Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας !!

Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ τον firefox nightly και στο υπολογιστή και στο κινητό μου και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Μόνο που στο κινητό θα ήθελα να βγάλω τα εικονίδια για το reading mode, translate και share όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Έψαξα στο about:config αλλά δεν βρήκα κάτι. Το θέμα είναι ότι πιάνουν πολύ χώρο, δεν εμφανίζονται και τα 3 αυτά εικονίδια σε κάθε site, αλλά τις πιο πολλές φορές 2 από αυτά θα υπάρχουν.

Screenshot_20240815-193954~3.png

Επεξ/σία από bep1995
Δημοσ.

Νομίζω αυτά λέγονται pageActions, οπότε πειραματίσου με το browser.pageActions.persistedActions μήπως κάνει αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

Για το εργαλείο μετάφρασης βάζεις το browser.translations.enable σε false. Για το share δοκίμασε να βάλεις τα social.share.activationPanelEnabled και social.remote-install.enabled σε false.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 16/08/2024 at 00:05, empyr3an said:

Νομίζω αυτά λέγονται pageActions, οπότε πειραματίσου με το browser.pageActions.persistedActions μήπως κάνει αυτό που θέλεις.

Σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση.

Δεν υπάρχει το browser.pageActions.persistedActions

Είσαι σίγουρος ότι το έχεις δει ;;

On 16/08/2024 at 19:06, BadBoy said:

Για το εργαλείο μετάφρασης βάζεις το browser.translations.enable σε false. Για το share δοκίμασε να βάλεις τα social.share.activationPanelEnabled και social.remote-install.enabled σε false.

Μονο το πρώτο υπάρχει άλλη δεν έχει κάποια διαφορά. Τα άλλα δύο δεν υπάρχουν στον firefox για android

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...