ago, GATE123 said:

Δεν νομίζω .

Το S24 είναι ανώτερο πίστεψε με.

Τα έχω πιάσει και τα 3 κινητά.

Τώρα βέβαια είναι δικιά μου άποψη.

Κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι νομίζει και ότι θέλει.

Θα μας τρελάνεις 🤣

Δημοσ.
7 ώρες πριν, GATE123 είπε

Πώς γκενεν αυτό;;; 

Παρόλα αυτά και εγώ σκέφτομαι αυτά τα 2 τηλέφωνα s24 ultra και iPhone 15 pro max. 

Απλά δεν είχα ποτέ iPhone και φοβάμαι μήπως με δυσκολέψει η λειτουργία του ios

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alan boy είπε

Απλά δεν είχα ποτέ iPhone και φοβάμαι μήπως με δυσκολέψει η λειτουργία του ios

Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις. Αν σε ενδιαφέρει τόσο ο προγραμματισμός, η ανάπτυξη εφαρμογών, γενικά να πειραματιζεσαι με το λογισμικό, το iOS δεν σου κάνει. Αν όμως η χρήση σου είναι η τυπική που κάνει η πλειοψηφία των χρηστών και θέλεις ένα τηλέφωνο να κάνεις τη δουλειά σου απροβληματιστα και ακούραστα, τότε σου κάνει, δεν έχεις να στερηθείς πολλά....

Γενικά, πολλά από τα όσα περιγράφονται ως προβλήματα στη χρήση του iOS συγκριτικά με το Android, αντιμετωπίζονται. Για παράδειγμα, η μεταφορά αρχείων, δε γίνεται με τον ίδιο τρόπο με ένα Android, παρόλα αυτά, υπάρχει τρόπος, γενικά, δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορείς να κάνεις με το iOS. Βέβαια, είναι και θέμα προτίμησης, θέλει να ψαχτείς με το λογισμικό για να δεις αν σου κάνει....

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsimisdel είπε

Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις. Αν σε ενδιαφέρει τόσο ο προγραμματισμός, η ανάπτυξη εφαρμογών, γενικά να πειραματιζεσαι με το λογισμικό, το iOS δεν σου κάνει. Αν όμως η χρήση σου είναι η τυπική που κάνει η πλειοψηφία των χρηστών και θέλεις ένα τηλέφωνο να κάνεις τη δουλειά σου απροβληματιστα και ακούραστα, τότε σου κάνει, δεν έχεις να στερηθείς πολλά....

Γενικά, πολλά από τα όσα περιγράφονται ως προβλήματα στη χρήση του iOS συγκριτικά με το Android, αντιμετωπίζονται. Για παράδειγμα, η μεταφορά αρχείων, δε γίνεται με τον ίδιο τρόπο με ένα Android, παρόλα αυτά, υπάρχει τρόπος, γενικά, δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορείς να κάνεις με το iOS. Βέβαια, είναι και θέμα προτίμησης, θέλει να ψαχτείς με το λογισμικό για να δεις αν σου κάνει....

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 

Ειμαι απλός χρήστης. Τηλέφωνα φωτογραφίες email ινσομνια και lagonika.gr. Πριν 2 χρόνια είχα πάρει ipad και δεν άντεξα πάνω από 2 εβδομάδες. 

Μάλλον με βλέπω στο s24 ultra 

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος παίρνει συσκευή iOS περιμένοντας οτι θα λειτουργεί με ακριβώς τον ίδιο τρόπο με το Android, τότε θα απογοητευτεί. Όπως και το αντίθετο. 

• Like 6
Δημοσ.

Ένα σωρό site προσπαθούν να κάνουν συγκρίσεις για τις φωτογραφίες, κάνουν και blind tests, τελικά το θέμα είναι υποκειμενικό. Η πιο καλή συμβουλή είναι να πάει κάποιος σε ένα Πλαισιο/Κωτσοβολο και να δει πως φαίνεται το καθένα στα δικά του μάτια. 

Και μετά, η αλλαγή μεταξύ των 2 λειτουργικών, επίσης πολύ υποκειμενικό θέμα. Πάντως δύσκολο όταν αλλάζεις κάτι που έχεις συνηθίσει.  

• Like 2
Δημοσ.

Και γω απο samsung ελεγα να ξαναπαω σε samsung απλα το σκεφτομαι. Αυτο που εχω με παιδεψε σε πολλα θεματα, αν και μπορουσα καποια να τα αποφυγω αγοραζοντας το καινούργιο.

Τωρα δεν μπορω να καταλαβω αν ισχύει το s24 να ναι καλυτερο απο το ultra καποια πατατα θα εκανε η Sam, που δεν ειναι η πρώτη.  Βλεπε Α52s. 

Απλα ειναι υποκειμενικά πολλα συγκριτικά, ειδικα αν τα κανει καποιος και για δικη του προωθησει. Συνηθως ετσι γινεται με τα σαιτ.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sattack είπε

Ένα σωρό site προσπαθούν να κάνουν συγκρίσεις για τις φωτογραφίες, κάνουν και blind tests, τελικά το θέμα είναι υποκειμενικό. Η πιο καλή συμβουλή είναι να πάει κάποιος σε ένα Πλαισιο/Κωτσοβολο και να δει πως φαίνεται το καθένα στα δικά του μάτια. 

Και μετά, η αλλαγή μεταξύ των 2 λειτουργικών, επίσης πολύ υποκειμενικό θέμα. Πάντως δύσκολο όταν αλλάζεις κάτι που έχεις συνηθίσει.  

Μωρε δε διαφωνώ με αυτό που λες, απλά εγω ψάχνω για τις νυχτερινές λήψεις οπότε δε μπορώ να δω κάτι στο demo

Δημοσ.

Εάν θες να φύγεις από την Samsung μπορείς να πας και στο OnePlus 12.

Και αυτό έχει καλύτερη κάμερα.

Όχι βέβαια κάτι τρελό.

Εσθήτα λίγο καλύτερο.

Πάντως αυτό που λέει ο @sattack για να πας να τα δεις από κοντά είναι το πιο σωστό.

Εγώ πάντως σε Samsung είπα για το S24 το απλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, margaritagr είπε

Μωρε δε διαφωνώ με αυτό που λες, απλά εγω ψάχνω για τις νυχτερινές λήψεις οπότε δε μπορώ να δω κάτι στο demo

Και τα 2 βγαζουν το ιδιο καλες φωτο. Θα επελεγα το 24u μονο και μονο επειδη κατα το set up θα σε ρωτησει αν εχεις αλλη galaxy συσκευη και πραγματικα θα μεταφερει τα παντα ετοιμα για χρηση (ακομα και φωτο, secured folder κτλ κτλ) (επαθα πλακα που το εκανα αυτο απο s10 edge). Για astro photography θες το expert raw απο το galaxy store. 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...