Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, leonidas_fs said:

Όχι ρε ‘σύ, εννοώ όταν πας στο εμπορικό κέντρο όπου θα κάτσεις έτσι και αλλιώς 2-3 ώρες, θα το φορτίσεις εκεί. 

που τέτοιες πολυτέλειες ...... μακάρι, αυτά έχουν κοπεί χρονια πλέον όταν αυξήθηκαν υποχρεώσεις και ανέβηκαν σαν συνέπεια ωρες δουλειάς (κλασσικό ελληνικό νοικοκυριο 6 μέρες δουλειά σπιτι και 1 μέρα ψυχοθεραπεία μακριά από όλα και ολους για να μην κάνεις φόνο όταν ξεκινήσει η βδομάδα ξανά 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μία δύο ερωτήσεις σε κατόχους ηλεκτρικού και σε όσους έχουν σταθμούς φόρτισης στο σπίτι τους. 

Πόσο στοιχίζει η kwh σε σταθμούς φόρτισης 

Πόσο στοιχίζει ο σταθμός φόρτισης και η εγκατάσταση του για το σπίτι; 

Πόσο μειώνεται η διάρκεια της μπαταρίας τον χειμώνα; ( βόρειο Ελλάδα με αρκετές μέρες συνεχών αρνητικών θερμοκρασιών) 

Προς το παρόν αυτά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/8/2024 στις 10:44 ΜΜ, BROKOLOS είπε

Ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ,να λέει ότι θέλει και να γράφει ότι θέλει... 

Αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι και αλήθεια 

Οποίος έχει λεφτά δε κάθεται να ανοίγει τέτοια θέματα με άγνωστους απλά δε το κάνει

Είναι θέμα νοοτροπίας 

Τώρα αν είσαι παπατζης η τρολλ 

Βεβαια όλα αυτά επειδή είμαστε σε μια ελεύθερη κοινωνία είναι άποψη μου ο καθένας μπορεί να την ασπαστεί μέρος ολόκληρη η και καθόλου 

ποιός μίλησε για χρήματα;  εγώ όχι, εσύ ναι.  αλλά μια και ανοίγεις τέτοια κουβέντα εσύ, δεν θεωρώ κακό να μην έχεις τα χρήματα, αλλά ούτε κακό κάποιος να τα έχει. Θεωρώ κακό να έχει χρήματα καποιος που δεν πρέπει , και να στερείται χρήματα κάποιος που του αξίζιε με τους κόπους του να έχει. 

"όποιος έχει λεφτα δεν κάθεται να ανοίγει τέτοια θέματα με αγνώστους..". δεν έχω ακούσει μεγαλύτερα "μάπα". όποιος έχει χρήματα κάνει κινήσεις και αγοράζει πράγματα χωρία κάν να το συζητάει ; 

Εγώ θεωρώ παπατζή και αργόσχολο, όποιον μπαίνει σε τέτοια "ποστ" που δεν τον αφορούν απότι λέει , και συμμετέχει κίολας για να μην πει τελικά τιποτα..

NABUKO

Επίσης , νόμιζα και νομίζω οτι εδω ειναι ενα απλό FORUM με τίτλο ¨ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ" που ο καθένας μπορεί να συζητήσει για αερολογίες και σχέδια υποθετικά, εφικτά ή μη . Μην το παίρνεις τόσο στα σοβαρά ό,τι λέγετε .. get a life που λένε και οι Αμερικάνοι 

PS Σχετικά με το οικονομικό του θέματος. Στις μέρες μας που το απλό VW GOLF έχει 28.000 ε. Ναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι η οικονομική επιλογή, και για να το αγοράσεις (με την επιδότηση πόσο μάλλον) , πόσο μάλλον η απόσβεση απο εξεικονόμηση στα καύσιμα!

Επεξ/σία από manosbr
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...