comfuzio Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Καλησπέρα, θα χρειαστεί να πάω στην Σουηδία για λίγες μέρες και αν και το unlimited που έχω από την Nova λέει ότι μου δίνει 53GB στο εξωτερικό, αυτά για μένα και για την δουλειά που θα κάνω θα φύγουν την 1η μέρα. Μένει κανείς εκεί να προτείνει κάποιον τοπικό πάροχο να πάρω αριθμό μόνο για data για μια βδομάδα; ή κάποια από τις e-sim υπηρεσίες που υπάρχουν στα διάφορα stores που να δίνει αρκετά data; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morticon Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Δοκιμάστε αλλαγή σε Vodafone. Παίζει με πραγματικό unlimited εντός όλης της Ε.Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου έχω 2η sim με νούμερο από VF αλλά νομίζω μου δίνει μόνο 6gb το πακέτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 15/08/2024 at 21:50, comfuzio said: Καλησπέρα, θα χρειαστεί να πάω στην Σουηδία για λίγες μέρες και αν και το unlimited που έχω από την Nova λέει ότι μου δίνει 53GB στο εξωτερικό, αυτά για μένα και για την δουλειά που θα κάνω θα φύγουν την 1η μέρα. Μένει κανείς εκεί να προτείνει κάποιον τοπικό πάροχο να πάρω αριθμό μόνο για data για μια βδομάδα; ή κάποια από τις e-sim υπηρεσίες που υπάρχουν στα διάφορα stores που να δίνει αρκετά data; παλια επαιρνα sim.πλεον e-sim λογω ευκολιας η nova ναι δεν δινει απεριοριστα.πρωτα θα κοιτουσα e-sim και μετα απο καποιο καταστημα Επεξ/σία 26 Αυγούστου από poulinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου πάρε μια τοπική e sim data unlimited για ένα μήνα me 17 δολλαρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Βασικά αυτό ρωτάω: ποια; Και ναι, e-sim κοιτάω πιο πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση dimitrismvr__ Δημοσ. 20 Αυγούστου Λύση Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 31 λεπτά πριν, comfuzio είπε Βασικά αυτό ρωτάω: ποια; Και ναι, e-sim κοιτάω πιο πολύ https://esim.holafly.com/esim-sweden/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 7 minutes ago, dimitrismvr__ said: https://esim.holafly.com/esim-sweden/ Θενξ! Ξέρεις καθόλου τι ταχύτητες πιάνει; είμαι στο Falkenberg και ενώ έχω 5/5 σήμα και 5G και nova και vodafone που έχω είναι πιο αργά και από assist του Καραγκούνη! Ένα βήμα πιο γρήγορα από dialup και η συσκευή είναι iPhone 15 pro οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα της συσκευής μου αλλά μάλλον το roaming έχει κάποιον περιοσμό ή τα δίκτυα εδώ είναι επιβαρυμένα; Μόνο αν δω με τοπική e-sim θα καταλάβω τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Εντάξει πήρα για 1 μέρα με 5,7€, καμία σχέση, πάει πολύ πιο γρήγορα αλλά και πάλι όμως πολύ αργά γενικά. Το μετράω κοντά 30mbps με 1upload αλλά σε σχέση με το τι πιάνω με voda/nova φαντάζει σαν να είμαι πάνω στο 1000 ftth του σπιτιού! Η nova μου κάνει και το εξής τρελό, παίζει για 1 λεπτό να είναι σταθερό(αργό αλλά σταθερό) και μετά για 5 λεπτά δεν έχει καμία απίκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, comfuzio