MessengerOfGood Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Λήγει η κινητή μου Cosmote και μου έγινε μια συμφέρουσα πρόταση από την Vodafone. Χρειάζομαι 2 νούμερα και οπωσδήποτε μια Data SIM για το ιντερνετ στο εξοχικό (όλο το χρόνο, γιατί έχω συναγερμό). Ο χάρτης κάλυψης στην περιοχή μου φαίνεται καλός αλλά για να είμαι σίγουρος, πριν αποδεχτώ την περοσφορά, αγόρασα μια κάρτα CU για δοκιμές. Εδώ αρχίζουν τα περίεργα: Με μετρητή ισχύος σήματος 4G & 5G (App "Signal Strength") το σήμα δείχνει καλό, καλύτερο σε γενικές γραμμές από της Cosmote. Στις μετρήσεις ταχύτητας ("Speedtest" της OOCLA, και "Fast" της Netflix) είναι δράμα (κάτω από 0,5 Mbps και συνήθως δεν ολοκληρώνεται καν η μέτρηση). Με την Cosmote έχω >45 Μbps. Στο Facebook είναι ΟΚ ακόμα καί όταν βλέπω cartoons και γενικά κινούμενη εικόνα - βιντεάκια. Σε ERTFLIX & Netflix έχω κάποιες καθυστερήσεις αλλά σίγουρα δεν αντιστοιχεί αυτό που βλέπω με τις μετρήσεις ταχύτητας που ανέφερα παραπάνω. Αλλά το πραγματικό δράμα αρχίζει όταν βγάζω την SIM από το κινητό και την βάζω στο (πολύ καλό) mobile router (Huawei 4G+ B535-333). Ανάβουν και τα 3 λαμπάκια ισχύος σήματος του router αλλά όταν συνδέομαι με το κινητό λέει "not connected". Μερικές φορές καταφέρνει να συνδεθεί αλλά μετά από μισό λεπτό αποσυνδέεται. Φυσικά ούτε λόγος για μετρήσεις ταχύτητας! Με την SIM της Cosmote όλα δουλεύουν ρολόι και οι ταχύητητα είναι στα 50 mbps ή παραπάνω. Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι η κάρτα SIM της Vodafone είναι καρτοκινητή CU και όχι συμβόλαιο??? Η γενικά η Vodafone κατάφερε να δείχνεί ισχυρό σήμα με χάλια ταχύτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου οτι εχεις full σημα δεν σημαινει οτι εχεις και bandwidth. πχ στο τολο πιανεις full σημα με χ εταιρεια αλλα ειναι πιταρισμενο ειδικα οταν ερχεται κοσμος και δεν εχεις ουτε 10 mbps 52 minutes ago, MessengerOfGood said: Λήγει η κινητή μου Cosmote και μου έγινε μια συμφέρουσα πρόταση από την Vodafone. Χρειάζομαι 2 νούμερα και οπωσδήποτε μια Data SIM για το ιντερνετ στο εξοχικό (όλο το χρόνο, γιατί έχω συναγερμό). Ο χάρτης κάλυψης στην περιοχή μου φαίνεται καλός αλλά για να είμαι σίγουρος, πριν αποδεχτώ την περοσφορά, αγόρασα μια κάρτα CU για δοκιμές. Εδώ αρχίζουν τα περίεργα: Με μετρητή ισχύος σήματος 4G & 5G (App "Signal Strength") το σήμα δείχνει καλό, καλύτερο σε γενικές γραμμές από της Cosmote. Στις μετρήσεις ταχύτητας ("Speedtest" της OOCLA, και "Fast" της Netflix) είναι δράμα (κάτω από 0,5 Mbps και συνήθως δεν ολοκληρώνεται καν η μέτρηση). Με την Cosmote έχω >45 Μbps. Στο Facebook είναι ΟΚ ακόμα καί όταν βλέπω cartoons και γενικά κινούμενη εικόνα - βιντεάκια. Σε ERTFLIX & Netflix έχω κάποιες καθυστερήσεις αλλά σίγουρα δεν αντιστοιχεί αυτό που βλέπω με τις μετρήσεις ταχύτητας που ανέφερα παραπάνω. Αλλά το πραγματικό δράμα αρχίζει όταν βγάζω την SIM από το κινητό και την βάζω στο (πολύ καλό) mobile router (Huawei 4G+ B535-333). Ανάβουν και τα 3 λαμπάκια ισχύος σήματος του router αλλά όταν συνδέομαι με το κινητό λέει "not connected". Μερικές φορές καταφέρνει να συνδεθεί αλλά μετά από μισό λεπτό αποσυνδέεται. Φυσικά ούτε λόγος για μετρήσεις ταχύτητας! Με την SIM της Cosmote όλα δουλεύουν ρολόι και οι ταχύητητα είναι στα 50 mbps ή παραπάνω. Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι η κάρτα SIM της Vodafone είναι καρτοκινητή CU και όχι συμβόλαιο??? Η γενικά η Vodafone κατάφερε να δείχνεί ισχυρό σήμα με χάλια ταχύτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα