Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πιάτων αναφέρεσαι; 

Εάν ναι τότε λένε ότι βοηθάει στο να ξεκολλάνε τα υπολείμματα τροφών. 

Αν ισχύει η όχι δε γνωρίζω.

Δημοσ.

Το δικό μου ρούχων έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα, το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές αλλά δεν είμαι και σίγουρος πόση δουλειά κάνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Το δικό μου ρούχων έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα, το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές αλλά δεν είμαι και σίγουρος πόση δουλειά κάνει.

Άρα απατο πάει το σύστημα αυτό 

• Confused 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, georgiouu είπε

ουτε εγω το χρησιμοποιώ γιατί υποθέτω θα έχει φθορές με την χρήση ατμού,επικαθησεις αλάτων όπως τα σίδερα κτλ

Υποτίθεται έχει φτιαχτεί για να το υποστηρίζει... εξάλλου έχω βάλει φίλτρο χαλαζία 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vasilisspyder είπε

Άρα απατο πάει το σύστημα αυτό 

6 ώρες πριν, vasilisspyder είπε

Υποτίθεται έχει φτιαχτεί για να το υποστηρίζει... εξάλλου έχω βάλει φίλτρο χαλαζία 

Απατο επειδη το εγραψε καποιος σε ενα φορουμ? Κανει δουλεια, και ειτε υπαρχει ηδη σε καποια προγραμματα πλυντηριων, ειτε το επιλεγεις εξτρα.

Δημοσ.
Στις 15/8/2024 στις 9:18 ΜΜ, zio10 είπε

Απο οτι εχω ακουσει,εχει συγκεκριμενη χρηση.
Φορας ενα μπλουζακι για 3-4 ωρες το πρωι και μετα το πετας μεσα.
Ο ατμος σκοτωνει τα βακτηρια που προκαλουν τη δυσοσμια στις μασχαλες.
Δε μιλαμε να βρωμαει ηδη ,αλλα φανταζομαι καπου αναμεσα στο καθαρο και στην  απλη οσμη.

Αν το δοκιμασεις και δουλεψει ριξε ενα σφυριγμα,πριν 2 χρονια που πηρα πλυντηριο,ειχα να επιλεξω αναμεσα σε ενα με ατμο και σε αυτο που τελικα πηρα.

Δε θυμαμαι ποση διαφορα ειχαν στην τιμη,αλλα θυμαμαι οτι κατι πιο βασικο με εκανε και επελεξα το αλλο.
Απο τοτε εχω μεινει με την απορια,αν θα εκανε δουλεια ο ατμος,γιατι το καλοκαιρι φοραω σχεδον αποκλειστικα φανελες ΝΒΑ,οποτε κατι τετοιο θα ηταν σωτηριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα εγώ με ατμό πριν λίγους μήνες. Whirlpool FFWDB 976258, πλυντήριο - στεγνωτήριο. Θεωρητικά, και βάση οδηγιών, η λειτουργία ατμού είναι για «φρεσκάρισμα ρούχων που δεν είναι βρώμικα». Το δοκίμασα μία φορά σε παντελόνι + πουκάμισο που φορέθηκαν λιγότερο από δίωρο, χωρίς όμως ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Οπότε πιθανολογώ ότι είναι απλώς για ρούχα που έχουν μείνει καιρό στη ντουλάπα, ώστε να φύγει η όποια οσμή και να μαλακώσει και λίγο το ύφασμα. Όχι για φορεμένα. 

Επεξ/σία από Haldol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...