Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dieksodo είπε

πραγματικα ρε φιλε ειλικρινα οταν ειδα το αρθρο απορησα πως το παθε το ινσομνια να γραψει ενα αρθρο θετικο για τον μασκ και να μην το βριζει

ξεκιναω να διαβαζω και τι να δω 

μιλαει για αι που παραπληροφορει!!

ντωμεταξυ ειναι το μονο αι που μεχρι τωρα δεν εχει πεσει στα τρομαχτικα επιπεδαα παραπληροφορησης των αλλων αι!!!

ειναι απιστευτο λες και οι democrats χρηματοδοτουν το insomnia

τεσπα εγω ειμαι καλοπιστος και υποθεσω πως οι αρθογραφοι εχουν πεσει στο σωρο των δημοσιογραφισκων ανα τον κοσμο στο τρυπακι των democrats οπως ολοι. περαστικα παιδια παραπληροφορηση ειναι και θα περασει . τετοια αρθρα θα τα ξεθαβουμε μετα απο χρονια και θα γελαμε 

Απο την στιγμη που σου προσφερει δωρεαν διασκεδαση το site εγω δεν εχω παραπονα, για φαντασου να μην υπηρχαν τα θεματα με τον μασκ να τους "τσιγκλας", θα γινοταν πολυ βαρετο μονο με τα τεχνολογικα θεματα.

Δημοσ.

Επόμενη είδηση: "Η ΕΕ απειλεί με αποκλεισμό του Χ εάν δεν αλλάξει τους όρους χρήσης του Grok"

και το πιο αναμενόμενο απ' όλα στη συνέχεια: Μασκ "Η ΕΕ είναι ενάντια στην ελευθερία του λόγου"

Δημοσ.
16 hours ago, billdanos said:

Είχα ετοιμάσει κάτι από το ίδιο το εργαλείο του «Μεσία» σου, αλλά σκέφτηκα πως θα σε τάραζε περισσότερο από το ίδιο το άρθρο. 😛 

περισσοτερο απο αυτο?

image.jpeg.8f1813e45bad9e5d95654b88575fd403.jpeg

σοβαρα?

μιλα καθαρα βιρνα τι θες να πεις?

🤣

• Super Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, dieksodo said:

περισσοτερο απο αυτο?

image.jpeg.8f1813e45bad9e5d95654b88575fd403.jpeg

σοβαρα?

μιλα καθαρα βιρνα τι θες να πεις?

🤣

Έχω ξανακάνει ανάλυση περί  ονειρώξεων και στο παρελθόν… :) 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...