Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ξανακάνει ποστ παρόλα αυτά 2 χρόνια σχεδόν μετά τον θέμα παραμένει. Όταν έχω 5G Auto ή On λειτουργεί για 1 λεπτο και μετά το σήμα πέφτει στο 0.Δεν αλλάζει καν αυτόματα στο 4G. Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε περιοχές χωρίς κόσμο το 5G λειτουργεί κανονικότατα αλλά όταν ξαναπάω στο κέντρο της πόλης πχ το σήμα πάλι πέφτει και πρέπει χειροκίνητα να το γυρίσω σε 4G.

Έχω μιλήσει σε Cosmote με είπαν δεν είναι δικό τους θέμα, network settings reset δεν έκανε τίποτα. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να βγάλω μια καινούργια SIM (η τωρινή είναι από το 2017) ή να κάνω επαναφορά εργασιακών ρυθμίσεων καθώς λόγω έλλειψης  χρόνου δεν προλαβαίνω να σεταρω ξανά το κινητό. 

Μηπως αν έκανα την SIM μου αλλαγή σε eSIM θα άλλαζε κάτι; Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στις ρυθμίσεις στο mobile data network εκεί που λέει username και password είναι κενά, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Kargian είπε

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να βγάλω μια καινούργια SIM (η τωρινή είναι από το 2017)

Τη λύση την είπες μόνος σου. 

Το 5G στην Ελλάδα μπήκε τέλη 20 αρχές 21 αν δε κάνω λάθος. 

Η κάρτα sim σου είναι παλιάς τεχνολογίας. Αναρωτιέμαι πώς δε στο είπανε στη Cosmote που μίλησες μαζί τους.

Δημοσ.
24 minutes ago, Ronnie1985 said:

Τη λύση την είπες μόνος σου. 

Το 5G στην Ελλάδα μπήκε τέλη 20 αρχές 21 αν δε κάνω λάθος. 

Η κάρτα sim σου είναι παλιάς τεχνολογίας. Αναρωτιέμαι πώς δε στο είπανε στη Cosmote που μίλησες μαζί τους.

Δεν ισχύει. Εγώ με sim του 17 είμαι και έχω κανονικά 5g

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Δεν ισχύει. Εγώ με sim του 17 είμαι και έχω κανονικά 5g

Ναι οκ. Αλλά υπήρχαν κάρτες sim 4G. Μετά κυκλοφόρησαν κάρτες που υποστηρίζουν 5G.

Για να βγάζουν καινούριες κάρτες sim κάποιος λόγος θα υπάρχει. 

Σίγουρα το να βάλει μια καινούρια κάρτα sim, κακό δε θα του κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...