είπε Εντάξει πήρα για 1 μέρα με 5,7€, καμία σχέση, πάει πολύ πιο γρήγορα αλλά και πάλι όμως πολύ αργά γενικά. Το μετράω κοντά 30mbps με 1upload αλλά σε σχέση με το τι πιάνω με voda/nova φαντάζει σαν να είμαι πάνω στο 1000 ftth του σπιτιού! Η nova μου κάνει και το εξής τρελό, παίζει για 1 λεπτό να είναι σταθερό(αργό αλλά σταθερό) και μετά για 5 λεπτά δεν έχει καμία απίκριση. Δοκίμασες να συνδεθείς ροαμινγκ σε άλλο δίκτυο;Αν δεν τα έχει κλειδωμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 3 hours ago, Ukforthemoment said: Δοκίμασες να συνδεθείς ροαμινγκ σε άλλο δίκτυο;Αν δεν τα έχει κλειδωμένα. Ναι, δοκίμασα αρκετά. Δεν ξέρω γιατί αλλά πάνω από 30mbps δεν έχω πιάσει πουθενά και δεν με καίει για super fast internet αλλά ήθελα να κάνω ένα stream και δεν έκανε άνοιγε καν μέσα σε 2 λεπτά...δεν περίμενα να δω πόσο θα πάρει για να κάνει το session. Δοκίμασα και reboot του κινητού, δεν είχε αποτέλεσμα. 40.000 κατοίκους λέει έχει εδώ μαξ, μπορεί να μην έχει τις εγκαταστάσεις για τόσο χαμηλό πληθησμό. Δεν έχω ιδέα πως πάνε οι πάροχοι εδώ και αν έχουν καρτέλ κτλ. Πάντως και του ξενοδοχείου αργό είναι, μου κάνει εντύπωση που έρχονται Ελλάδα και λένε για αργό ιντερνετ! Τώρα που είμαι εγώ στην χώρα τους, τι τους λέω; χαχα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου καλησπέρα και πάλι, λοιπόν πήρα την holafly, το σήμα αν και 5G 5/5 παντού έχει τρομερά αργό internet και το χειρότερο όλων είναι ότι το θέλω για hotspot για εγκαταστάσεις σε pc και δίνει 500mb/μέρα σε hotspot. Οπότε μακρυά και αγαπημένοι. Βρήκα την maya που δίνει πιο οικονομικά για το ίδιο διάστημα και χωρίς όριο στο hotspot απλά σου λέει full speed μέχρι 2gb/μέρα και μετά LTE 1mbps...δλδ 1 pc τον χρόνο για μένα....τι τραγικά και αστεία πράγματα είναι αυτά με αυτές τις υπηρεσίες; Πάω να κάνω συμβόλαιο για 2 χρόνια εδώ να κάνω την δουλειά μου! Από εμπειρία λοιπόν δικιά μου...μακρυά από αυτά αν τα θέλετε για δουλειά. Για να βλέπει κανείς τικτοκ βιντεάκια καλά είναι αλλά τι να το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 19 minutes ago, comfuzio said: καλησπέρα και πάλι, λοιπόν πήρα την holafly, το σήμα αν και 5G 5/5 παντού έχει τρομερά αργό internet και το χειρότερο όλων είναι ότι το θέλω για hotspot για εγκαταστάσεις σε pc και δίνει 500mb/μέρα σε hotspot. Οπότε μακρυά και αγαπημένοι. Βρήκα την maya που δίνει πιο οικονομικά για το ίδιο διάστημα και χωρίς όριο στο hotspot απλά σου λέει full speed μέχρι 2gb/μέρα και μετά LTE 1mbps...δλδ 1 pc τον χρόνο για μένα....τι τραγικά και αστεία πράγματα είναι αυτά με αυτές τις υπηρεσίες; Πάω να κάνω συμβόλαιο για 2 χρόνια εδώ να κάνω την δουλειά μου! Από εμπειρία λοιπόν δικιά μου...μακρυά από αυτά αν τα θέλετε για δουλειά. Για να βλέπει κανείς τικτοκ βιντεάκια καλά είναι αλλά τι να το κάνω; τωρα που ειχα παει μαυροβουνιο επειδη δεν υπαρχει roaming εκει πηρα καρτα e-sim για βαλκανια.