Arkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Και 8 λεπτά πριν, poulinos είπε τανζανια killimanjaro Ηταν πιο ωραιες. το σπιτι στο λιβαδι Εγώ επειδή η δουλειά μου είναι χωράφι με έχει πιάσει πολλές φορές έξω πάντα έχω χαρτί μαζί μου. Να σας τύχει να πάτε κάπου και να σας τσιμπάνε τα αγριοχορτα τον κωλο εκεί να δείτε πλάκα. 1
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 1 minute ago, Arkin said: Θα εχει χεστει στο τάλιρο κυριολεκτικά. Όταν βλέπεις σκατα λένε στο όνειρο λεφτά θα πάρεις. τωρα καλυτερα:P 1
Sibyl Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Και Εγώ επειδή η δουλειά μου είναι χωράφι με έχει πιάσει πολλές φορές έξω πάντα έχω χαρτί μαζί μου. Να σας τύχει να πάτε κάπου και να σας τσιμπάνε τα αγριοχορτα τον κωλο εκεί να δείτε πλάκα. 7 λεπτά πριν, poulinos είπε τωρα καλυτερα:P Εκτός από την ζέστη, θα επηρεάζει και το φεγγάρι, δεν μπορεί... 2
csontheline Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Μιας που το χέσαμε το θέμα, να ευθυμήσω λίγο το κλίμα απαγγέλοντας ποίηση : Σκατά να φας, σκατά να πιεις, σκατά να πας να χέσεις, απ' τα σκατά να σηκωθείς και στα σκατά να πέσεις. Σκατά να βρεις στον κάλαθο, σκατά και στο ταβάνι, σκατά να φέρει το νερό, σκατά μεσ' την λεκάνη. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2024 από csontheline 7
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 13 minutes ago, Arkin said: Και Εγώ επειδή η δουλειά μου είναι χωράφι με έχει πιάσει πολλές φορές έξω πάντα έχω χαρτί μαζί μου. Να σας τύχει να πάτε κάπου και να σας τσιμπάνε τα αγριοχορτα τον κωλο εκεί να δείτε πλάκα. τα πατας τα χορτα με το ποδι πρωτα να ισιωσεις λιγο την περιοχη οσο γινεται... πριν χαμηλωσεις και σε γαργαλησουν 3
Arkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Μερικοί πάντως όπως σας βλέπω πρέπει να είστε σε φαση Μόλις τώρα, poulinos είπε τα πατας τα χορτα με το ποδι πρωτα να ισιωσεις λιγο την περιοχη οσο γινεται... πριν χαμηλωσεις και σε γαργαλησουν Ξέρω βρε συ πιο πολύ πλάκα κάνω αλλά κάνα 2 φορές το έχω βιώσει πολύ παλιά και έχει πλάκα και μόνο που το αναφέρω. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις