gio72 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Γεια σας! Από χθές αντιμετωπίζω πρόβλημα με το modem (HSP56 micromodem PCTEL). Έχω σύνδεση παναφοννετ και ενώ επί ένα χρόνο περίπου έμπαινε σταθερά στα 40kbit/sec από χθές μου κάνει προβληματάκια μπαίνοντας πότε στα 12kbit/sec, στα 31,2kbit/sec , στα 9kbit/sec .Έχω winxpsp1 και οι ντράιβερς είναι από τα γουίντος. Ελπίζω να βοηθήσει κάποιος
accipio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Πολύ πιθανό να μην φταίει το μόντεμ ή το software, αλλά ο παροχέας της συνδρομής ή ο OTE. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται, τηλεφώνησέ τους για διευκρινίσεις. Δοκίμασε επίσης, αν μπορείς, να συνδεθείς από άλλον παροχέα (ή από φίλο σου που μένει στην ίδια περιοχή) για σύγκριση.
Antonisk2003 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο! Τηλεφώνησα στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι κάνουν κάποιες εργασίες και μόλις ολοκληρωθούν θα είναι πάλι εντάξει. Όταν τους είπα ότι αυτό γίνεται εδώ και ένα χρόνο μου είπε πολύ απλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! Επίσης έχω δοκιμάσει άλλες 3 εταιρείες. Προσωπικά πιστεύω πως ρυθμίζουν έτσι τα μόντεμ ώστε μετά από λίγο καιρό να τα φτύνουν και να αναγκαζόμαστε να πάρουμε καινούρια!
billpeppas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 "Προσωπικά πιστεύω πως ρυθμίζουν έτσι τα μόντεμ ώστε μετά από λίγο καιρό να τα φτύνουν και να αναγκαζόμαστε να πάρουμε καινούρια!" Αυτό δεν ισχύει. Υπάρχουν πολλές ζωντανές αποδείξεις. ( έχω και εγω 4-5 modem πάνω από 3-5 χρόνια... ) Συνήθως το modem είναι μάπα εξ αρχής ( βλέπε π.χ. τα Tornado που φέρνει το Πλαίσιο ) [ μακριά από δαύτα ! ] Όταν σηκώνεις το ακουστικό ακούς παράσιτα / θόρυβο? Αν ναι , πάρε τον ΟΤΕ , και ζήτα έλεγχο της γραμμής για θόρυβο.
kavaliotis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Περνα ξανα τους drivers (εστω των Windows) και πες μας αν λυθηκε. Αλλιως δανεισου ενα αλλο μοντεμ φιλου σου να σιγουρεψουμε οτι η γραμμη σου ειναι ΟΚ. Αν και εκεινο το μοντεμ παει χαλια, τοτε ΟΤΕ και πες να ερθει συνεργειο να ελεγξει την γραμμη σου. Συνηθως το προβλημα λυνεται (μπορει να τοποθετησαν φερεφωνο στην γραμμη σου, κατι που μειωνει αισθητα την ταχυτητα συνδεσης), αν ομως δεν λυθει, τοτε κατευθυνσου στην λυση μιας ISDN γραμμης και θα καθαρισεις μια και καλη απο τετοια προβληματα (δεν χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα, θα μπαινεις παλι με το μοντεμ και την συνδεση σου, εκτος και αν κανεις παλι ISDN συνδεση στο ιντερνετ). Αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.