και οπως εσυ η ταχυτητα ηταν τελειως so and so και το θεμα ειναι οτι σε καποια sites πηγαινα ταπα πχ www.insomnia.gr αλλα σε καποια αλλα σουρνομουν τελειως σε σημειο να μην ανοιγει. On 20/08/2024 at 15:21, comfuzio said: Εντάξει πήρα για 1 μέρα με 5,7€, καμία σχέση, πάει πολύ πιο γρήγορα αλλά και πάλι όμως πολύ αργά γενικά. Το μετράω κοντά 30mbps με 1upload αλλά σε σχέση με το τι πιάνω με voda/nova φαντάζει σαν να είμαι πάνω στο 1000 ftth του σπιτιού! Η nova μου κάνει και το εξής τρελό, παίζει για 1 λεπτό να είναι σταθερό(αργό αλλά σταθερό) και μετά για 5 λεπτά δεν έχει καμία απίκριση. μονο Reset network settings αν δοκιμαζες για την Nova. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 11 ώρες πριν, comfuzio είπε καλησπέρα και πάλι, λοιπόν πήρα την holafly, το σήμα αν και 5G 5/5 παντού έχει τρομερά αργό internet και το χειρότερο όλων είναι ότι το θέλω για hotspot για εγκαταστάσεις σε pc και δίνει 500mb/μέρα σε hotspot. Οπότε μακρυά και αγαπημένοι. Βρήκα την maya που δίνει πιο οικονομικά για το ίδιο διάστημα και χωρίς όριο στο hotspot απλά σου λέει full speed μέχρι 2gb/μέρα και μετά LTE 1mbps...δλδ 1 pc τον χρόνο για μένα....τι τραγικά και αστεία πράγματα είναι αυτά με αυτές τις υπηρεσίες; Πάω να κάνω συμβόλαιο για 2 χρόνια εδώ να κάνω την δουλειά μου! Από εμπειρία λοιπόν δικιά μου...μακρυά από αυτά αν τα θέλετε για δουλειά. Για να βλέπει κανείς τικτοκ βιντεάκια καλά είναι αλλά τι να το κάνω; Και θα ρωτησω τωρα εγω, το hotspot πως το βλεπουν για να το περιορισουν? Μηπως αναφερονται σε καμια δικια τους συσκευη? Νομιζω και εδω καποτε ειχε κατι τετοιους ορους αλλα πρακτικα ποτε δεν ειχα θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 28 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου On 26/08/2024 at 11:41, poulinos said: τωρα που ειχα παει μαυροβουνιο επειδη δεν υπαρχει roaming εκει πηρα καρτα e-sim για βαλκανια.και οπως εσυ η ταχυτητα ηταν τελειως so and so και το θεμα ειναι οτι σε καποια sites πηγαινα ταπα πχ www.insomnia.gr αλλα σε καποια αλλα σουρνομουν τελειως σε σημειο να μην ανοιγει. μονο Reset network settings αν δοκιμαζες για την Nova. Σε μένα δεν κάνει διακρίσεις! σέρνεται σε όλα το ίδιο χαχα Ναι έκανα full t/s αλλά δεν..αλλά εκεί έφυγαν τα 53gb σε μια μέρα οπότε μετά δεν το έψαξα On 26/08/2024 at 22:34, SabotazNic said: Και θα ρωτησω τωρα εγω, το hotspot πως το βλεπουν για να το περιορισουν? Μηπως αναφερονται σε καμια δικια τους συσκευη? Νομιζω και εδω καποτε ειχε κατι τετοιους ορους αλλα πρακτικα ποτε δεν ειχα θεμα. Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ, πως ξέρουν ότι είναι hotspot και φιλτράρουν έτσι τα data; και μου λέει 500mb αλλά λόγο παραπόνων στο πάμε 1000mb....ναι οκ ούτε update στον edge δεν φτάνει και με ταχύτητες τόσο χαμηλές πήρε 28' να το κάνει το update αυτό. Απλά να το πω για τους επόμενους, προσέχτε τα hotspot data plans! Το 1 δίνει 500mb και το άλλο σε πετάει μετά τα 3gb σε 1mbps δίκτυο και τολμάνε να το βαπτίζουν "streamer"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα